7

Шаран -БГ

преди 9 години

Това за тези дела е вярно! Така е ! Но някой по веригата/ от найдолу до найгоре/ да не си е получил" нищожната" месечна заплата?!? Карай живота да тече прослуженото време да минава! Че какви нищожни пенсии ги чакат леле мале ... При чорбаджиите /особено нашите/ много думички са загубили смисъла си: срам, отговорност, чест, демокрация и т.н. Народът трябва да се лъже, да му се вземат парите и толкова! Кой, къде и как харчи мъгла.. и след мъглата.. ха .. мъгла !

6

Уау

преди 9 години

Ха-ха съдът ще се произнесе до месец ,и какво ще умува за най-тежкото ОПРАВДАНИЕ което да наложи ли?Колкото до репертоара на подсъдимия то е ясно започват припадъци ,зъбобол ,ще укаже хипертоник ,диабетик и т.н. до пълната победа.

5

Маркс

преди 9 години

Тези от САС само Мюфтия Генчев ги оправя, по бързата процедура!

4

Рали1

преди 9 години

Оправдан?Някой ако знае да припомни,има ли за последните 25 г.подобни дела,на които подсъдимите да не са болни,да не им е прилошало или да мотаят и отлагат дела по здравословни причини?"делата у нас вече са се превърнали в блудкаво подобие на"Спешно отделение"и"Анатомията на Грей,което хората превключват на мига,ако се появи във вечерните новини.Километрични експертизи,болни подсъдими и отегчени вещи лица вече дълги години пълнят съдебната зала.А краят на медицинскосъдебните саги не се вижда."

3

Хризантема

преди 9 години

До 1. и до 3. А защо, бе тарикати, ви е чужда идеята за скалъпена история. Да припомням ли за "оригиналния" документ на Бареков срещу Борисов; за записа на "разговор" между Борисов, Първанов, Петков; за "участието" на гербери в кокаиновата афера на ралито Дакар и др. Ама те от ДС добре ги умеят тези неща.

2

АЦЕТО

преди 9 години

защо се правите на луди,знае се ,4е ще го оправдаят,в противен слу4ай става много лошо за държавата с тези инициали Б.Б, Ц. Ц.,И. Ф. и т.н.

1

re

преди 9 години

неграмотността няма граници. По начина, по който е написана новината излиза, че и скандинавските авиолинии са замесени :)