34

Маркс

преди 9 години

Като чета списъците на нобеловите лауреати с принос към човешката цивилизация, стигам до извода, че ние има много какво да научим от тези хора евреите и можем само да спечелим от това.

33

до 52

преди 9 години

И аз искам Пулев да победи..но според мен няма да има шанс срещу Кличко........Не смесвай политиката със спорта..........

32

Анонимен

преди 9 години

Путин нищо не бърка, бъркат тези които се опитват да винят един човек с или под влиянието на пропаганда защото е по-лесно. Факт е че изгорените в Одеса бяха по поръчка на олигарха Игор Коломойски заради загинал евреин, а под маската на марионетната хунта са всякакви чуждестранни терористи като сашко белия и бялата вдовица Саманта Лютуейт и наемници ала рамбо, ала *** и ала Лилейкис.

31

РАТНИК1936

преди 9 години

До майорскиИма антисемитизъм но на думи от който евреите трупат дивиденти.След като руските националисти се обединиха около евразийската идея на Путин,дефатко те ряботя за хасидксата секта на Берл Лазар.Който и да дойде на власт в Русия винаги ще води антибългарска политика,за да не лъсне доказателството че дължат всичко на нас-такова им неовизантийското наследствоИскат да заличат всички следи които водят до нас като източник на тяхната цивилизация ,вече деградирала до крайна степен.

30

neo

преди 9 години

Аз не мога да разбера защо евреите се мислят за богоизбрани и защо наричат другите народи Гои. Нека някой *** разбирач ми обясни. Антисемитизъм е чиста глупост. Семитският език се е говорил на територията на Палестина и наоколо много преди там да се намърдат ***. Така че какво е антисемитизъм и защо по дяволите е престъпление. Евреите държат света....киното,индустрията ,банките. Навремето прадедите им са крали яко и са убивали за това богатство. Нима не знаем как се натрупва капитал?????

29

Анонимен

преди 9 години

В Украйна ще има масови самоубийства, след като Кубрат бие Кличко!Само в Кубрат ни остана надеждата!Мачкай , Кубрате! Твоят успех срещу украинският робот ще е най-великият спортен успех в историята на България след 3 дни. Цял един български народ е с теб!Боже, не знам какво да очаквам от този дубой! Гледам Кличко от 10 години на професионалния ринг, гледам и нашия от 2 години. Зловеща битка ще е или ще е! Нямам търпение...остават само 3 дни, а чакам цели от 3 години този двубой.

28

РАТНИК1936

преди 9 години

ХА ХА-КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!Най еврейската държава в света РУСИЯ насочва вниманието към безвъзврано изгубената за тяхната евразийско еврейска кауза Украйна.А в Русия няма антисемитизъм защото там живеят потомци на славяноезични ХАЗАРИ и славяни с робска психика,които им харесва да бъдат роби на евреите на Берл Лазар,кото управляват Русия чрез своята марионетка Путин!

27

Анонимен

преди 9 години

Добре де дай родовете па Путин и Медведев.

26

Анонимен

преди 9 години

Ами ако ви цитирам кои еврейски организации твърдят че има антисемитизъм пак ще ми изтриете поста

25

Анонимен

преди 9 години

комунизъм е измислен от италиански масони, антироялисти изпъдени в франция, където участват в революцията, след руската революция и последвали в европа, ваймарска република например, пак в италия създават фашизма, за борба с него в европа макар комунизъм никой да не е строил, а социализъм и тук вече е мазало, сталин социализъм, хилер, мусолини, скандинавие, американски, чили, чавес ....

24

ДО 38

преди 9 години

ДО 38Прав си. Но в този ред на мисли трябва да споменем и за създателите - масони на САЩ.Те са проект на световното масонство и досега то се подкрепя по цял свят основно от САЩ.СССР и социализма също бяха такъв проект.Просто всичко е една голяма игра - разделят света на два лагера и ги сблъскват, а ние сме свидетели на всичко това и тези неща трябва да са ни ясни, а не да се караме с комнтарите си.И СОЦИАЛИЗМА И КАПИТАЛИЗМА СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА, НО С ЕДНИ И СЪЩИ РОДИТЕЛИ.

23

Анонимен

преди 9 години

евреите там са от хазарския каганат, спонсорират и бялата гвардия, има в тихия дон среща с един англичанин, та затуй бродски ги присмива, а сталин им помага за държава и ги извежда като моисей

22

РадостинРадуков

преди 9 години

Чували ли сте за някой си Кашел Мордохай Леви това рожденото име на бащата на комунизма -Карл Маркс . От тук нататък какво да говорим кой създава проблемите по света .

21

Анонимен

преди 9 години

А ПО КОНКРЕТНО, КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТАЗИ АСОЦИАЦИЯ НА ЕВРЕЙСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ И ОБЩНОСТИ В УКРАЙНА ?Примерно, конкретната и сфера на дейност и откъде се финансира - въпреки, че то е ясно откъде ( но на някой от коментиращите това няма да се хареса ).Кои са, какви са - пълна загадка ?!ПРОВОКАТИВНА статия в стил BBC.А, до някой от коментиращите - МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА КОМЕНТИРАТЕ.Или по точно - четете и мислете, много мислете, преди да направите някакъв коментар.

20

Анонимен

преди 9 години

До с животинска жестокоNe obijdaite jivotnite, te sa angeli v sravnenie s horata!!!

19

Анонимен

преди 9 години

Комунистите заедно с масоните са едни от най-големите приятели на евреите.Все пак СССР е първата държава а света, която признава Израел.Докато масово се рушат църкви в СССР масово се строят... синагоги.Броят на синагогите значително се увеличава при болшевиките.

18

Анонимен

преди 9 години

В Украйна има доста евреи.Като се почне от Одеса дето май си е еврейска и се продължи нататък.Иначе обичайно е за комунистите да обвиняват всеки във всичко, включ1ително и в антисемитизъм.Путин не прави изключение.

17

МАРК ТВЕН

преди 9 години

" Всички народи се мразят помежду си, а всички заедно мразят евреите !"

16

Анонимен

преди 9 години

берия е осетинец, и голям държавен и стопански ръководител, баща на атомната бомба, но е убит в дома си от хрущов, защото е предстоял арест на вътрешния министър игнатиев, човек на хрущов, обвинен за смърта на сталин, така партийната номенклатура взема властта и разрушава ссср, инак изчезвала ръководната роля и партия и държава се разделяли

15

Анонимен

преди 9 години

хахха те така и за управлението на Симон Петлюра са казвали благодарните евреи