19

лазаров

преди 9 години

Само номер 23 е вникнал в същината на проблема ... другите само лаят и вият сякъш е пълнолуние ... *** народ слаба държава

18

Ина

преди 9 години

Виновните за ситуацията са политиците и Цецо Василев! БНБ свърши чудесна работа!

17

айсиктир

преди 9 години

дебатът е следният - дали да се дадат едни държавни пари и активите на банката да станат държавни, като е ясно, че са изключително важни за държавата и това ще е от полза за БГ, но всичко ще се окраде така или иначе, или да се изцоца гаранционния фонд за да плати влоговете, а активите да се откраднат от наши олигарси за стотинки и после да се симулира търсене на виновни и накрая да се потули всичко.

16

прост

преди 9 години

Що за мануполативно заглавие на статията.Т.нар. "ИНВЕСТИТОРИ" искат от държавния бюджет да се налеят 2.3 млрд,а от тяхна страна ме е ясно от писмото.Както каза омразният ви БОЙКО това е едно нагло писъмце.

15

сто

преди 9 години

Срещу какво ще дадат толкова пари да спасят тая пирамида ? Изведнъж изкача някакъв Омански ,ха ха, фонд и хайде готово. И защо никой не говори за главния виновник Цв. Василев ?Каква игра е играл маминия Пеевски ? Защо не се отвори информацията какви вложители са там ? Защо се бави решаването на проблема - да се обяви фалит на КТБ ? ЗАЩО. ЗАЩО, ЗАЩО ?

14

Анонимен

преди 9 години

За КТБ трябва да има разстреляни, за оферти незнам, но както винаги в БГ: "Куче влачи рейс диря няма-няма"

13

Омански фонд

преди 9 години

Окрадохме вложителите, сега да вземем от държавата.При прокуратура като българската няма да ни обвинят а ще поискат да ни оздравят.

12

Анонимен

преди 9 години

България е райско кътче, но защо ние не я обичаме ?! Ако я обичахме ,нямаше да позволим да ни я съсипват и може би да ни я отнемат.

11

Анонимен

преди 9 години

парите са със стойността на шумата в гората - т.е. никаква

10

Венелин

преди 9 години

В природата нищо не се губи, парите не могат да изчезнат! Само сменят притежателя си...

9

Циганин

преди 9 години

Нещо мътят голямо тези политици и сиви кардинали на България ,разиграват някакъв фарс който ще се превърне в трагедия за народа на България .

8

Анонимен

преди 9 години

дават толкова, колкото може да даде и държавата - интересно съвпадение. Ами повече не могат да вземат. Ние сме окупирана държава. От мафиоти.

7

Анонимен

преди 9 години

Джемкорп е малък лондонски хедж фонд с управител българин! Какви милиарди ще вадят. Това е поредната далавера.

6

Анонимен

преди 9 години

Някой иска да цоцне и гарантирания фонд.

5

Циганин

преди 9 години

ВТБ Gemcorp -НЯМА НИЩО ОБЩО С ВТБ-банк от Русия !!!! Това е фирма на българина Бостанджиев с фонд 500 000 000.. - Е той колко пари ще вложи в КТБ -всичките ли -съмнявам се много -най-много50 000 000 , Оманския държавен фонд -няма ,май се казва има Омански резервен фонд , а това вчера един екс от власта ,че може и да българска фирма регстрирана в някоя офшорка -австрийският фонд EPIC има украйнски корени и май и български и се занимава с телекомникации,фармацефтика и енергетика -но не и с банки

4

Бай Тодор Живков

преди 9 години

Да Ви е честито 5 милиарда нови заеми, 25 години демокрация, ЕС, НАТО, българо -американската дружба, *** ценности. Още 100 години да сте тъка *** български офце.

3

Жител

преди 9 години

Така е в тази престъпна мутрафонска държава, винаги едни ще плащат а други ще грабят.

2

Momo

преди 9 години

"Със своята оферта консорциумът, в който не участва досегашният мажоритарен собственик - Бромак, ще получи достъп до активи в размер на 12% от българската икономика, стана ясно още от разговора в студиото."Това не ме плаши, а направо ме ужасява.

1

Анонимен

преди 9 години

пълни глупости, ако се вярва на това че новия вид одит които е направен и изкарва тая дупка 4.2 млрд. лева ок държавата ще плати само 2.3 млрд.но ако новия одит не е верен и дупката е много по малка, държавата ще налее неоправдана сума за какво ??