85

Охраната

преди 9 години

Голям смях. Лекаря се мръщи на 2000лв. месечна заплата и се вейка като олигарх в лукс автомобил . Това е нелепо и нагло искане от тяхна страна :-) :-) :-)

84

Анонимен

преди 9 години

да не оставим нито един болен пациент да умре без лекарска намеса

83

vesko02

преди 9 години

Те и болниците са повече ,отколкото можем да си позволим ,ама не ги намалявате.

82

тя

преди 9 години

Плащаме им под масата , над масата и голяма част от тях са пълни некадърници , а парите им все "малко".

81

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 97безхаберни *** като тебе не трябва да имат право на мнение.

80

мед сестра

преди 9 години

Лекарите настояват здравните ни вноски да се увеличат,за да ви крадат повече!

79

Анонимен

преди 9 години

До 96 Викаш диспечерите джипки, половината без специалност да смучат от "прегледи фантоми". Сиреч да спрат да крадат едни, да почват други. Айде, у лево!!!

78

.

преди 9 години

Поне половината болници(които така или иначе "работят" без персонал) трябва да се затворят и проблемите са решени. По-голямата част от бюджета да отива в доболничната помощ, както е по света. Ама в доболнична не може да се краде колкото в болниците.

77

Жоро

преди 9 години

Бих се съгласил, ако лекари, болници, НЗОК, МЗ и всички свързани структури, и бизнеси се съгласят и съдействат за реформа в здравеопазването, ама радикална, иначе и 15% няма да ни стигат.

76

до 89

преди 9 години

до 89 А ти сещаш ли се, че такива с левче са 90% и ти/ ако си доктор/, ще чакаш на тях и още как! Останалите 10% имат много пари и ще се лекуват при най- най- добрите/ едва ли си от тях/, или в чужбина, капиш?И сещаш ли се, че ще помиришеш лекарска престилка друг път- ще караш такси или ще продаваш ябълки. Така, че- не се пени толкоз! Нещата са вързани!

75

Shark

преди 9 години

До .!. Ми ще спра. Ами нали се сещаш че това с увеличението няма да се случи просто защото правителство на бостана няма да има. Това осъзнаваш ли го, че отиваме на нови избори, на които на бостана и червените плашила ще им се сринат още повече процентчетата. така че тея приказки напред-назад са меко казано несериозни.

74

Antonimen

преди 9 години

Когато започнат линейките да пристигат до 8 минути както при румънците и 20% може

73

.!.

преди 9 години

До SharkАми спирай и късмет.

72

.!.

преди 9 години

До SharkШе фанеш ти дедовия.

71

Shark

преди 9 години

ААа не, няма да стане тая. Никакво увеличение на зравните вноски. Никой не знае къде потъват тези пари. Да направят лично сметка на всеки, в която да влизат парите и всеки да може да си вижда каква сума има натрупана. Да има ката, подобна на дебитна, с коята отивайки в болницата му удържат парите от тази лична сметка, В КОЯТО НИКОЙ, РАЗБРАХТЕ ЛИ БЕ МАФИОТИ, НИКОЙ НЯМА ДОСТЪП. ЩЕ М УВЕЛИЧАВАТ ВНОСКАТА, ДОЛНА ЛЕКАРСКА МАФИЯ, ДА НЕ ХВАНЕМ ТОЯГИТЕ, А!!!

70

Анонимен

преди 9 години

До 85Ако наистина стане това което го искаш нали разбираш, че ти с твойто левче няма да помиришеш мед. сестра, а камо ли да стигнеш до лекар - остават ти баячките, но и там май левчето ще си го сложиш знаеш къде.

69

Анонимен

преди 9 години

да сте чули за лекар или държавен чиновник в затвора за корупция?... - това е защото в сравната система изобщо не се краде! просто парите не достигат...

68

Е? И?

преди 9 години

КАКВА Е ПОЛЗАТА СЛЕД КАТО ВСИЧКО СИ ПЛАЩАМЕ?????ИЛИ ЛЕКАРИТЕ ИСКАТ ПАРИ КЪМ ЗАПЛАТИТЕ ИМ???

67

iwan.iwanow

преди 9 години

Лекарите да си махнат седалките на колелетата и да карат така!

66

Анонимен

преди 9 години

Лекарите да не се точат прекалено- да махнат НЗОК, да станат всички абсолютни частници и тогава да вземат и по 10000 лв. на преглед. Но.. тогава ще са благодарни не на 3 лв. потребителска, ами и на левче даже. Който лекар много се дразни от недоволството на изнемогналия народ, да се отказва от касата и да взема колкото иска! Точка!