27

езичник

преди 9 години

депутатският имунитет трябва да се премахне със закон. имунитета на всички политици трябва да се премахне. дори този на призимента( не е грешка. този не е президент а призимент! )

26

Избирателят на тор

преди 9 години

Депутатът от ДПС Илия Илиев и Социалистът Георги Свиленски, който също ще даде имунитета си - ЗАЩО СА ТОЛКОВА СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНИ НАРОДНИ ИЗБРАНИЦИ, ЧЕ чак НИКОЙ НЕ Е ЧУВАЛ ЗА ТЯХ НИЩО! И КОЛКО ИЗКАЗВАНИЯ ИМАТ ТЕЗИ ДВАМЦАТА НАРОДНИ хУБАВЦИ? Кои са и за какво се борят ТЕ? Какво губи държавата ни от тяхното сваляне на депутатският им имунитет и какво печели от това електоратът им? Какво толкова са подписали, че им търсят наказателната отговорност от прокуратурата?

25

ааааааааааааааааааа

преди 9 години

До Бойко БорисовХахааааааааааааааааа така не се бях превивал скоро от смях хаха честно.Забавно е наистина.

24

Бойко Борисов

преди 9 години

Хулиганчев!Престани! Ти дрогиран ли си или пян,как може публично да информираш че ГЕРБ=ДПС.Това нали се разбрахме само ние да си го знаем. По *** си дори и от мен! Ела си изяш баклавата подарък от Местаня и айряна от Цецо и легни да поспиш малко. Само ти ни остана колкото и да си ***....хохохохооооооооооооооооооооооооооооо

23

Хулиганчев

преди 9 години

Видяхте ли как ви обърках? Да се чудите от Герб ли съм или от ДПС. АМИ ТО Е ЕДНО И СЪЩО БЕ Е Е!И ДВЕТЕ НЕНАВИЖДАМЕ СИДЕРОВ ЗАЩОТО НИ РАЗКРИВА КРАЖБИТЕ И ЧЕ СМЕ СКАЧЕНИ СЪДОВЕ!

22

Данъчен

преди 9 години

Този *** ветан ветанов не разбра ли от толкова депутатстване, че искането за сваляне на имунитет се гласува от депутатите в НС, то не се дава ей така щото той е решил. Това негово действие наподобява на поговорката "Гузен негонен бяга".

21

Анонимен

преди 9 години

А сергишев какво чака?

20

Мижитурка

преди 9 години

че ще се откаже я.Нали сви тефтерите и вече е в безопастност.

19

Хулиганчев

преди 9 години

К'во стана със скандала зимата на Волен и негови депутати в ресторант в Брюксел? Нали управителка бе казала че били Български депутати и вие веднага сметнахте че няма кой друг да е освен Атакисти. Волен когато каза седмица след това че били *** и че Атакисти не са били в Брюксел по това време,всички наведоха гузни главички. А БТВ и НОВА ТВ с радостна тръпка раздухаха "скандала" а сега дума не обелват. Всъщност по този скандал Волен осъди за клевета 1 електронна медия,тоест новинарски сайт

18

Хулиганчев

преди 9 години

К'во питате за Сидеров бе? Сидеров трябва да бъде осъден че е направил забележка на Френска гражданка че тук е България и да уважава нацията. А Цецо не трябва да бъде съден за 7-те апартамента за които не може да докаже дохода си,затова че не разреши СРС от прокуратурата за представител на СИК и корумпиран антимафиот ощетили държавата тоест нашите данъци с милиони. Съдете Сидеров за хулиганство а не Цецо за кражби. Всъщност к'во стана със скандала на Волен в ресторант в Брюксел?

17

Анонимен

преди 9 години

Бойко и Цецо са за затвора. Не може да се дадем на тези двамата *** с пожарникарски и физкултурно образование.

16

Бадемов

преди 9 години

Много лесно Цветанов ще бъде оправдан, защото е на власт. Имах си аз да го осъдят, но това няма да се случи в България. Ако бяхме САЩ Цветанов до сега да е в затвора. Те ще го оправдаят, затова той доброволно си дава имунитета, иначе нямаше да се откаже от него.

15

Иван

преди 9 години

Продължавам...........И когато подготвяха кражба за стотици милиони и прокуратурата поиска отново СРС Цветанов написа 6 пъти "НЕ". Не позволи да се заковат мафиота Христов и шефа на ГДБОП подсъдимия в момента Орлин Тодоров. И това ако не е политически чадър и закрила на мафията здраве му кажете. В момента "бизнесмена" Христов спечели водния проект без конкурс от лично издигнатия от Цветанов ГЕЙберски кмет Даниел Панов,"лапна" 160 млн.лв. чисто и е собственик на "Лактима". Ето това е ГЕРБ!

14

Надзирател

преди 9 години

Волен Сидеров нещо се ослушва. Не му се ходи при Бай Ставри нещо. Станишев пък е за Гуантанамо направо, имаше и негова снимка на сайта на Хизбула! Международно-опасен и виртуозно крадлив!

13

Иван

преди 9 години

Сега да ви кажа истината за 1 от делата на този!В нашия град има 1 "бизнесмен" казва се Петър Христов. Представител на СИК за северна България от 1993 г. до 2001 г. В топли отношения с Борисов още от времето с бухалките който го запознава с Цветанов. Личен наместник на Цветанов за В.Търново,посрещан винаги от него в града.Христов лично определи за шеф на ГДБОП в Търново Орлин Тодоров,който в записаните СРС се обръщал към него с "шефе". И когато подготвяха много милионна кражба и прокуратурата..

12

кога

преди 9 години

Ще излежи ефективната си присъда?

11

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера за какво се водят тези дела като няма да го осъдят ще си плати и какво

10

Анонимен

преди 9 години

ЗАТВОРНИК ПЪК СЕ РАЗХОЖДА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ БЪДИ МЪЖ И ЗАПОЧНИ ДА СИ ИЗЛЕЖАВАШ ПРИСЪДАТА МЪЖ ЛИ НАПИСАХ СЪЖАЛЯВАМ ЗА ГРЕШКАТА...

9

Анонимен

преди 9 години

Не искам да ги имунизират копелетата в парламента, а да правят физарядка пред народното събрание и на влизане да си хлорират крадливите пръстчета.

8

Анонимен

преди 9 години

Завръщането на наглеците - епизод 2