15

муспи

преди 9 години

Евреите са пуснали расизма при очевидни различия в расите за да използват наивитета на белия човек (по висшите са наивни пред ловкия дивак - природен закон) да се оправдава - аз не съм расист, с което се повтаря че има расизъм. Това им трябва за да владеят по лесно света - принизената от диваци бяла раса деградира. Няма култура и въобще цивилизация при съжителството на бели с диваци.

14

Анонимен

преди 9 години

EEE BASI NEVIDELIYA SELYAK,DANE SE MISLI ZA SKOT .TOY NYAMA VINA :))MOJE DA ZNAE SAMO TEZI ANGLIYSKI FRAZI.

13

Бай Пешо

преди 9 години

Когато бежанците започнат да режат глави на мъже и да изнасилват жени, тогава и вие ще се сетите, че расизмът е необходимото зло!

12

Анонимен

преди 9 години

На някой като му кажат "Ей, черен!", той да каже "К'во бе, бял?" и проблемът е решен.

11

Анонимен

преди 9 години

НЕ ТОНЕВ ЗАРАЗИ АФРИКА С ЕБОЛА

10

53046

преди 9 години

Що за расизъм е това да наречеш черният "черен"?! Това е обективизъм, който трябва да се поощрява, а не порицава!

9

Анонимен

преди 9 години

Е,все още докато дъртите са живи ще има такива грозни обвинения и наказания заради фашизъм.

8

42

преди 9 години

КАКВО Е ТОВА ПОНЯТИЕ РАСИЗЪМ? ТЪПО ПРОПАГАНДНО КЛИШЕ, ЗА ДА БЪДАТ УНИЖАВАНИ БЕЛИТЕ В СОБСТВЕНИТЕ ИМ СТРАНИ. ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ВСЕКИ ОБИЧА НАРОДА И РАСАТА СИ, ОСОБЕНО БЕЛИТЕ.

7

иво

преди 9 години

като го гледам,има физиономия на някой *** от някое благоевградско село...какво да очакваме, да коментира "Тъй рече Заратустра" ли на терена!

6

Толерастия

преди 9 години

Ей от тази толерастия ни се качиха на главите ! Било расизъм - сериозно?! Като си дошъл в Европа ще спазваш европейския начин на живот, привички, обичаи и т.н.! Защо в Египет например при влизане в християнска църква карат дори жените да си покриват главите и рамената? А тук като им кажеш на нинджите да си махат забрадките ревят, че така се нарушавали правата им.

5

Правен казус:

преди 9 години

Срещат се въпросният, обиден от Тонев, Шей Логън и шефът на Apple - Кук.Кук: - Здрасти, черен!Логън: - Здравей, ****ал!Кой от двамата следва да бъде санкциониран и защо?

4

Анонимен

преди 9 години

Кака така наказват,на базата на какви доказателства,там е дума срещу дума,единия твърди едно другия друго,няма свидетели,това ли са демократичните евро ценности и съд ? Тонев не е излъгал ако го е нарекъл черен защото оня си е черен мамка му,сега Сашко заведи им дело и ти,съди ги Саше до дупка,тези тъпотии трябва да се спрат

3

Джъстиса

преди 9 години

Ми те по 100 пъти на мач си се наричат един друг "вагини", ама вече като конкретизираш, че същата е с тъмен цвят и нещата отиват към глобица и бан!

2

до 1

преди 9 години

Според мен прекаляват с тея расистки глупости. Черните само като ги погледнеш и вече са готови да се оплакват.

1

Марк Боснич

преди 9 години

В статията не е посочено най-интересното: в какво точно се е изразявал неговият расизъм, или по-точно какви конкретни фрази е използвал?!