48

Анонимен

преди 9 години

Допреди две години оревахте света, че липсата на денонощно включени ФАРОВЕ било причината за ЖЕРТВИТЕ по пътищата. След като изяснихте, че не ФАРОВЕТЕ, а скоростта е причина за смъртността по пътищата, защо не ги отменихте!

47

Анонимен

преди 9 години

Махнете фаровете през деня ! Хора , нека се обединим за тази идея, поне в градовете, това е кощунство, посред лято и посред бял ден да караме на фарове. Хора , нека не търпим

46

Анонимен

преди 9 години

КАТ с нищо не помага по пътищата. Само присъствие и глоби както и " Кво пра'им сега". Един съвет или нормално отношение...забрави. забравихте ли колко уволниха за манипулиране на камерите, колко за простотия и рушвети? И промяна няма! Докато не се промени системата и атмосферата в КАТ, докато не се назначат интелигентни и образовани и не се разкарат всички стари началници, нищо няма да се промени!

45

Анонимен

преди 9 години

Голям рев за тези камери бе мързеливци. Умирате си от кеф,когато само лежите и нищо не вършите. Защо е нужно оператори на тези камери да са милиционери, които ще се пенсионират младички, защото са се уморили от лежане в лека кола и единственото смислено нещо което са направили през деня е да включат камерата? А между другото, във всяка държава в света, в която е било въведено денонощно каране на фарове, се отчита увеличаване на броя на загиналите в катастрофи.

44

Анонимен

преди 9 години

Я опитайте да върнете старото правило за каране без светещи фарове в августовската жега и ще видите как произшествията на пътя ще намалеят. Това вече го направиха в Австрия и резултатът е показателен !

43

pepe

преди 9 години

Въпреки че и аз карам някой път над ограничението искам ако може да има 10 000 камери че и повече, това е начина просто.Затва чужеденц в България започва да кара като *** след 1 седмица шофиране, защото разбира че няма кой да го санкционира.

42

pepe

преди 9 години

Всеки си кара както си иска защото е БЕЗНАКАЗАН!!! Активен шофьор съм и всеки ден съм в гювеча. Аман е от такива, които свирят когато спирам на пешеходна пътека. Масово в момента в София се минава на Червен светофар (пресичащи пешеходци). *** се пристрояват в грешна лента и грешна секция на светофара за да минат по бързо - което още повече задръства. Масово наспирали коли на 1м от кръстовища. За изпреварване на десен завой да не говоря. Андрешковците с фаровете по добре да не шофират!!!

41

БГ

преди 9 години

60-80 повече от колко ?

40

само протест

преди 9 години

а дали ще снимат чисто новите депутатски СЛУЖЕБНИ коли които профучават с по 180-200Защото аз карам по магистралата с 130-140 и тези от НСО и тн. ме подминават все едно съм спрял тях защо не ги глобяват ООО ДА ЗАЩОТО ЗА ДЕПУТАТИ ИМУНИТЕТ ИМАТ . а мен ме спират за да си напълнят касата за да има за депутати фуражкадии *** помощи

39

Анонимен

преди 9 години

Да каже някой, спиран ли е от КАТ с думите, добър ден, как сте днес и бъдете внимателен, след около 10 км има задръстване. Няма такова чудо! Как да ги уважаваш! Документите и т.н. надажда се е и насадено от тези ***, че си виновен по презумция. Ето срещу какво трябва да се борим!

38

-10

преди 9 години

Още като прочетох заглавието и веднага се сетих за забраната на мобилните камери. Ето го и резултата.------Мобилните камери не са забранени!

37

Анонимен

преди 9 години

Върнете ги мобилните камери и сложете още 500камери през 2015г и още 500 през 2016г. То, българският тарикат от друго не разбира. Още като прочетох заглавието и веднага се сетих за забраната на мобилните камери. Ето го и резултата.

36

-10

преди 9 години

Пример от Гърция: Междуградски път,.....--------Точно такова опасно кръстовище има на пътя Кърджали посока Маказа. Уникално опасно кръстовище. Не смея да мисля на кой са му е дошла идеята да направи там кръстовище. В завой, без никаква видимост и на път с две платна. Преди него има знак 60. Как мислите милиционерчетата се грижат за безопасността на това кръстовище. Като разположат патрулката в самото кръстовище и снимат с камерата. Виждаш ги чак когато си излязъл от кръстовището!

35

терминал 2

преди 9 години

Чудят се как да скубят още пари от хората.А колко катастрофи и почупени коли има от дупките и разбитите пътища тях защо не ги казвавсе по полицейска държава ставаме и то за парипълнете си бюджетите от дугаде

34

-10

преди 9 години

Не е точно така. Рутинната проверка има превантивния ефект. Ако всичко ти е наред, ще загубиш не повече от 2 минути, но винаги ще имаш едно наум, че можеш да бъдеш спрян и проверен.-----Така е, рутинните проверки изграждат някакъв вид поведение. А как ти стои на теб въпроса с мобилните камери в храстите? Те рутинна проверка ли са?

33

-10

преди 9 години

Антонов си обяснява поведението на шофьорите, които не са сменили летните си гуми с това, че никой не очаква неблагоприятна ситуация на пътя. Подобен проблем имаше при първия сняг миналия уикенд.------И престанете с тази смяна на гуми. Никой не е длъжен да си сменя гумите. Длъжен е гумите му да имат необходимия размер грайфер!!!! "Зимни" гуми в мокро време са по-опасни отколкото "Летни" в сняг!!!

32

Анонимен

преди 9 години

Културата, ако може да се каже, че е има на катаджиите е нулева. Карам "Опел" снар модел. Тренирам и съм анлетичен. Прибирам се към София с две малки деца. Лято е. Около 12.00 обедно време. Спират ме. Бавно идва сержант, не мърдай, ръцете на волана. По потник съм. Излизам, проверка и всичко е ОК. Питам, защо така, виде ли ли сте бандит да кара такава стара кола, бяла и дизел с децата си? Гледат глупово! Ами изглеждате силен, затова. Тези хора не си учат да мислят, да преценяват. Безполезни са.

31

-10

преди 9 години

Не е така, защото преди не е била 100%.-------Приемам забележката. Коментарът ми беше по-скоро емоционален ;-)

30

Анонимен

преди 9 години

КОИТО КАРАТ БЪРЗО СА ОТ ОНИЯ НЕДОСЕГАЕМИТЕ С ЛЪСКАВИТЕ КОЛИ НА КОИТО ВСИЧКО ИМ Е ПОЗВОЛЕНО И РАЗНИ *** НАЙ ЧЕСТО С БМВ КОЕТО МНОГО ВЪРИ И МНОГО ПУШИ ГУМИ..ШЪ ЗНАЙШ!

29

xxx

преди 9 години

До АнонименНе е точно така. Рутинната проверка има превантивния ефект. Ако всичко ти е наред, ще загубиш не повече от 2 минути, но винаги ще имаш едно наум, че можеш да бъдеш спрян и проверен.