8

Анонимен

преди 9 години

А , няма да бъде осъден полицая за подкуп. Няма. Съда не ще приеме записа като доказателство. Ще се назначават съдебни експертизи-тройна, петорна, десеторна докато доказателството изчезне като едно друго небезизвестно тефтерче. И хоп готово, оправдан. После ще си се пенсионира по живо по здраво и всички тия които е рекетирал през скромния си полицейски живот ще му плащат пенсията. Ами туй е! Учил човека и се подредил. Да сте станали катаджии и вие, да не сте спали.

7

Бай Цало

преди 9 години

Като е бил отдавна за пенсия защо не се е пенсионирал? Тая овча муцуна , това жалко подобие на човек, тоя кьопетлък, този ако не е полицай няма да може с нищо в живота да изкара два лева. Па само той ли? Сега само социална пенсия и нищо повичи.

6

Анонимен

преди 9 години

До ЯсенчоН6е може да п*бе пенсията, ако ще и дисциплинарно да го уволнят. Изгоря с 20 заплати.

5

амет

преди 9 години

Прокуратурата да остави този семкаджия и да подхваща големите престъпници,които пред очите на един цял народ биват уреждани на държавната ясла от аверите си от герб.

4

списък в караулка

преди 9 години

Ченгенцата никога не събират парите само за себе си. Отчитат се нагоре по веригата. Така се изхранва тази шуробадженакорушветчийска банда. В цялата система има едни десет процента неподкупни и лоялни хора,които си вършат работата. Нека тях да ни ги покажат и всички други на дръвника. Така е и в ииаа, и в митниците,и в данъчна служба, и на всяко едно място, където има повече от трима на държавна хранилка.

3

Ясенчо

преди 9 години

преиба си пенсията.

2

Анонимен

преди 9 години

Оставете бедния човек на мира.

1

аз

преди 9 години

Кога ли тая прокуратура ще започне да се държи адекватно?