225

До Даниел

преди 9 години

И какво ще стане ако дойде някой каубой в белия дом? Ще прати няколко затлъстели ***? Айде свободно

224

До БТА

преди 9 години

Скъпо БТА, бихте ли ме осведомили, ако обичате, кой ***/*** стои зад инициалите БТА? С почит: не се чете

223

Анонимен

преди 9 години

До ДаниелАми то и ако Русия резне газта и петрола на Украйна ще стане доста весело за цяла Украйна нали!Те без това тия Украйнци са битер нашите ,ползват си руска газчица,ама не щат да си я плащат!До кога ли Русия ще им търпи магариите не знам!

222

Даниел

преди 9 години

До Анонимен (264):Ако Украйна резне тока и водата на Крим, кримчани доста ще се вмиришат :)))) Ще има да летят водоноски от Москва та знае ли се. А свещите ще станат дефицитна стока.

221

Даниел

преди 9 години

Да не цъфне някой каубой като Рейгън в Белия дом, че тогава не го виждам Путин колко дълго ще се прави на мачо. А и ме съмнява, че му стиска да изгуби всичко. Заиграе ли се с ядрените арсенали е дотук и много добре го знае това. Засега само дуе перки.

220

ukrainec

преди 9 години

До МЕТО---------Toва,което не трябваше-НЕ ТРЯБВАШЕ УКРАИНЦИТЕ ДА СИ ЗДАВАТ ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ,НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ВЯРВАТ НА РУСИЯ-СЕГА ЩЯХА ДА СИ ИМАТ И КРИМ И ДОНЕЦК И ЛУГАНСК И ВСИЧКО!

219

МЕТО

преди 9 години

РУСНАЦИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СИ НАМАЛЯВАТ ЯДРЕНИТЕ ОРЪЖИЯ ,ЗАЩОТО ВИДЯХМЕ КАКЪВ МРЪСНИШКИ НОМЕР ИЗИГРАХА ГОРБАЧОВ И ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ ! РАЗТУРИХА ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР , А НАТО НЕ МРЪДНА ,ПРИБЛИЖАВАТ СЕ ДО ГРАНИЦИТЕ НА РУСИЯ И ДЕМАГОГСТВАЙКИ ВИНЯТ РУСИЯ ,ЧЕ ЗАПЛАШВАЛА СВЕТА ! ПРОСТО СА СИ *** , НЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ВЯРВА И ПРАВИЛНО ПУТИН СЕ ДЪРЖИ ТВЪРДО И ДОСТОЙНО !

218

Хитър

преди 9 години

Треперете маймуни!

217

Анонимен

преди 9 години

До ukrainec 260.Абе гледам аз че "Русия от както заграби собствения си Крим",всеки ден там избухват безредици,въстания и въоръжена съпротива на Кримския народ срещу "лошата"Русия,която ги заграби и присъедини към себе си!Много лошо живеят хората там,Русия повиши на кримчани заплатите и пенсийте три пъти,ама въпреки всичко Крим си искат Украйна и се борят да се върнат в Украйнската мизерия,при фашагите!

216

Анонимен

преди 9 години

До ukrainec 260:Относно Крим Русия не е заграбила нищо,поради простата причина че Крим е бил винаги Руски,самите хора там са руснаци и си искаха Русия,имаше референдум,както и в Косово!Грузия бе нападната от Русия защото преди това Грузия нападна северна Осетия и уби няколко руски войника!Ти какво искаше да направи Русия,да я нападат и да не прави нищо ли?Относно източна Украйна,на фона на всички провокации и избиване на Руско население там,просто се учудвам на руското търпение и нерви!

215

ukrainec

преди 9 години

До Анонимен--"каквото и да направи Русия все е виновнаспоред запада,"Той и Чикатило,каквото и да направеше,все искаха да го бесят.Много е важно това какво правиш !

214

...

преди 9 години

И какво мерят си п.шките! И на който му е по-голяма той ше го напори на света! Супер да ама след това нема да има хора дето да видят на кой му е по-голям! Тъпотия, *** си мисля, че е крайно време човечеството да спуска кепенците и ако може земята да роди друг разумен вид! Щото май май тоя сега дето е "разумен" за нищо не става!

213

ukrainec

преди 9 години

До Анонимен-------А кой според теб нападна Украина и заграби Крим.А източна Украина кой я нападна ?А Грузия ?

212

Анонимен

преди 9 години

Истината е че на НАТО и най-вече на САЩ им трябват нов голям враг,та да си оправдаят огромните пари за въоражаване,да бъде създадена една истерия сред хората срещу Русия,колко е опасна и зла тя и тнт,и да започне едно лудо копуване на американско оръжия от такива като нас и наливане на пари в американската икономика!Непрекъснато се пише в западните медии за агресивна и непредвидима Русия,нищо че Русия още никой не е нападнала,ама пропагандата е голяма работа!

211

Анонимен

преди 9 години

Нормално е Русия да напомня от време на време за своята ядрена сила!Запада я взеха за подигравка,непрекъснато разполагат военни бази около Русия,дрънкат оръжия поккрай границите им,каквото и да направи Русия все е виновнаспоред запада,налагат и санкции,някой западните лидери директно призовават за открита война срещу Русия,/като бившия полскипрезидент/!Е нормално е при такова отношение Русия да припомня от време на време за силата си!

210

Анонимен

преди 9 години

е па време е - много гнида се е нароила - требе си разчистване .......

209

АН

преди 9 години

АКО НЕ НАПЕШЕТЕ ЗА РУСИЯ НЕ МОЖЕ НЕКА ПРАВИ КАКВО ТО ИСКА ВАС КАКВО ИНТЕРЕСУВА ГЛЕДАЙТЕ БГ

208

Anatolii

преди 9 години

Abe eeee dobre 4e inakite uni6tojiha diktatorite po sveta ta da jiveem po spokoino - ostanaha o6te samo dvama severnokoreiskiia zmei i drugaria RAZPUTIN taka 6te go razputiat toia nenormalnik iankite 4e svet a 4emu se vidi tesen

207

Анонимен

преди 9 години

През 1986г. в Москва , по руската телевизия г-жа Тачър каза следното : Благодарение на равновесието в силите в Европа нямаше след 1945г. война." Равновесието продължава да съществува, на какво си мислят да разчитат краварите, на чудо че те ще останат неуязвими ли ?!

206

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 249A AZKO TRQBVA I PREZ TURSKOTO SHTE MINA NE BERI GRIJA ZA MEN PODLOGOкато ти гледам правописа едва ли имаш акъл обувките си да завържеш. Нормално като за атакистче :)