37

istinata

преди 9 години

Ei niama da pipate dechicata na Voche che edin gi pipna,vtori gi pipna.vsichki schte mrat ei

36

Авторът каза

преди 9 години

България е страната на вочетата и калитата - това са посредствени личности, които ги интересува единствено чистотата, парадират с нея и всъщност не са толкова чисти, колкото се правят пред другите.

35

Анонимен

преди 9 години

VIP Brother ако смени сценария и правилата на играта и каже че за първия в играта няма да има парична награда ,тогава ще гледате цирк , скандали ,ревове ,псувни и обезумяли VIP простаци бързащи да излязат от къщата .

34

Българин

преди 9 години

За съжаление каквато държавата ,такива и ВИПовете.Пълна порнография.

33

Анонимен

преди 9 години

Не трябваше да вадят Людмила Захажаева от къщата ,тя беше най интелегентната ,най начетената ,най възпитаната и най интересната и гледана .Защо не изхвърлихте простака Тачо и неговата любяща парите и славата алчната и нагла Жени.

32

Анонимен

преди 9 години

Колко ли низко трябва да си пропаднал в скапаният си живот,за да гледаш и коментираш подобно предаване.Дали това е дъното на човешкото достойнство.

31

а

преди 9 години

Откъде накъде Тачо полу-финалист? Той наруши правилата, няма право да се бори за каквато и да е награда...

30

четящ

преди 9 години

Т.нар.випове си намериха идеална работа-ядат,пият,правят скандали за зрителите и накрая получават тлъсти хонорари.Кънчев лепи епитети на хората,които не са му симпатични.Какво значение има кой е гей-важното да е разбран човек,да си разбира от работата.Оказа се,че Въргала,пропилял парите си за бездарната си продукция,трябва да спечели,защото щял да се разори.А родителите,които се борят за живота на болните си децата как издържат-никой не се интересува от това.Важно е Кънчев и сие да богатеят.

29

обективен

преди 9 години

Добре че разкараха руския дърт куросмук и гнусната и виризлива дъщеря! Абе да ги елем у ВИП-вете всички, нали и техните лайта миришат, ВИП-ове са колкото аз към космонавт!

28

калина

преди 9 години

Сега вече доста неща ми се изясниха относно ВИП-персонажа в България.Това са хора, които каквото и да са правили най-накрая са останали без пари и са опрели до шоу програми, за да бъдат социално подпомогнати. Това са хора, за голяма част от които няма и да се сещаме какво са правили, но са влезли в Къщата, за да изкарат зимата. Това са хора живеещи на стари лаври , грижещи се за децата си и след 30 г..Да им помогнем - кога, ако не сега?

27

Кореняк софиянка

преди 9 години

До Анонимен 26: Пише се " въЗпитан "

26

Анонимен

преди 9 години

Само едно ще кажа до всички участници в този просташки формат Виб Брадър: "Дай една цигара, ще те *ба у звездата!"

25

Анонимен

преди 9 години

ХВАЛА НА ТЕЗИ РОДИТЕЛИ КОИТО СА ВЪСПИТАЛИ МЕСЕЧКОВ , ЖАЛКО ЧЕ ИЗЛЕЗНА ,

24

Анонимен

преди 9 години

За мен най-тъпия човек е Йорданка Христова, със сигурност освен, че е природно ***, не е прочела една книга в живота си.Разбира се, конкурира се с тачо. Всички останали се стремят да паднат до възможно най-ниско ниво, за да може да се котират в т.нар.бг шоубизнес. От това губят всички, най-много Вулева и майка й.Винаги хората в бг са се стремяли да достигнат бездънната тъпота на най-тъпите, за да могат да оцеляват. Й.Христова е ненадмината по тъпота

23

Анонимен

преди 9 години

ИМАШЕ ЕДИН УЧАСТНИК ВЪСПИТАН ИНТЕЛИГЕНТЕН , НЕ Е ГРУБИЯН И НАШИТЕ ГО ИСКАРАХА , БЪЛГАРИНА ТОЛЕРИРА ,ПРОСТАЩИНАТА , ГРУПОСТА , ПСУВНИТЕ И КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ ДРУГО , ЗА ТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ ,

22

Анонимен

преди 9 години

Вулева може и да не е харесвана, но е най-интелигентният човек в ла.нарника VIP.

21

Анонимен

преди 9 години

Първи трябва да напуснат мутресата Жени и простака-пиандурка Тачо.Те са много лош пример за тиинейджърите,които сега оформят своя мироглед и поведение за в бъдеще.След тях психически неуравновесената Камелия Воче и кръглата глупачка Елена Кучкова.Да я последва Йорданка Христова(поведението и беше разочароващо,пред вид претенциите които има).Освен това се забелязваше злобно държание и отношение в отделни случаи.Следват Кали и Влади въргала.И те не са пример за подражание.Нито показват особен инте

20

една българка

преди 9 години

Някой да е чул как пее Камелия Стоанова? Аз не зная нито една нейна песен. моля зрителите да ми подскажат какво е изпяла тази истеричка!!! Интересно ми е да науча. Колкото до Кали чувала съм, че е фолкк певица пееща по кръчмите!

19

Анонимен

преди 9 години

Браво на Людмила Захажаева и Албена Вулева , разказаха играта на VIP- простаците , Жени и Тачо ,Камелия Воче и Кали

18

Анонимен

преди 9 години

Какви ВИП са тия измислени герои? Аз половината ги чувам за първи път, а тая Албена Вулева, ако не е песента на Ъпсурт, няма да знам, че съществува такава ВИП персона :D