26

LethianDream

преди 9 години

Това е друго нещо, няма силикон и фалшивост до дупка, както сте свикнали повечето "граждани" на милата ни държава. Момичетата на тези "картинки" ще ги стигнете точно в някой друг живот- и като слава, и като пари, и най-вече като отношение към света и самите себе си. А парче на "рокаджийка" няма какво да си тананикате, друго си е на Креслава и Къпина новите "модерни класики".. Поздрав за всички останали с "Love bites (but so do I)" на Хейлсторм :)

25

Анонимен

преди 9 години

Защо ли не мога да си изтананикам едно парче на "рокаджийка".

24

rock stars

преди 9 години

Arch enemy is the best this year.Everi on girl in metal Music is real.

23

Анонимен

преди 9 години

Като изключим Epica и Lacuna Coil - к'ви са тея световно безизвестни кифли, бе?

22

Анонимен

преди 9 години

"Това са момичета решили единствено да забогатеят, каква музика оставят след себе си? Някой може ли да запомни песен на тия."Ха ха, чудех се коя песен да постна, и накрая реших да е най-великата (поне за мен) в жанра! Уникално изпълнение на страхотни мадами - изпълнено с професионализъм, страст и супер сола на Къртни и любимката ми - Нита!https://youtube/watch?v=1HTxDOYEHBcUp The Irons!!!

21

Анонимен

преди 9 години

Това са момичета решили единствено да забогатеят, каква музика оставят след себе си? Някой може ли да запомни песен на тия.

20

тцЪ

преди 9 години

От изброените само Симончето, Кристина Скабия и кака Анджела важат. Иначе - Вибеке липсва, Доро липсва (дори и на дърти години си я бива), младата Анеке ван Гиерсберген, Аманда Самървил (нищо че е доста заоблена), Шарън ден Адел, ако щете Марианджела Демуртас...

19

старчок

преди 9 години

Ба'си колко съм одъртял. От едно време върл фен на рока , че и на тежкия, сега не знам нито една от бандите с тия вещици на снимките.

18

The Viking

преди 9 години

Джоан Джет също липсва... та тя е кралицата на рока! Освен това е и страшно яка.

17

до Алекс

преди 9 години

Абсолютно си прав. за жените има много пространство за изяви - секретарки, моделки, порнобизнес, това което си казал също си е много точно. В рока имаше една и това е Дженис Джоплин, може би и Сузи Куатро. Другото оставям на времето. Не може всичко да се превръща в порно и лиготия. В миналия век имаше много качествени групи - вярно, около рокаджиите винаги има щуротии, няма как, но бликаше от качествени композиции. изобилие от качествена продукция имаше. стотици хитове бяха написани.

16

ники

преди 9 години

Препоръчвам на дамите да не измъчват инструментите - това не е за жени. Само импресарски мераци за пари без никаква стойност. Нещо като женски футбол.

15

Алекс

преди 9 години

Гледат...ъ... начервени и прочее... след това разбрах че това са подбрани *** ...

14

Анонимен

преди 9 години

Що е това рок от жени. - могат тотално да ти объркат представите за музика и да сънуваш кошмари дълго време. пример Милена - Неааааам нервиииииии.

13

Готино

преди 9 години

Доста по-хубави от нарочените ни плеймейтки,че и правилно ориентирани..

12

Кругер

преди 9 години

Какво нежно има в тия?

11

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е , крокодилите в България да не участват в разни шоута , ако това е елита на България не знам какво е по-долната класа ,хахаха

10

Arch Enemy

преди 9 години

youtu.be/mZM-d2qD15EПоздрав на компанията :)

9

Arch Enemy

преди 9 години

Абе като ги чуеш как реват техните мацки и оставаш като ударен от гръм... Като фен на Крис Барнс си беше направо шок да ги чуя как се дерат.

8

До 9

преди 9 години

Щото вече е баба Пеш

7

Комшията

преди 9 години

Amy Lee, Sharon den Adel, Maria Brink от In This Moment, Charlotte Wessels от Delain, Liv Kristine от Leaves Eyes, Anna Stefanowicz от Unsun. В симфоник и готик метъла има стабилно присъствие:) А Кристина Скабия се е снимала за Плейбой между другото.