8

Анонимен

преди 9 години

Какво е станало на тази среща ?Американските новини показаха как Путин се качва по стълбите на самолета и даде път на стюардесата да влезе преди него , която стоеше навън.Обама нещо пак взе да се заканва ... Да неби Путин да ги е напуснал да си се съветват !! Прав е че НАТО се настаняват навсякъде и като видят руски самолет ги обхваща паника ( Русофобия ) като през Студената война ! Що е летяли , що е кацнали - все е било руско !!

7

проруска

преди 9 години

Туск да си яде гнилите ябълки и да мълчи! Всички знаем кой е виновен за войната в Украйна!

6

Анонимен

преди 9 години

V BALGARIA MNOGO SE RADVAT ,KOGATO DEZA V RUSIA UMIRAT OT GLAD,TA TE MNOGO SE RADVAT I KOGATO V SOBSTVENATA IM RODINA I DEZATA NA *** UMIRAT OT GLAD.KOGATO DEZATA NA *** UMIRAT ,BALGARITE KAZVAT DA NE SAM GI KARAL DA PRAVIAT TOLKOVA MNOGO DEZA.IMA LI RAZLIKA MEGDU VASHITE NOVORODENI DEZA I NASHITE ZIGANSKI DEZA OTGOVORETE MI-COVEKONENAVISTNIZI.

5

Анонимен

преди 9 години

Да щото Путин им тегли дипломатично една и си дигна шапката от това сборище на шизофреници с Напалеонова мания за величие , особено канадския тиквун който си яде вратовръзката от яд заради северните залежи на Русия.

4

Анонимен

преди 9 години

Никой не умира от тъпите санкции с изключение на настроението на полските производители на ябълки. А затова че :"Г-20 в Бризбейн на руския президент Владимир Путин е казано ясно, че "атмосферата в Европа и в света около Русия драматично се влошава все повече и повече"" , въпроса да го прехвърлят на Бардак Обезиянски като основен подпалвач на войни за последните 10-20 години.

3

Анонимен

преди 9 години

До до 2ZA EDIN MESEZ

2

Анонимен

преди 9 години

PO 1000 DEZA UMIRAT V RUSIA OT GLAD,ZARADI VASHITE SANKZII,NO STE DOIDE VIDOV DEN-STE SE RAZDELI I OPOLONIE NA DVE.

1

куче в чекмедже

преди 9 години

Европейският съвет ще реши конфликта в Украйна .... *** друг път!