35

кали

преди 9 години

Толкова светъл български празник на светците българи , прекрасен български празник !!!

34

gost

преди 9 години

едно мие интересно защо уважават повече хелоин отколкото деня на будителите ние англичанилисме не знаам аз се смяам заа бъвгарин и тази английска глупос нея признавам

33

ъ

преди 9 години

"Йоасаф Бдински"Тоя да не е някакъв Юсуф или нещо? Шегувам се, ама все пак го поправете.

32

кали

преди 9 години

Честит свят празник мили българи , нека останем истински българи .....

31

До 21

преди 9 години

Стига се излага!Още древните римляни са казали, че децата трябва да приличат не на родителите си, а на своето време.Подрастващите в съвременна България възприемат Хелоуин като повод за маскарад и забавление. Това не ги прави по-малко патриоти, независимо от какъв етнически произход са и дали семействата им са християнски, мюсюлмански или юдейски.

30

Анонимен

преди 9 години

DEN NA KRADZITE I HAIDUZITE.VSICKI V ZIALATA ISTORIA SA HAIDUZI-KRADAT,LAGAT, MAMIAT.DA GIVEE AMERIKA-STRANA NA ISTINSKI PATRIOTI.

29

ИСТ

преди 9 години

Всяка сутрин събуждам сънливата си съпруга. Мога ли да се наричам будител.

28

Анонимен

преди 9 години

Днес е празника на най-големия будител - Буда!Буда ще ви направи европейци без да ходите в Европа!Буда е винаги прав и винаги печели (на Ваш гръб)!Буда ще ви събуди от вековеният Балкански сън и ще направи всичко европейско, без заплатите - за да не се разглезите много!

27

до 33

преди 9 години

Каква е България днес?Бандити и крадци и някакви форумни просветители като теб.

26

до 33

преди 9 години

Единия празник не пречи на другия банални ставате вече.Псевдо патриоти.Защо никой не протестира против Дядо Коледа.

25

CVETA

преди 9 години

Е,вчера всички празнуваха един чужд празник,но колцина са тези,които знаят без някой да им каже,че днес е един от най- значимите наши празници-Денят на народните будители.Без тях,без тези пламенни патриоти и борци,днес България нямаше да е същата.

24

Анонимен

преди 9 години

някой знaели зaщо след вторaтa световнa войнa aнглия остaви дялaси от гермaния нa aмерикa зaщото aмерикa е вторa aнглия a знaетели че aтaтурк е също aнглийски aгент основaл републикa турция не нищо незнaете

23

Анонимен

преди 9 години

За мен будител е смартфона ми който ме събужда сутрин.

22

Анонимен

преди 9 години

до 26На какви наркотици си бе, брато?

21

Анонимен

преди 9 години

Кои ценности по-точно?Евроатлантическите ли?Тази бездарна фраза няма общо с народа, нито с неговите будители!Народните будители са съзнателно и целенасочено затъпквани, затварени очи за власт, която може би поръчва, това, за да забравим това, което ни прави българи, което ни дава чувство за ценности, да бъде преиначавано, омаловажавано, презирано и измествано от тиквен чужд ритуал на глупостта!Масовките са за стадото от бели овце, които знаят входа и изхода на организма си!

20

subuden ot ATAKA

преди 9 години

Vazov.BOtev,LEVSKI. Buditeli sa,da.No v dneshnoto ni vreme e TV ALFA-ta.

19

от небето

преди 9 години

Ако народните будители можеха да слязат от небето на земята, сигурно щяха с ужас да напуснат страната и щяха да основат една нова България.

18

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

до 17"Брате, турчино", както би казал големия Капитан Петко войвода, тъжното е, че и вашите деца се подведоха по тези сатанизми. Вашата вяра поне е по-силна. Как го допуснахте ?Снощи бях в едно село с преобладаващо мюсюлманско население ... Останах втрещен, когато в кръчмата влязоха 15-тина деца маскирани като зомбита, дяволи и др.Децата крещяха истерично: "Пакост или лакомство" ...Българийо, Българийо ... !

17

БЪЛГАРИН

преди 9 години

До петков "дано и даскалите някога да станат будители" Даскалите винаги са били будители,но тая *** ***,която учат, и Дядо Господ да слезе от Небето, и той няма да успее да я научи! Родители,възпитавайте си децата в моралните ценности и говорете с уважение за "даскалите",иначе скоро и вие ще сте потърпевши от вашите отрочета!

16

Анонимен

преди 9 години

Честит празник на всичкл Българи.