44

ОЦЕЛЯВАЩА БЪЛГАРКА

преди 9 години

АМИ ИДЕТЕ В МАЛКИЯ КИПЪР ДА ВИДИТЕ С ОЧИТЕ СИ КОЛКО ТУРСКА ВОЙСКА ИМА-КАЗАРМА ДО КАЗАРМА В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА ОКУПИРАНИ ОТ ТУРЦИЯ.ПРЕДИ ОКУПАЦИЯТА ОТ НАСЕЛЕНИЕ ОКОЛО 700 000,САМО 40 000 СА БИЛИ КИПЪРСКИ ТУРЦИ И НЕ СА СЕ РАЗЛИЧАВАЛИ(НЯМАЛО Е ШАЛВАРИ И ДР.СЕЛЯНИИ).ГРЪЦКИ И ТУРСКИ КИПЪРЦИ СА ЖИВЕЕЛИ БЕЗ ПРОБЛЕМ.СЛЕД НАХЛУВАНЕТО НА ТУРСКА ВОЙСКА И ОКУПАЦИЯТА СЕГА СА МНОГО И СЪС ШАЛВАРИ И ФЕРЕДЖЕТА И ВОЙСКА Б О Л У К!ВСИЧКО Й Е НАРЕД НА ТУРЦИЯ ТА И КИПЪР ИСКА...АМИ НЯМА ДА СЕ ЗАДАВЕ И С БЪЛГАРИЯ...

43

оцеляваща българка

преди 9 години

ТОЧНО,КРАТКО И ЯСНО ГО КАЗВА 46!БРАВО,ТОВА Е ИСТИНАТА!а ТОЗИ Тунджер Кърджалиев ДА НЕ ГОВОРИ ОТ ВИСОКИЯ ПОСТ,КОЙТО ЗАЕМА ЛЪЖИ И ИЗМИШЛЬОТИНИ-НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ДИСКРИМИНАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ НА МАЛЦИНСТВАТА-НАПРОТИВ ...НИТО ОМРАЗА(е на кой му харесва да гледа как всеки ден се рови в казаните за *** и се изхвърлят *** от вън...).МОЖЕ НЕГОВИЯТ ЧОВЕК ДА ИМА КАЧЕСТВА ЗА ЗАМ.МИНИСТЪР,НО В КОЯ ДЪРЖАВА?СЛУЧАЙНО ТУРЦИЯ ДА НЯМА ТЕРИТИРИАЛНИ ПРЕТЕНЦИИ И ДА СЕ Е КРОТНАЛА,ЗА ДА ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА СИ?ЗНАЕТЕ

42

бачо

преди 9 години

,,Загубим ли БЪЛГАРИЯ загубили сме всичко''-Николай Хайтов.

41

SILENCE

преди 9 години

48, като се родееш с нас,си седни на лакомия дирник,защото няма човек на този ксвят,който да не е "изсърбал" точно това,което е надробил лично. И го е сърбал до дъно по най-поучителния за него на- чин ... ***,намерил с какво издевателство да се похвали!ПФУУУУУ...

40

OLD OTOMAN

преди 9 години

До АнонименSINKO AZ SAM OT TAYA NACIYA DETO S BABA TI SI IGRAESHE ......TAKA CHE I TI NOSISH V JILITE SI NASHATA KRIV.....t.e rodnini sme

39

Анонимен

преди 9 години

исмаиле....атака и ПФ ще изчезнат след като изчезнат дпс и корман и касим дал...те се появиха заради етническите партии дпс и нпсд..и моето момче, много, ама много бъркаш етнос и религия. не всички мюсюлмани са от един етнос и не всички от един етнос са мюсюлмани. същото се отнася и за будистите, и християните :)

38

Анонимен

преди 9 години

Чудо голямо, че Каракачанов бил разузнавач по темата "Македония' и бил работил срещу Югославия. Доста повече ме отблъскват бившите членове на дпс и терористи, взривявали влакове с български майки и деца, Касим и Доган.

37

Някой си

преди 9 години

Само ДПС, ДПС, ДПС !!!!

36

Анонимен

преди 9 години

Тия как ги е*ават :D

35

Мдаа!

преди 9 години

Както се казва, има го ДПС, има проблеми! Тия ченгета от ДС вече 25 години клатят кораба България! Костов правилно го каза: ДПС е проклятието на България!

34

Исмаил

преди 9 години

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов е агент на кгб (агент Иван), и другите руски агенти нямат думата.Русия е враг на България и НАТО а тука става въпрос до достъп на военни тайни. А и как ще се разбираме с нашите приятели и съюзници-Турция. Етнически партии като Атака и ПФ трябва да се забранят че са етнически.Там няма нито един мюслюманин.

33

Анонимен

преди 9 години

Във Турция има 70 нации,тези които се пишат за турци в България да кажат от коя нация са точно.Най вероятно са чисти българи.

32

Анонимен

преди 9 години

Напънал се Амет Доган и измъдрил коалицията -Бостан от Гоце,Боце и Радан ,под крилото на Местан с парите на Делян

31

Анонимен

преди 9 години

ДПС застанаха ли зад Вежди Рашидов, като е турчин? Май го мразят до дъното на душата си, защото им прецака далаверките в Кърджали. А ПФ дума не са обелили за човека, напротив, похвалиха го. А скъпи ми Исмаилчо - агент 'Иван' ака Каракачанов не е от КГБ, майна, а историк в бившето разузнаване. Агент или не, поне не е взривявал влакове и убивал невинни майки се деца като Доган и Местан, нали? И не се вре да става зам. министър..

30

Анонимен

преди 9 години

какво се пенявите нормално е човека да израства в кариератал 24-годишен, през 2003 г., Исмаилов е назначен за зам.-председател на Комисията за сигурността на информацията. В периода 2007-2012 г., Орхан Исмаилов е зам.-председател на Комисия по разкриване архивите на бившата Държавна сигурност после преизбран отново като неин член.Явно е покрил доста картончета през тез години на новите борци за демокрация. Сега трябва да израстне все пак гони 35 године.

29

Бадемов

преди 9 години

Остана и от Патриотичен фронт да застанат зад Орхан Исмаилов и да продължат да крепят властта.

28

Анонимен

преди 9 години

До Избирателако искаш да скъсаш с реалността и отречеш, че в България има близо милион турско малцинство - затвърждаваш модела на ДПС, който проповядва именно такова противопостовяне.Да, има турско малцинство в България, и е много по-добре да бъде представено във властта от друга партия, а не ДПС

27

циника

преди 9 години

Класическата литература тържествува в последно време на българската политическа система. Имаме си барон Мюнхаузен за президент - той е осъществил несъществуващи събития като митинга на 10.11.1989 г. Имаме си и правителство Франкенщайн!

26

Анонимен

преди 9 години

Поредният финт на ДПС, видяха пролука и се опитват да налеят масло в огъня като подстрекават страстите на Патриотичния фронт, а ако бяха принципни, щяха да реагират много по-рано. РБ ги изряза от властта и се опитват да подкопаят правителството

25

Избирател

преди 9 години

Първо т.нар. сини вкараха етническата партия в политическия живот, после направиха с тях "демократична" комбина, след това станаха трио с БСП и квартет на НДСВ. Сега сините (тъмни или светли, няма значени) и разни отделили се индивиди от НДСВ и ДПС отново се сдушават с ДПС. А уж РБ бяха срещу задкулисието. *** им вярвай!