221

Аз

преди 9 години

Добрата новина е, че това е началото на края на тиквенската партия ГРОБ!

220

Смокинов лист

преди 9 години

БОЙКО и МЕСТАН = БОСТАН ..... а шеф им е ДОГАН = #КОЙ.... К О Н Г Р А Ч У Л А Ш К О Л С У Н !!!!

219

уникум

преди 9 години

със стабилна партия като РБ това е най-идеалната формула, няма що

218

анализатор

преди 9 години

Заглавието има и допълнение : Със златен среден пръст от ДПС

217

Спокоен съм

преди 9 години

Аз се чудех , къде са всички мислители ? А те били в парла-МЕНТА. Е вече съм спокоен.

216

Анонимен

преди 9 години

Ще дам една прогноза: Найден Зеленогорски ще е един от вицепремиерите на новото правителство.

215

Продажни МЪРШИ

преди 9 години

Да четат всички мръсни Крадци и Дупедавци с имунитет,които абсолютно безнаказано!,крадат държавата.Цитат от Фидес Кьовер,председател на унгарския парламент и член на управляващата партия:""Унгария може да напусне ЕС,ако Брюксел ще определя как трябва да се управлява страната"!А мръсната и продажна тиква ни докара някакъв изкукал ***,да ни "съветва",какво правителство трябвало да има в България!

214

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Ейййй....най-после са се разбрали как ще се дели милиардния рушвет за Южен поток. То не бе помия, платени протести, фалшиви фалити, тонове лъжи в медиите и много много лакомия! И пак не мога да разбера - за какво са му на човек милиарди, след като 20 млн. евро носят 83 000 евро лихва на месец, или около 5500 лв. на ден. Кой е този ***, дето са му нужни повече? А не е тайна, че за много от тези по снимките 20 млн. евро не са сериозна сума....*** мутантите!

213

Анонимен

преди 9 години

След миндила Опустошарски и крадливата му шайка пишман-експерти, които фалираха банката, източиха бюджета и натрупаха милиарди дългнякой трябва да плати сметката

212

Анонимен

преди 9 години

Браво на патриотите - върнаха турците на власт

211

Анонимен

преди 9 години

В определени моменти бележити български политици ще успяват за определен период да консолидират държавния живот, но политическата атмосфера в България винаги ще се намира под угрозата на външно влияние и определени политически сили винаги ще се оказват готови да служат на това влияние.

210

ПФУУУ

преди 9 години

Двупартиен кабинет с трипартийно представителство с еднопартийната власт на БКП. Честито другари и другарки най-после се разбрахте как да делите плячката. Дупе да ни е яко.

209

1

преди 9 години

izmarshavehme i gasta ni spirat za kiftetata

208

Анонимен

преди 9 години

До Анонименуви

207

Анонимен

преди 9 години

Третото българско царство, а е актуална и днес. В основата на тази доктрина лежи принципът на Апостола че при решаване на българските национални проблеми трябва да изхождаме преди всичко и над всичко от собствените национални интереси.Вярата на Левски в този принцип е толкова силна, че той неведнъж използва премълчавания през последните години типичен негов израз: Този, който ни освободи, той ще ни и пороби! Държавно-политическа формула, която преведена в по-разбираем текст гласи: Търсите ли покровител, ще намерите господар.

206

БГ

преди 9 години

До AТAКA - ПОБЕДAИбрико, отново юрушистите сте в един отбор с ДПС, този път като опозиция. Една съдба!!!*** на хидроинженера, боли ли ви сюнета?Да живее България!

205

Анонимен

преди 9 години

В продължение на тези съдбовни за българския народ години, Левски, основавайки се на идеите на Георги Раковски, Любен Каравелов и редица други видни деятели на българското революционно национално освободително движение, създава Вътрешната революционна организация по българските земи и формулира българската национална доктрина: освобождение и обединение на всички българи в Мизия, Тракия, Македония и Добруджа при толерантност и равноправие за всички религиозни и етнически съставки на единната българска народна общност. Тази доктрина става верую на националния ни живот през Третото българско цар

204

Анонимен

преди 9 години

нищо подобно не излиза

203

Анонимен

преди 9 години

Нещо повече. При всяка започваща поредна руско-турска война, руските власти категорично се противопоставят на избухване на българско въстание. Ако прегледате внимателно клаузите на Одринския мир, с който приключва победоносната за Русия война от 18281829 г., ще се убедите, че Петербург държи категорично (поне през този период и с оглед собствените си интереси) за запазване на турската империя в тогавашната й територия. Това са обясними руски имперски интереси с оглед бъдещи завоевания, но те не могат да оправдаят откъсването на компактни маси български население в източните български земи и з

202

Анонимен

преди 9 години

по-добър и свободен живот и се заселват в новозавоюваните и безводни руски южни степи. Особено голяма е вълната на откъснатите от родината българи през руско-турската война 18281829 г. По различни сведения броят им се движи между 160 000 и 200 000 души. При това изселваните са българи предимно от Източна България и Одринска област, където масово се заселват депортираните от Крим и северното черноморско крайбрежие мюсюлмански маси. Изселвания на компактни маси българи са извършвани дори чак от северозападните краища на българските земи. Всичко това създава обществено движение срещу руските поп