59

кали

преди 9 години

Чудесна мисъл , и реално ще покаже , кой ще оцелее в политиката !!!

58

Рали

преди 9 години

Понеже имам грешка в писането! Не гласувах тоя път и съм доволна! Глупаците гласуваха за РБ и получиха Кунева! Да ви е честито!

57

Рали

преди 9 години

Искам да напиша честно коментара си. За мене заемането на зам премиерския пост от Кунева е преправяне на вота! На този вот аз не глаа се гласувах и съм доволна! Хората, гласували за реформаторите са излъгани и техният вот е преправен! След като Кунева не успя да стане евродепутат, сега успя да се промуши и да заеме висш пост! Анатема, Кунева!

56

Търпеливия

преди 9 години

На Бойко Борисов му пари под краката и се оправдава отчаяно...играе театър, че уж се опитва да направи нещо, но другите са му виновни и ще видите, че ще се откаже, защото не му държи! Който проси не може да си го носи - мъдра българска поговорка! Къде е белия кон, Бойко, с който искаш да дойдеш на власт? Няма да го видиш никога повече! Защото си хвърлял толкова много камъни по него! България е пред катастрофа, но както се вижда няма отговорни избраници!

55

До Сирма

преди 9 години

Ти не разбра ли,че още преди изборите ББ затопли отношенията си с ДПС,респективно с Пеевски.Заради такива наивници като теб ББ пак ще ни мачка докато не го изгоним пак с камъни,ако си забравила,де.Първо искаше да налее 4 милиарда в КТБ/нали там са парите на ДПС и други негови хора/после чрез подставените си лица Близнашки и сие вдигнаха тока,сега се очертава ново увеличение.Е,какво още трябва са се случи за да си отворите очите и видите истината???

54

Мунчо от село

преди 9 години

До Даола Остап Бендер Станишенко е в Европарламента.

53

Анонимен

преди 9 години

Ще паднете в пропастта,където близо 4 години ни хвърляхте,да видите добре ли ни е на нас.

52

бай Иван

преди 9 години

Бойко трябва да разбере,че "въжето и пропастта" са заложени от комунистите.Ако не се извърши декомунизация,както в Германия,реформа в съдебната система и отговорност на бандитите за разрухата на България-фиестата ще продължи ,но ще има и един край.Желателно е да не се стига до размирици...

51

elkataneva

преди 9 години

Честита ***!

50

xxx

преди 9 години

Каквото и да е правителството бсе ще е лошо.

49

до Даоло

преди 9 години

Ако си права може и за добре да е.Остап Бендер трябва на България ,за да изведе от тресавището!

48

Даола

преди 9 години

Правителство от група Остап Бендеровци.

47

Анонимен

преди 9 години

Циркаджии!

46

Справедливост

преди 9 години

1.Квотите са не справеливо подредени .2.Оформя се тройната позната опозиция - БСП , +ДПС+ Златнию пръст

45

Сирма

преди 9 години

Гледах списъкът с партиите и техните участници. И да попитам г-н Горанов, който е човек на Пеевски как изведнъж се озова там?

44

Анонимен

преди 9 години

Накрая правителството ще бъде гласувано от ДПС и коалиция " Бостан " да ни е честита, тъй като всичко ще бъде заметено! Нали видяхте какъв кадър Ц.Ц. възстановява на работа и за какво бяха протестите????

43

БРАННИК

преди 9 години

Нищо, което вече да не сме виждали. За националните предатели, много обич.

42

ген.Луков

преди 9 години

Сега вече са заедно-ято лешояди,глутница вълци,чакали и хиени!Каквото е останало-да бъде оглозгано.После остават куп кости!Те ще бъдат натрошени и погълнати от анархията.Това е!Дано историята предостави някакъв спасител-патриот,който да изстърже тая гнилоч и почне да възстановява живота в Отечеството!Надежда и лъч светлина в тунела на отчаянието?Дали...

41

Българин

преди 9 години

"Новото правителство кабинет за ходене по въже над пропастта"Какво очаквате ,щом с по -малко от 10% депутати т.н. РБ диктува нещата. Мислих ,че Б.Б. е политик с характер ,а той се оказа абсолютна "мишка".За него май най- важното е той да е премиер , останалото е без значение.При Орешарски е имало "задкулисие", а сега десеторно по- голямо.

40

Анонимен

преди 9 години

Много министерства, много министри! Като си назначат по десетина заместник министри, няма да можем да ги изхраним.