27

Анонимен

преди 9 години

Червените *** ***.Значи всичко е наред. Само така!!!

26

айдеее

преди 9 години

Стига глупотевини ,бе говорител ..........спрете с интригите.Не осъзнавате ли ,че с всяка изречена измишлотива все повече опротивявате на нацията?!?!

25

Социалист

преди 9 години

До 20А всички некадърни герберстки калиники трябва да бъдат назначени на ключови места да обслужават спокойно олиграхията, да не ти напомням за баничаря от герп станалкшеф на АЕЦ Козлодуй, който точно комунистите построиха и работи вече 30 години

24

Нормализиране

преди 9 години

Всичката помия , дето са я сготвили комунделите , трябва да се изхвърли. Държавата трябва да се нормализира.

23

Джото

преди 9 години

Мръсни *** повръща ми се от Вас!

22

Анонимен

преди 9 години

До КИРОКиро Кироооо- на крив киро ДС му пречи.Докога ще приспивате хората с призраци? Защо не посочиш истинските виновници за сегашното положение? Защото е по-лесно на умряло куче нож да вадиш нали? На кого помагаш с това обаче, замислял ли си се? Или вземаш сребърници за тази работа?

21

Анонимен

преди 9 години

ako imah avtomat bih ti napalnil kratynata s olovo gnido.

20

Анонимен

преди 9 години

прочетох в коментарите"ЗЪБКИТЕ"та по този повод:КАКВО СТАНА С ХР.БИСЕРА

19

КИРО

преди 9 години

НАПРОТИВ НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ МНОГО,АМА МНОГО ТОЛЕРАНТНИ КЪМ ВАС КОМУНИСТИТЕ, ЗАЩОТО ВИЕ РАЗСИПАХТЕ БЪЛГАРИЯ НЕ САМО ДО 1989 Г. ,НО ПРОДЪЛЖАВАТЕ И СЕГА. БЪЛГАРИЯ ВСЕ ОЩЕ Е В СЯНКАТА НА ДС ,НА ВСИЧКИ НИВА СА ВСЕ ОЩЕ КОМУНИСТИ ,НИЕ ОБЕДНЯВАМЕ ,ЗАТЪВАМИ ОТЧАЯХМЕ СЕ А ВИЕ ВСЕКИ ДЕН СИ ВИЕТЕ КАТО ВДОВИЦИ ......НО СТЕ ВСИЧКИ МИЛИОНЕРИ ЗА СМЕТКА НА ТОЯ НАРОД ДЕТО СЕ МЪЧИ ОЩЕ ДА Е ТОЛЕРАНТЕН КЪМ ВАС. ЕДИН ПИНОЧЕТ НИ Е НУЖЕН !

18

asa

преди 9 години

Не реваншизъм, а забрана и лустрация трябва срещу тия ренегат-комунисти!

17

комунист

преди 9 години

Мерджанче как може да сте толкова нагли от БСП та нали сега трябва да ринем вашите л.....а дето ги сътворихте ?

16

Анонимен

преди 9 години

До БИВОЛЪ-ПОСТ 16Правилнп Биволъ. Записал си:Всички кадри на тази партия трябва да бъдат изгонени от държавните служби. След това съд и затвор.Аз бих добавил и да хващат гората или в ,,Искъро на дълбокото,,А за Станишката: Куфар, гарата и в Украйна.

15

Иван

преди 9 години

Всички некадърни комунисти трябва да бъдат изгонени за да може държавата да тръгне напред!

14

Анонимен

преди 9 години

Щом такива като Тоя , започнаха да плачат , значи България все още има някакъв шанс.

13

без комуняги

преди 9 години

Какъв инат бе червен ***?Назначиха се червени *** навсякъде в МВР.Трябва тези назначения да бъдат премахната заедно с хората.*** мръсни червени.Смърт за всички *** и турчаги.

12

ВАСКО

преди 9 години

До Биволъ : А , ЗА ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. / СДС , СЕГА РЕФОРМАТОРИ /, НОВИ МИНИСТЕРСКИ НАЗНАЧЕНИЯ И НОВИ ДАЛАВЕРИ ! ГЛАСУВАШ ЗА БОРИСОВ ,ПОЛУЧАВАШ ЛИКВИДАТОРИТЕ НА КОСТОВ ! ОЩЕ ЕДИН ПЪТ ,ЧЕСТИТО ,БЪЛГАРИ , "НОВО ПРАВИТЕЛСТВО" ,НАЧЕЛО С ДОКАЗАЛИЯ СЕ БЕЗХАБЕРНИК !

11

Биволъ

преди 9 години

Другари , трябва да благодарите на Станишев, че вече никой в България не иска да се приближи до БСП-ДС. Толкова долна партия , че нямам думи . Всички кадри на тази партия трябва да бъдат изгонени от държавните служби. След това съд и затвор .

10

Анонимен

преди 9 години

Зъбките.

9

психолог от МВР

преди 9 години

Думата реваншизъм е малка за бедите , които нанесоха БСП-ДПС-Атака-ДС . Точната дума е отмъщение и гонене на всички кадри на БСП и ДПС . Не може ти да искаш да унищожиш ГЕРБ и Борисов , а сега да очакваш толерантност. Другарите още нищо не са видели. Наистина ще има тежко отмъщение .

8

Анонимен

преди 9 години

Какво става с фонд Земеделие? Кадрите на БСП и ДПС си стоят.