29

Руснак

преди 9 години

Живея в България от 12 години но нямам намерение да взимам Българско гражданство - НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ. Българско гражданство не ми дава абсолютно никакви ползи и не ми улеснява живота!

28

Аз

преди 9 години

До me номер 27 - Браво! Не знаех, че в БГ са останали умни хора. Ако си в БГ, де.

27

бай Иван

преди 9 години

Западът е привлекателен за руснаците и украинците,за това идват у нас.Е "паживьом пасматрьом, а патом ....плоха и пайдьом у дома" По добре руснаци,украинци и македонци,отколкото зомбирани ислямисти.

26

vale_karo

преди 9 години

Защо е тази тенденциозност в статиите които се пишат.Някой замислил ли се е колко процента от всички получили гражданство в ЕС са го получили в България.Ами изчислете.Според така предоставените данни Блгария е дала гражданство на 0,0020782 процента от всички получили таково.Да го кажем простичко, на 1000 получили гражданство в ЕС двама са в БългарияЕ страшно много руснаци сме вкарали в Европа.До кога с тези манипулации?

25

me

преди 9 години

Абе смешковци, какъв сценарий ще се повтори, говорим за 1/5 от всички издадени, че са за руснаци, това прави 300 човека! Къде ще се мори Русия да дойде да освобождава 300 човека. И 1000 да са. Такива глупости пишете, че направо сте смешни...

24

Анонимен

преди 9 години

ЗАЩОТО ИМА КОРУПЦИЯ а на руснаците им трябват за ГЕРМАНИЯ ...

23

makedon

преди 9 години

NA site Makedonci da im se izdadat PASPORTI- BG pod hitno a ne samo na nekoi so golemi vrski i so dlabok dzeb.

22

Анонимен

преди 9 години

А, Полша ги гони заради шпионаж !

21

me

преди 9 години

Да не говорим, че когато някой ти е основен туристически поток, не е редно да го мразиш, а да се отнасяш с уважение към него. В Испания масово се учи руски, за да могат да си общуват с руските туристи. Добри, лоши, прости, умни, те са клиенти. И ти изкарват прехраната. Тъпо е да ги плюеш, а в същото време да разчиташ на тях. Да си добър служител не значи да си роб или по-низш, значи просто че си вършиш добре работата, и получаваш заплащане в замяна. Няма нужда от омраза и квалификации.

20

ме

преди 9 години

Абе вярно е, че руснаците се чудят като не говориш руски (аз не говоря), ама единственото място където искрено са ми се зарадвали като съм казала, че съм българка е Русия. И не знам какво обобщавате за всички руснаци - Русия е голяма страна има всякакви индивиди. Тия дето идват по черномориите са скоро присъединили се към средната класа, не очаквайте от тях нещо велико. Но има супер готини руснаци и супер стойностни хора. И супер скапани. Не обобщавайте без да сте им дали шанс.

19

циганин

преди 9 години

явно тези 26 години мизерия не ви стигат щом като искате още , за каква демокрация и каква държава ми говорите след като децата ни са на запад и всеки ден се топим като народ дали беше така когато бяхме "по време на режима"

18

Анонимен

преди 9 години

До скумриите по долу.По голямата част от тези руснаци са етнически българи. И хиляди пъти по добре руснаци, вместо миризливи тъмни ***. Ама щом си ги харесвате, приемайте си ги вкъщи. Нека ви обогатят семейния генофонд. То и да не искате, пак така ще стане. Щото иначе ес ще ви дърпа ушичките.

17

Анонимен

преди 9 години

До Руска паплачmnogo prosto , lukoil ne e ruska a evreiska 52127

16

Валентин

преди 9 години

А на колко мустакати талибана сме дали не казвате. Руснаците са ни проблеми, а ислямските диваци и нелегални имигранти не са.

15

Бургаска батка

преди 9 години

Проблема с руснаците е, че повечето гледат на българите като на васална нация, която според тях трябва да седи на колене пред руснака и да му лъска обувките. Аз имам малък магазин в Бургас и лятото ми е писнало от наглите руси, които влизат в магазина и започват да ти говорят директно на руски, а като им кажеш че руски не разбираш се опулват сякаш си им казал, че си извънземен! Очакват от нас да сме рускоговорящи и се цупят, като видят, че не сме.

14

Истински циганин

преди 9 години

Моля ви се хафтета, с какво руснаците са по-различни от нас? На нас как дадохте гражданство и ни пуснахте в държавата си, а сега за руснаците не можело? Не разбирам! България е широко отворена за всякакви култури, кюптури и религии! Ха!

13

БРАВОС

преди 9 години

С РУСНАЦИТЕ СМЕ БРАТЯ! Една кръв - ДОБРЕ СА ДОШЛИ!Стига от Азия и Африка. Не стига, че е пълно с *** /нищо против свестните хора - имам познати такива, а става дума за гетата и селата/, дето се плодят като зайци, ами и араби в центъра от Лъвов мост до джамията ходят на тумби.

12

хой

преди 9 години

Чудесно! Да се готвим ние след Украйна - само още малкор време му на *** да обяви Черноморская Русь и да отцепи Варна, Бургаз и околиите им.

11

Циганин

преди 9 години

Като чета някои коментари -то имам чуството че сме по-велика нация и от хителеровата идеология за висша нация .На познати дъщерята отиде да учи в Швейцария и какво беше учудването на таткото(българин-зам министър -екс) ,че швейцарците като чуели българи веднага се отказвали да дадът квартира на деъщеря му -голямо разочарование при него беше когато стана от другата страна на барикадата) -

10

Анонимен

преди 9 години

еми ще даваме...в англия като дават на разни забулени бомбаджии гражданства и ми се разхождат по улиците с по 50-6 деца кат и им плащам осигуровките а те нищо неправят..като нашите родни "братя"...що да не давамен а руснаци които си мятат парите в държавицата ни която май повече прибира по офшорки отколкото вкарва в бюджета