22

Анонимен

преди 9 години

За няколко века напред - и един мармот ги завива в станиол... По голяма глупост не бях чувал тая седмица, не знам от къде си я прочел, или си си я измислил, но и в двата случая е яко смях... Вземи си направи труда да провериш колко газ СМЯТАТ че имат в действителност и пак ела да се излагаш.САЩ до 20 години ще просят нефт и газ от Канада, която за разлика от САЩ действително има стабилни резерви.

21

Анонимен

преди 9 години

Някакъв недовлник пише глупости за края на капитализма и има объркани представи за света.Гроздето ли му е кисело, що ли?

20

щурофон

преди 9 години

До 18Не ми се прави на умнук бе! Първо не ти е понятно значението на суборбитален!Аз съм авио инженер и работя в ТУЛУЗА Франция!По-добре се образовай или просто оди да спиш бре кемене!!!!!

19

Анонимен

преди 9 години

Американските медии ще потулят и този им провал. Малко извън темата, но днес гледах Fury. Американците отново се показват във филма като най-великата нация, която едва ли не е властвала по време на втората световна. Да ги попитам защо не направят един филм за Виетнам като са толкова велики?

18

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"То тая мантра за загниващия капитализъм се върти откакто и него го има. Кои ресурси ще свършат по-точно, сащ станаха износител на газ и имат за няколко века напред."Глупчо, първо САЩ не изнасят собствената си газ, а тая, която продават я взимат по евтино от разни държавици които експлоатират, и я препродават за печалба.И второ САЩ съвсем скоро си преоцени залежите от шистов газ, намаляйки сметките с 96%, и "многото" им шистов газ е смешни 5% от газовите залежи на Русия.

17

щурофон

преди 9 години

До 16Що за нелепост е твоя коментар бре!?За кого САЩ са изнесли газ бре ***!?

16

Анонимен

преди 9 години

До щурофонза усвояването на космоса е нужен потенциала и финансовото обезпечение на цяла и то голяма и богата страна-------- Какво усвояване на космоса, тъпчо, един преди тебе вече е написал, че това чудо лети по суборбитални траектории. И е нормално да има издънки, нали още го изпитват.

15

щурофон

преди 9 години

До 10Руският МИГ31сбс се издига в стратосферата до 40 км височина за 8-10 мин и отново се връща в атмосферата. Имат над 40 такива машини, подчинени на единственото в света Командване на космическите войски на РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ.Така че, западът и тук е прекалено изостанал бре!!!

14

Анонимен

преди 9 години

То тая мантра за загниващия капитализъм се върти откакто и него го има. Кои ресурси ще свършат по-точно, сащ станаха износител на газ и имат за няколко века напред.

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"никакъв капитализъм не се срива, всичко се развива естествено."Ще летят, ама само ако са преяли с боб... Капитализма изисква евтини ресурси в големи количества, до 20 години такива просто няма да има. Без тях капитализма ще вирне краката моментално, особено на фона на войните които ще се водят за все по-малко оставащото...

12

Анонимен

преди 9 години

Богаташи е имало и преди да има ток, ще има и когато тия полети ще са сигурни и надеждни. Просто богатите в настоящето все още не могат да си позволят космоса. След 40-50 години ще могат. Тва е положението, никакъв капитализъм не се срива, всичко се развива естествено.

11

щурофон

преди 9 години

Западняците май не могатда разберат че за усвояването на космоса е нужен потенциала и финансовото обезпечение на цяла и то голяма и богата страна!Ако продължават да си играят на частници, руснаците ще ги оставят далеч назад!

10

Анонимен

преди 9 години

Със сигурност ще е ОТГРОМНА ПОЛЗА за човечеството когато милионерите почнат да харчат милиони за да ходят на разходка в "космоса" докато милиарди гладуват. А тоя "космически кораб" ходи толкова в "космоса", колкото баба ми е ходила "по света" ходейки до външната тоалетка в двора и. Айде разбирам да ходят до луната, до Марс, ама тва нещо просто лети малко по-високо от самолет, и НИЩО ПОВЕЧЕ...Някой хора не се усещат кви глупости мътят за да се убедят че струват нещо... Смях...

9

До 4

преди 9 години

За кое човечество? Човечеството на милиардерите? От мен баста на таквна *** като теб.

8

Анонимен

преди 9 години

Не съм в панелка, и не се дразня от американци и руснаци. Не се дразня и от коментара ти. Приятна вечер!

7

с

преди 9 години

Вмчнт тнн.

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Представям си как някои стоят в хладните си панелки и блъскат клавиатурата с показалците....Никой не се поглежда да види какви собствените му умения, и какво прави за да се развие...Жалко за катастрофиралата совалка, за загиналите пилоти, за усилията да се изгради нещо, което ще донесе полза на цялото човечество."Що бе умник? Ти кво правиш? Седиш в хлдната панелка и се оплакваш от това, което ти самия правиш? А тия са умрели заради капризите на милионери и печалба, не за друго

5

авк

преди 9 години

Космос винаги бил голямо опасен, и то трябва много жертвите.

4

Анонимен

преди 9 години

Представям си как някои стоят в хладните си панелки и блъскат клавиатурата с показалците.На едни им е крива Америка на други Русия.Никой не се поглежда да види какви собствените му умения, и какво прави за да се развие, и да живее по-добре.Жалко за катастрофиралата совалка, за загиналите пилоти, за усилията да се изгради нещо, което ще донесе полза на цялото човечество.

3

Анонимен

преди 9 години

До ramboКакво ще замести капитализма?