9

Анонимен

преди 9 години

Става жалък, по телевизиите и радиата вече но го канят и хоп пуска нов трик с нова история... нова книга ли ще пуска, пак ли ще прави реалити шоу не знам, ама за пари какви ли не неща са готови хората да съчинят....

8

онбашията

преди 9 години

До Циникая вместо *** по-добре се пиши толераст. ако имаш въпроси за насилието, питай децата до 7 годинки или ***. тях още на са им промили мозъците и добре знаят как седят нещата.

7

Циника

преди 9 години

Една поправка - номер 4 не брои парите "си", а чуждите пари.

6

Циника

преди 9 години

онбашията, и какво точно поражда насилието, ако не по-голямо насилие? Или ти си мислиш, че детския му живот е бил приятно изживяване с близалка в устата? Естествено, че от мястото, което идва, ще носи в себе си неуправляема агресия. И ще има неуправляема агресия, докато има и места като тези, от които идва Майк Тайсън.

5

Циника

преди 9 години

4, ти си меко казано не особено умен. Майк Тайсън едва ли е почнал да се боксира с намерението да печели 400 млн. Боксирал се е, за да побеждава. Парите, които е спечелил са косвената награда на това да бъде първи. Имал ги е, вече ги няма. Но той никога не е бил дребна еснафска душица като теб, за да си брои парите.

4

Анонимен

преди 9 години

Хубаво го гледайте тоя.Най-талантливиия боксьор в историята -в младите си години просто отнасяше противника.Обаче, едва ли ще се намери по-голям *** от него -пропукал е над $400 млн, наистина се иска много акъл за това.

3

онбашията

преди 9 години

доста вероятно си измисля за да си заглади имиджа "ау, насилието поражда насилие" ще каже жалостивия толераст и ще отрони някоя сълза.

2

Джо бързия

преди 9 години

Този път аз ще почивам. Няма да се пробвсм тоя да го насилвам сексуално.

1

Анонимен

преди 9 години

този като боксьор ме кефеше, после спря да ме кефи, щото съвсем подивя. Напоследък отново ми стана симпатичен, гледам го тук там и въпреки, че е Майк Тайсън, добре се справя с шоуто, което води и изобщо с тв участията си.