12

sekirata

преди 9 години

Продуценти! Нека разсъдим логично,последователно.Първият биг брадър с Въргала и Данчето Христова,Албена и др.мина повече от сполучливо и това се хареса на връзкарите които сега напълниха къщата и изобщо не са интересни.Нека Алекс се напъва ,но нищо не става,не може да ни запали пълна скука.Значи искат още печелба сценаристи,режисьори и др.там,но този път не става,този път е супер неуспешно по добре го спрете преди да сте се олели съвсем.

11

123

преди 9 години

Наричате Влади алкохолик,но нито веднъж той не се напи вътре! За разлика от други.

10

Анонимен

преди 9 години

Мачо Бирата...Накрая, ще вземе да свърши и като Мишо Бирата, с оглед на връзките с криминалния контингент, от страна на неговата Господарка.

9

Анонимен

преди 9 години

Те Виповете нямат пари и влезли в тоя филм за пари, та ние ли? Правилно са заложили на човек ангажиран единствено със себе си и с манталитет на озлобена, мързелива, стара мома, защото доста хора ще се припознаят и ще намерят няколко излишни лева , за да подкрепят възтържествуването на жлъчта към живота.

8

край

преди 9 години

Бирата е като цигарите. В нея производителите слагат неща дето така пристрастяват че без воля не можеш да се откачиш. Пиите разумно и не всеки ден.

7

Анонимен

преди 9 години

БИРЕН ТАЧО..УНИКАЛНО ТЪПО ПАРЧЕ

6

Анонимен

преди 9 години

просТАЧО

5

Анонимен

преди 9 години

Тачо е *** мъж с жена ***.

4

Анонимен

преди 9 години

Какво ни показа този сезон?-крясъци за храна и алкохол,псувни и обиди,грубо отношение на едва 16 човека един към друг,иначе претендиращи за ВИП персони.Отчайващо поведение на подбрани и известни(няма значение с какво)хора,показващи най-ниЗките си страсти.Между тях ли да изберем своя любимец?Това ли е днешния българин?Това ли е ценностната му система?Алкохол,цигари,дрога,разврат,грубост и простащина.Със силната подкрепа на Нова тв.един от тях ще бъде избран.Ако имате излишни пари гласувайте.Аз-не

3

Anonimen

преди 9 години

Това предаване е пълна порнография.Продуцентите са решили с измама да наложат спечелването на формата от Жени и Тачо.Ако това разпаднало се семейство-много лош пример за децата и въобще за младите хора спечели повече никога няма да го гледам.Защо продуцентите опорочиха иначе интересния експеримент,като ни се внушаваше всяка вячер за кого да гласуваме.Това не е честно към хората,които с гласуването си им изкарват заплатите/е рекламите са другото перо/.

2

Вандали

преди 9 години

Ако пускате феновете на Левски, махнете столовете...

1

Анонимен

преди 9 години

Не искаме ревльовци, не връщайте Тити, върнете Тито или Тато!!!