17

Анонимен

преди 9 години

Не знам за детето, но Шон Пен направо е плашещ. Жалко за хубавата и талантлива жена!

16

Мис Джуки

преди 9 години

До анапанаСупер е! Не виждаш ли, че прилича на Дженифър Анистън с мустаки.

15

анапана

преди 9 години

как може тази перфектно изглеждаща жена да излиза с тоя -ужас

14

Ани

преди 9 години

Независимо от цвета на бебока, цялата драма, според други медии е, че велосипедистка не е видяла веднага възрастните и веднага е позвънила, тъй като това е голям и опасен град за изоставени деца. Някои мъници са по-емоционални,а и по-гласовити, като дъщеря ми, която може да пука тъпанчета, защото си й счупил бисквитката. Определено привличат внимание и могат да ти изкарат акъла!:))

13

Ани

преди 9 години

Е, признавам, вкарах малко драма, защото зациклилите коментират бебе. Аз съм майка и се изказах по-емоционално.Като европеец съм и българка съм била потресена от сегрегацията и расизма в САЩ по време на престоя ми там. Независимо от количеството меланин в епидермиса, зациклили има навсякъде.Мен, нас, семейството ми ни е срам като посрещнем гости, софтуерни инженери, лекари и т.п. с по-тъмен цвят на кожата и подобно творения изпълзят от хоремага си и правят подобни коментари. Е, срам ни е.

12

мария

преди 9 години

Това е гражданско общество. Тук ако се биятдеца по улиците, ние ще погледнем настрани...:(

11

hihi

преди 9 години

До 13Ние (българите) сме супер толерантни към всички раси. В Америка расизма се вихри с пълна сила, но това не го показват по блудкавите филми. Скоро един американц застреля ендин тинейджър само защото е *** и му ходи в квартала и съда го оправда. Та не знам от кой ще се срамуваш.

10

Ани

преди 9 години

До #2,3,4,8 и тем подобни ...: Съветвам ви да запазите коментарите си за местния хоремаг, където другарчетата ви по чашка може и да оценят "мисълта" ви, но хайде по-добре не се излагайте online, че ни хваща срам подобни творения на природата, които са зациклили еволюционно, само излагат българския народ.

9

Родител

преди 9 години

Тия американци са страхотни ***! Разпищяло се разглезено дете - голямо събитие! Все дебнат някой да не им направи нещо на децата - ах, какъв ужас, ако му се скараш, не дай си Боже да го шляпнеш по дупето - веднага ще довтасат социалните, щото го малтретираш. Техните затова са такива идиотчетата неконтролируеми, всеки опит за възпитание е "тормоз". Страшни ***!

8

ей ся....

преди 9 години

Въх честно не издържам,...как може тези *** американците да са такива ***...и разбираш ли тоя *** се е обадил на полицията , понеже малкия *** пищял , е и????То е дете ! Всички деца в един период вдигат такава врява...ние досега в затвора да сме влезнали , имаме си един дивак вкъщи който в момента и пръст да му покажеш ще ореве всичко,нищо че е на 4 - характер, който и с шамари не се променя !

7

Анонимен

преди 9 години

Детето е пищяло, щото е осъзнало че е черно. Кофти късмет.

6

c

преди 9 години

Пак хубаво, че не я проверяват за расизъм.

5

Анонимен

преди 9 години

Аз как искам да накажа нея...

4

СС

преди 9 години

Язък ... тая красива жена в компанията на *** и старец,свъшиха се останалите ...

3

Анонимен

преди 9 години

Или тоя си е помислич че го наказва щото мрази *** :D

2

Анонимен

преди 9 години

Е нали затова има малко черно? Иначе защо да го взима?

1

Анонимен

преди 9 години

Малкият лигльо се е разбунтувал и някакъв *** е видял и е звъннал в полицията. Егати новината.