120

Хектор

преди 9 години

Трай си бе ***,че ако наистина Русия тръгне, НИКОЙ не-може да я спре да те нае.е.

119

Spravka :

преди 9 години

Сюлейман Паша(Соломон Леви Явиш)-евреин-ционист.Хитлер-цио-мишка,изпълняващ "ДОКТРИНАТА на ЦИОНИЗМА-"Трети Райх"", с офицерски състав-ционисти,даже и *** Браун-еврейка! Да не се наложи за ТРЕТИ ПЪТ Русия да ни освободи от цио-мишките като Соломон Паси,Криси Вигенин,Николай Младенов,Daniel Митов-всичките цио-мишки.Затова вън мишки ! "Преходът" и цио-ограбването на България ще престане!

118

Prosto niakoi

преди 9 години

Сега се подгответе , че ще има пари да се въоръжаваме, а бюджет за образование, медецина и пенсии....през крив макарон!!!Възмутително!!!... и по всяка вероятност ще се случи тая Студена война...тежко ни, ако пак се окжем в "правилната" компния...

117

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 9 години

Така значи! Русия били агресорите, а американците и НАТО били миротворците! Та САЩ са участвали във въоръжени конфликти от Втората световна война 255 пъти, и те били миротворци! От къде ги намират тези инфантилчета за външни министри! На Австрия външния министър е още студент, но погледнете Австрия каква външна политика води! А нашите соросчета, прокопиевчета и плювнолиевчетата се надпреварват , кой по-голяма *** да бъде!

116

тодев

преди 9 години

отървахме се от един *** служебния министър на отбраната сега друг дойде

115

Обама на Въжето

преди 9 години

Продажни г-образни дупедавци.Митов май е бил на посещение в Американското посолство. Мълчете си поне бе продажници! Ясно е, че играете по гайдата на Американската пропагандна машина. България излезе начело в дупедавщината от всички европейски васалски страни. Политиците на коя друга страна се изказват по този начин? Украйна, UK, Австралия и Канада. Редом сме до тях. И защо??? Но вместо преданост към Масоните - показвате колко продажни са станали нашите политици.

114

Анонимен

преди 9 години

Kеф ми е, червени кратуни, как серете от яд в коментарите си :))

113

Иван Иванов

преди 9 години

Такива продажни *** съсипаха хубавата ни държавица. Идва време народе да хващаме калашниците и да изметем тези продажни на сатаната САЩ твари.

112

Анонимен

преди 9 години

Най-после имаме един истински министър на външните работи, а не руска пионка!

111

Анонимен

преди 9 години

To вече я има, и вместо да разсъждаавте глупости помислете сериозно за превъоръжаавне и ограничаване на продажбите на недвижимост на руснаци, щото току виж след некоя година сме се събудили я с Поморийска я с Несебърска народни републики

110

za vsi4ki obi4as usa

преди 9 години

От края на Втората световна са избухнали 248 въоръжени конфликта в 153 точки на света. Съединените щати са предизвикали 201 военни конфликта чрез задгранични военни операции и интервенци между края на Втората световна и 2001г., като след това са отговорни и за други като Афганистан и Ирак

109

Иван Иванов

преди 9 години

Този *** е същия продукт на инсекта като президента ни ***!! Тези ще загробят България. Такова надупване не е имало даже по комунистическо. Управляват ни откровенни ***.

108

Анонимен

преди 9 години

ТЯ ВОЙНАТА ЗАПОЧНА БЕ ЧОВЕК. ДОРИ ЗНАМ КАК ЩЕ ЗАВЪРШИ.

107

До 127

преди 9 години

Ей, анахронизъм! Вече сме 21 век! Какви империалисти, сталинисти и царисти те гонят бе? Абе вие още малко ще се върнете в Средновековието. Дотолкова ви е остаряла и изостанала мисленната система, че освен стари, овехтяли, ***, необосновани и напълно измислени обвинения НИЩО ДРУГО НЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗМИСЛИТЕ за да оправдаете наглите си завоевателски амбиции. Не Русия, а краварите се гърчат от тове че им намалява влиянието, страните проглеждат и вече им показват един определен пръст. ЖАЛКИ СТЕ! ЖАЛКИ!

106

бай пенчо

преди 9 години

Засрамете се господин министъэр. Двайсет милиона рус8наци са умрела за свободата на Европа.Само това ми е достатъчно да почитам руския народ.

105

Анонимен

преди 9 години

Откъде се излюпи тоя Митов? Бълва пълни измишльотини.

104

Възмутен

преди 9 години

Вече абсолютно не се учудвам защо сме на това дережде. Нашите политици са били пълни ***! Даже ми се струва, че са върха, не, по-точно дъното.

103

Анонимен

преди 9 години

Нещата трябва да се казват с истинските им имена и Митов прави точно това. В момента в Украйна се води битката за демокрацията в Европа и света срещу руския империализъм, сталинизъм и царизъм. Путинска Русия е един анахронизъм който трябва да бъде унищожен ако света не иска да попадне в лапите на нов тоталитаризъм от сталински тип.

102

Тато

преди 9 години

Този лустросан *** пак се появи,явно американеца му даде тон и както винаги министъра извади голяяям език.

101

Partner

преди 9 години

Рашавите диваци "газ пикаят"-значи момчето добре говори.Смърт на кумунизъма.