32

МРАЗЯ КРИСКО

преди 9 години

СПЕНС НАЙ-ГОЛЕМИЯ !!! няква комерсиална издънка е тоя криско и го слушат 12 годишни

31

do 41

преди 9 години

"...Една бири бири, две бири бири, три...""...Наперено вървиш, д*пето въртиш...""...Искам да изкърте ***** на всички фенки фенки...""Лоу лошитеее ... Какво карат лошите..карат бегачки..."и класиците"...Така ли съм казал, да не би лошо да съм се омазал...""...Искам твоето тяло, леле майко..."И аз съм от това поколение и аз се разкавах с широките дънки, висящи до келаната ми. Нормални тинеджърски години.Поздрави!

30

Пефо

преди 9 години

Тоя Криско ми напомня за Шишо Калмара (Мишо Шамара). На 22 години съм, 92- ри набор. Като бял лапе, много слушахме Шамара. Естествено нямаше нито интернет, нито GSM- и едно време. Едвам намирахме касетки без цензура, които пък ги слушахме тайно от родителите си. Тука някои обвиняват родителите, но замислете се. Едно време когато техниката не беше на ниво, НЕ ни опазиха от простотията, пък камоли сегашните лапета да бъдат опазени.

29

Чети вниамтелно

преди 9 години

Чичковци и лелки, ако вашите деца се влияят повече от песните на Криско, отколкото вашето възпитание и не могат да напарвят разлика между текст на песен и реалност, то това говори лошо не за Криско, а за вас. Само че вие няма да си го признаете и изобщо замислите, още по-малко да се поправите, а ще ми сложите ръчичка надолу по дефолт, това си можете идеално за разлика от възпитаването. А колкото до вас вие също сте слушали наркаманиите на спенс като малки, само че се правите на морални сега.

28

Анонимен

преди 9 години

На г-н Найденов явно целия му живот се изчерпва със злобеене срешу Криско. Напоследък по друг повод не се чува за него.

27

diavolcheto

преди 9 години

Не подкрепям никого от двамата или подобните им! Просто простащината, цинизмът, грубостта, мръсотията...нямат място в музикалното и поетичното пространство!!! Музиката и поезията са създадени да радват душата и сърцето, създадени са за красота, духовност, естетика! А не за опростачване на човека, за умишленото му вкарване в "кутията" на пошлото! Не бива да се използва тълпата като " мнението на хората "!

26

муньо

преди 9 години

Както е ясно мат'риала в Бг не е качествен,и за това има толкова щракачи с пръсти!Аре че юного внимание му обърнахме на тоя неуморния буахаха

25

Анонимен

преди 9 години

"Не съм спал с Клеопатра!" - Спенс пред вестник "Amon-Ra Today" брой 12 от 32 г. пр. Хр.

24

KRISKO

преди 9 години

KRISE MAMIMUTO TI SI MNO GADNA MURSHA I PONEJE SI BIL GALDEN NARKOMAN SQ SE OQDE MALKO I VEDNAGA TI PROLICHA GUSHATA IZRUD GADEN

23

До Сандо

преди 9 години

А бре до колкото си спомням, когато Спеснята правише хитчета, такива неща като Ютуб ги нямаше в БГ, че да има къде да го лайкна ..... Презаписвах си касетките върху стари касетки на старото ми касетофонче.... И освен за марихуаната (която само да вметна, не е убила никой, за разлика от "безобидния" алкохол) за други наркотици не е пял, даже напротив. Има песни против хероина, коедеина и амфетамина..... Както и да е времената бяха други... Който го е слушал спеснята и го е разбирал...

22

krisko HATER

преди 9 години

KRISKO MOJE DA IMA 100000 GLEDANIQ V YOUTUBE PORADI PROSTATA PRICHINIA CHE CHALGA HOUSE OBSHTESTVOTO V BULGARIQ DRUSA I NARKOMANITE GO SLUSHAT E.E.E.C PRIKANVAM VA I VIE GO NAREDETE KRISKO TAQ GAD

21

spensfen

преди 9 години

SPENSNIQ EVALATA BATKO SIPVAI MU OSHTE 30 PESNI IZDAI ZA TAQ MURSHA KRISKO.

20

До Музикален критик

преди 9 години

Просто хората са изпростяли на макс и започнаха да слушат масово такива с такава гнусна музичка

19

Бивш студент

преди 9 години

Девпйки и девойчовци коментиращи тук и подкрепящи този музикален "гуру" - Криско, искам да чуете батя си, а дали ще го разберете зависи от от вас самите. Криско е един деградирал тип! В песните му няма нищо смислено, пък камо ли нещо рапърско. Това е най-долния рап който може да съществува - чалга рапа с цел бърза печалба, за сметка на морала на тези които не могат да мислят за себе си (разбирайте вас самите). Спенс никога не е имал за аудитория пубери, които не могат да мислят!

18

до 20

преди 9 години

А спенс за какво пееше преди хм... - мисля преди около 185 000 години - за любов и звезди? Имаш си Ютюб, виж за каво е пял. Като ще се правим на морални, нека гледаме истината в очите, както за едните, така и за другите. И политиците не спазват законите, които важат за вас, ама за тях ревете, а катое за Спенс няма проблем, че бил и по-зле от Криско, така ли?

17

Анонимен

преди 9 години

Ами тя чалгата (с някои изключения) си стана обикновен поп. Сега брутално пошли са точно рапърите.

16

далекопровод

преди 9 години

Спенснята е велик!

15

Анонимен

преди 9 години

Абе тя и чалгата не възпитава, ама защо не пее за чалгата, а пее за Криско? Защото Криско за разлика от Преслава му изяжда хляба. Сиромах човек, жив дявол.

14

Анонимен

преди 9 години

Този толкова ли е закъсал, че не може да отдели един 3-4- бона за присаждане на коса, замязал ми е на дядка. Ама той не продава музика, от къде да има, като се замисля.

13

Анонимен

преди 9 години

На този моралист да му издиря първите клипове да се види на какво е приличал пък той. Дриско ряпа да яде. Много бързо забрави какъв беше, ама тя завистта не прощава. Не е лесно да си гладен.