93

Писанчо

преди 9 години

За всичко РБ е виновен...! Брей.. А ГЕРБ са вода ненапита. Поставяме значи неизпълними условия и после викаме - РБ не са готови..РБ се дърпат..РБ се държат като умници..РБ така..РБ онака.. Ами как да влезеш в коалиция с вълка, без да си сигурен, че няма да те изяде.. Браво на РБ! Или ще се правят реформи, или се спира краденето, или се бори мафията...или няма правителство с тяхно участие. Обратното би било глупаво набутване. А Боросов нека си направи правителство с ***. Той това и иска.

92

Белята

преди 9 години

До Анонимен-19: Глад , мизерия и безработица !!! Такова нещо през соца --- нямаше ! Но сега го има ! Тези лъжи може да ги пробутваш на зомбираните тийнейджъри !

91

Andreshko

преди 9 години

Според мен не РБ,а Герб трябва да предложи МС и после да се дискутира...

90

123

преди 9 години

Реформатори пазете се!Трябва да сте се уверили в едно,че винаги Герб ще са прави-те имат телевизии,имат платени журналисти.Ще ви очернят,це ви изкарат виновни за всичките си грехова и некадърност.Как може да се хващате с такива *** незнам,на какво се надявате.

89

123

преди 9 години

До Анонимен 125$Борисов към Миков на консултациите:- БКП-то ми е много по-добро от БКП-то ти!$

88

Joro

преди 9 години

Jalko che reformatorite ne sa mnozinstvo.DPS,BSP i Bareka sa s mnogo kinti i mutqt glavite na horata ejednevno.dobre che sme v EU pone i ni turpqt oshte.

87

Кейн

преди 9 години

2222 година-преговорите между ГЕРБ и реформаторите,които тази сутрин трябваше да подпишат за кабинет се отлагат по неясни и независещи от никого причини,неназован и неинформиран източник обаче потвърди,че Миглена и Раданчо пак са били Бойко на сантасе в пенсионерския голфо-тенис-футболен клуб-Банкянското тигърче

86

Анонимен

преди 9 години

РЕФИРМАТОРИТЕ СА КУКЛИ - ВНЕДРЕНИ КОМУНИСТИ И КОНЦИТЕ ИМ ДЪРПАТ ОТ БСП

85

ARHANGEL

преди 9 години

У нас дори и кадрите на отворено общество, института за либерални стратегии и т.н. структури, заети с планирането на края на българите, не могат да се разберат помежду си. Не могат, защото са движени от три неща - лакомия, егоизъм и простотия. Затова и на нас не ни прилича никаква демокрация. Тук трябва здрава ръка и много много бой. Първите, на които трябва да се начупят главите са тези гадове, които всеки ден гледаме - политиците, без значение от коя партия са!

84

часовникар

преди 9 години

Боци го натискат да бъде с деформаторите в "дясно", иначе отдавна да ги е отсвирил.

83

бг

преди 9 години

Полу-трaнспaрентно върху черен сутиен, еднaтa мекицa нa половинa е излезнaлa!Безпaрдоннa, диaгонaлно-устaтa кифлa-пaрцaл, недостойно и отблъсквaщо!

82

Анонимен

преди 9 години

познавам мазни хора , но по мазни и глупави от тия реформатори няма честно минават всякакви граници !

81

сталин

преди 9 години

Кой се е фанал с тиквата, бял ден не е видял! Това рб го разбраха и бягат, ама са определени за патерица на бостана, така, че отиват в канала при ндсв!

80

Нaционaль

преди 9 години

"Когaто идеите се провaлят, добрa рaботa вършaт думите."- Гьоте

79

Анонимен

преди 9 години

Късайте нервите на Мутрата и накрая му кажете - Сори, ние с мутри не работим!

78

Деформатор

преди 9 години

Всъщност целта ни е да протакаме. Такива са директивите.

77

Анонимен

преди 9 години

Крайно време ГЕРБ да се обърне към своя най-голям партньор в сянка протурската партия ДПС и естествено "Патриотичния" фронт, защото и те се познават с турските мекерета.

76

нищообщостемата

преди 9 години

Уважаеми днес.бг сайта ви се зарежда отвратително бавно не вярвам лирекс да са виновни за това !

75

Анонимен

преди 9 години

По долу вижте едно писание на неграмотен гербераст, вманиачен поддръжник на небесния '' Бойко '' който е ''заобграден'' от еди какви си и следват цинизми и простотии. На такъв *** народ такъв *** премиер се пада.Мизерници заслужавате си съдбата

74

Анонимен

преди 9 години

България се е щревърнала в един голям психодиспансер.Управлението е окупирано от *** и криминално проявени индивиди които са и с психически отклонения.Това ще завърши мноооого зле.