6

123

преди 9 години

Важното е не дали законът е нов, министре, а да върши работа. С тези купища бездарно написани помагала и учебници и божествен да е законът, нищо няма да се получи. Същото важи и за програмите- по математика- всеки ден нов урок, без час упражнение. По БЕЛ след пети клас- 80% от заложената гжраматика е излишна за децата. Историята е майка ни жална, според учебниците и зубрашката преподавателско-изпитвателна метода. И Господ да слезе, няма да се оправи отрасъла.

5

кали

преди 9 години

Не забравяйте нашето призвание , а именно да прославяме нашият български език и култура , нека никога не забравяме историята ни !!!

4

кали

преди 9 години

Нека не забравяме кои сме като етнос и какви ценности изповядваме , нека образованието ни да е водещ приоритет , нека да бъдем българи !!!

3

кали

преди 9 години

Крайно време е да има реформи в образователната ни система , като на първо време предлагам да има сериозно увеличение на заплатите на просветителите ни , защото българите имат нужда от хубаво заплащане на трудът им !!!

2

Увалиец

преди 9 години

Увеличи колкото можеш заплатите на учителите.Създай система за перманентна квалификация на учителите и я обвържи с резултатите и заплащането на учителя.Затвори училищата през месеците юли и август по испански образец-да си починат мозъците им от системно учене.Не допущай религия в училищата,а превърни ученето в религия!

1

Увалиец

преди 9 години

И този ,за съжаление,не е в час!Тези ще пита,онези ще ангажира/власт,училище и бизнес/ и реформа ще прави.Уважаеми,не знаеш какво да правиш-нямаш идеи,визия,приритети и пр.Послушай ме!Започни от висшето образование,което подава на училището некачествени кадри.Оптимизирай учебниците съобразно възрастта на децата.Засили практическата подготовка в професионалните гимназии и не се хващай на дуалната система,която е западен ***.Подобри дисциплината и възпитателната работа изобщо.Увеличи колкото