57

Анонимен

преди 9 години

Ами дойдоха ГЕРБ на власт и веднага започнахме да си играем на стражари и апаши.Ченгеджийницата отново е на дневен ред.Днес откраднато тефтерчето,и ето ти един месец хляб и зрелище за раята.Утре ще се появи друго,и пак същото.И вече нито дума за истинските проблеми-демографската катастрофа,безработицата и бедността.

56

Мей-мей

преди 9 години

Този така наречен "човечец" осигури стандарт на живот на децата и внуците си.И дете не би повярвало на тази история.Какви са тези експертизи,които изискват да се носят доказателства по дела в къщи???

55

Х

преди 9 години

Лъжа на която и децата от детската градина няма да повярват.Наглост до безочие.

54

зрител

преди 9 години

Гледах сутринта интервюто с този "експерт" по една от тв и се убедих,че всичко е нагласено.Тоя човечец(иначе софиянец) се впусна в яки подробности по кои улици на София е шофирал,как се бил загубил,кой район му бил познат,кой непознат,как излизал от колата да пита непознати на повече от 15-20м от колата и какви ли не небивалици,т.е целия му разказ е една измислица както и пукането и смяна на гума и т.н.Просто тефтерчетата ги е предал на когото трябва.

53

Анонимен

преди 9 години

Luzhec.

52

Анонимен

преди 9 години

*** историята *** филма! И очакват да повярвме! Грабвайте сопите, народе!

51

ПЕНС

преди 9 години

ПО МАЛКА НУЖДА !!! В ХРАСТАЛАЦИТЕ !!! Е, ТОВА НЕ Е ВЯРНО !!!

50

да бе

преди 9 години

Несериозно е да ни занимавате с тоя,директно на детектор на лъжата ,солидна санкция първоначално и наказание по НПК.

49

гост

преди 9 години

На случайни хора ,случайни неща им се случват.

48

Луцифер

преди 9 години

Разбивали са ми различни коли /стари,разбира се/ и никога не са крали резервнв гума,инструменти,радио.А веднъж не ми откраднаха и стара шуба.Само тефтерите ми взеха нахалниците.Какви крадци се навъдиха

47

Санчо от Прованса

преди 9 години

До Анонимен 50Не се нервирай, бугаристанците няма да включат, какво точно им пишеш.А за тефтерите.... аз съм трамвай... вервайте ми!!!

46

Холмс и Уотсън

преди 9 години

Случайна ли била кражбата?!?И ти си мислиш че ще ти повярваме?!Всички знаем колко пари взимате като вещи лица и нищо чудно при една примамлива оферта да стават 'случайности'... После няма свидетели, а извършителя е неизвестен...Случайност, нали? :-)Няма страшно -- ние няма да кажем на никой!...

45

:)

преди 9 години

Тефтерът, който взриви държавата се оказва в жабката на колата на този суяк. Редно ли е, не е ли редно...

44

Анонимен

преди 9 години

Ама кой е позволил да се разхождат държавни служители с оригинали от съдебни дела с такова бризантно съдържание !!!?...или нямат практика да правят копие !?

43

Анонимен

преди 9 години

Господине,а защо не сте съобщили за загубено веществено доказателство на МВР, а след 5 дни се разбира?Колко струва това действие?Цацаров-нали знаеш ,че във висша инстанция не важат копия на документи,бил си съдияа страницитв с делян пеевски,за които не се каза доста време

42

Анонимен

преди 9 години

То не беше "Ало Ваньо", "самоумрелия" Мишо-бирата, Кокинов-Тиквата-Мършата, събиране по кръстовищата, лъжи до безкрай, умрел от глад народ и пак гласуват за него?!*** са психически тежко болни.

41

Йордан Георгиев

преди 9 години

Абе ахмак, колко ти платиха за да отидеш да пикаеш в храстите. А къде са сега органите - пикаенето на неопределине за това места е дребно хулиганство. А затова че си ужищожил веществени доказателства по дело - там вече играе НПК-

40

Анонимен

преди 9 години

очевидно се налага един въпрос - защо за едно от най-важните дела се дават тия тефтери на вещо лице, което няма никаква апаратура, а ги изследва в дома си? Сума ти експерти към Бан И КЪДЕ ЛИ НЕ ИМАТ СПЕЦИАЛНА АПАРАТУРА, А НАШИЯ ЩЯЛ ДА СЕ ИЗПИКАЕ И ПОСЛЕ ДА ГИ ИЗСЛЕДВА С ОЧЕНЦА, ВЕРОЯТНО С НЯКАКЪВ диоптер, свързан с напредналата му пенсионерска възраст.

39

Анонимен

преди 9 години

*** постановката!

38

Анонимен

преди 9 години

тоя е експерт откакто е напуснал ДС, поне ве десетилетия, и объркал пътя, пък му се спукала гумата, пък му се и допикало и то 4 минути пикал... и от хиляди дела, които е работил, точно му откраднаха тефтерчетата...ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА В ЕВРОПОЛ за господина да му се проверят твърденията. А не е зле да се проверят и други неща, например какво имущество е придобил от съвестния си труд в ДС и като експерт по имотни измами и други престъпления с документи... :-)