25

партиен член

преди 9 години

Жал ми е за Видин.Какъв хубав град беше а го затриха.Как да се женят там като хората избягаха по Италия Испания и др.места.

24

СЕЛЯНДУР

преди 9 години

ЮЛИ ПЕТРОВ КАДЕ СИ ***

23

Анонимен

преди 9 години

НА ГЛАДЕН СТОМАХ САМО ЖЕНИТБАТА ИМ ЛИПСВА.

22

Анонимен

преди 9 години

"73,9 процента от родените деца там са извънбрачни"- Това е с цел да се вземат помощи се самотни родители.

21

asd

преди 9 години

Не говорете глупости. Заводите ги няма, защото произвеждаха некачествена, респ. неконкуретна продукция, с която няма как да се стъпи на световния пазар. За това не е виновен никой друг, освен комунистическите номенклатурчици, на които тези заводи бяха дадени от БКП и ДС. На тях не им увряха мозъците, че така бизнес не се прави, иска се акъл, желание, творчество. Айде цъкайте минуси, знам, че само *** пишат по тези форуми, на издръжка на същите апаратчици, които съсипаха индустрията.

20

Анонимен

преди 9 години

до Страшко СтрашевЗаводите ги закриха по заповед на Световна банка, ЕС и Кристалина Георгиева, за да може сега да внесат западни стоки и ***.

19

Анонимен

преди 9 години

Сватба струва минимум хиляда-2 хиляди лева, а развода е още по-скъп 2 хиляди лева само за такси и адвокати.

18

Анонимен

преди 9 години

Държавата насърчава проституцията и разврата.

17

плевенчанин

преди 9 години

Последните два кмета на Плевен - Зеленогорски /хамелеон, преминал през СДС, БНД, ДБГ, РБ/ и Стойков /хамелеон, преминал през БКП, Гергьовден, НДСВ, ГЕРБ/ напълно съсипаха и унищожиха града. Хиляди хора избягаха, безработицата е огромна, предприятия няма, "благодарение" на *** от партийните върхушки начело с тия двамата кметове и приближените им ***.

16

Анонимен

преди 9 години

До 10Ооо, в Плевен сме цъфнали и вързали... освен едни шивашки фирми дето експлоатирват жените, нищо друго няма, а за мъже работа почти няма.

15

масови протести

преди 9 години

Какво да се женят, та в този край вече няма никакви хора. Всичко е безлюдно, хората са избягали, "благодарение" на партийните ***, които 25 години съсипват България.

14

Анонимен

преди 9 години

То хора не останаха в България,вие да се женят...младите избягаха,старите измряха ,или едвам живуркат,а ние на средната възраст кучета ни яли-демокрация братя...

13

Софиянец

преди 9 години

Това не ме учудва,всички видинчани които познавам са представители на левия бряг.

12

Илиян до Страшев

преди 9 години

Братле, на последното преброяване жителите на Видин бяха шестнадесет хиляди

11

Анонимен

преди 9 години

Всичко се прави в тази посока да не се жени българина.Ако си самотна майка получаваш повече помощи.Всички закони са античовешки, антибългарски, комунистически.Комунизма само през последните си години се направи на националистически.Иначе до тогава беше и си остава антинационален.За жалост все още си живеем в див посткомунизъм.Т.е. прехода не е започнал даже. Трябва революция против "червените".

10

Маркс

преди 9 години

Ква самотна майка е като има 7 деца? Това е професионална пиявица на социални средства и този механизъм от кой бе създаден, м? Механизъм изцеждаш силите на гостоприемника българит , пфу!

9

Брайко

преди 9 години

В една разведена жена има повече достойнство от колкото в една "самотна майка" защото разведената е имала достойнството да каже "да" пред закона и смелостта след време да каже "не" и продължи напред вместо да тегли цял живот с неправилния си първи избор."Самотната" майка която изобщо не е самотна живее с бащата на детето си,спотайва се от закона и се реди за помощи...Межу нея и висящи пред банкоматите няма никаква разлика Сватби може да не се правят,но брак трябва да има а не обратното

8

Анонимен

преди 9 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Ами със сигурност в Плевен е значително по-добре от Видин или много други места с кметове на Бсп и Дпс.

7

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

До психологПо-скоро зависимостта е следната - хората от бедните райони гласуват за червените мислейки си, че гласуват за лявото.Хората от по-големите и по-богати градове гласуват за ГЕРБ - мислейки си, че гласуват против комунистите. :)После и едните, и другите остават излъгани.И друго - примерно в Плевен като имат кмет от ГЕРБ да не са цъфнали и вързали ?

6

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

До Дедо МъдиБългарската сватба, както се е правела едно време - гледали сме "Време разделно" е нещо наистина хубаво.Днес се правят чалгарски сватби. Нищо общо с истинските български сватби от миналото.Когато е направена със стил наистина съм съгласен, че е красива церемония.Аз съм против обаче задължителния брак и сватба.Нека всеки сам да има право на избор. Който иска - да прави сватба. Който не - не.