18

Румбо

преди 9 години

Руснаците имат само военна сила,американците-военна сила и много,ама намаляващи пари,Китай има купища пари и бързо растяща военна сила!А познайте чие е бъдещето!?Затова и САЩ търсят начини да подчинят Китай,преди да е станал напълно неуязвим!Това обаче няма как да стане докато съществува Русия и затова атаката е първо срещу нея-падне ли Русия,пада и Китай!Засега Китай успява умело да балансира отношенията си с двамата си партньори-съперници и да извлича максимална изгода от това!

17

вика

преди 9 години

Къде да намерим толкова камили?

16

лидер

преди 9 години

съюзят ли се мечката и дракона няма кой да ги спре

15

Анонимен

преди 9 години

Важно е САЩ и ционистите да влезнат в Средна Азия ..

14

Сноудън

преди 9 години

Василев, идвай, чакам те. Тук жените са бютифул, водката е в туби, филето от сьомга и хайверът са хароши, Путин е пич!

13

Маркс

преди 9 години

Абе ще ви дойде акълът на вас- бананите. Само един Юрий е достатъчен да заличи щатите, Англия и Франция, пфу!

12

Василев

преди 9 години

Ние от централата в Ленгли сме в смъртен ужас, Долгорукий наистина е истрелял Булава. Това чудовище има 16 такива ракети с по 10 управляеми заряда по 150 ктона. Джинсите ни са пълни с кафяв мармалад, ъъъъъъ! Братска дружба с Раша, да живее нашият възлюблен брат Путин, слава на Русия!агент Скункс

11

Анонимен

преди 9 години

Kitai sas svoite miliardi jiteli sa nomer 1!A nie sme edna shepa, dori i edno pravitelstvo nemojem da napravim, a kamoli da ne govorim za rabota na horata da im se nameri!

10

Анонимен

преди 9 години

Целта е руското производство да се стимулира и да стане конкуретноспособно. Русия изостава в производството на перални, миксери, прахосмукачки, тоустери и други битови стоки които се внасят срещу валута. По този начин с ниската цена на рублата се стимулира местното производство и износа. И в същото време ограничава вноса и действа като санкция и срещу западните фирми които внасят перални и кафе машини.

9

Garibaldi

преди 9 години

Краварската ракета дето се изгърмя на земята при излитането и до международната космическа станция е позор за САЩ.Излагация! Горките хора ще останат без храна и провизии в космоса.Егати хамериканските технологии дето *** хвалят.Това да не е да хвърляш бомби и ракети от самолетите срещу мирното население на арабските държави! Добре,че са руснаците да ги извозват до станцията.Некадърници и уж кацали на луната хахахаха.

8

Анонимен

преди 9 години

Скока на долара в Русия е спекулативен и психологически. Икономиката на Русия е стабилна и няма причина рублата да пада, по скоро долара трябва да пада, защото цената на петрола пада, а той се търгува само с долари. И Централаната банка няма да се намеси въпреки че има резерв от 540 милиарда долара (В Англия е само 50 милиарда). Рублата целенасочено е оставена пазара да и определи цената, за Русия това не е проблем. Едва тогава може да се пристъпи към търговия на петрол в рубли.

7

Анонимен

преди 9 години

Много ти разбира главата от стандарта на Китай...Имаш ли за още нещо да се изкажеш компетентно.

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 14Юдисейчо тази глупост равина дето си я написал ли ти я каза,или си е плод на болната ти еврейска кратунка .

5

до 5

преди 9 години

с военната мощ на русия и икономическата мощ на китай и желанието им напълно да игнорорат долара ,съвсем скоро от ционистко-негъркската клоака сащ ще се чуе квичене на умряло,Русия и Китай вече търгуват помежду си с йоани и рубли,а още по страшно за краварите е,че след 2015 Русия въвежда златен стандарт на Рублата и държавите от БРИКС създават собствена банка от собствени валути в противовес на долара и на еврейската измама СБ -световна банка и МВФ

4

Анонимен

преди 9 години

ДНЕС РУСИЯ ИЗВЪРШИ УСПЕШЕН ОПИТ С ИЗСТРЕЛВАНЕТО НА МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНАТА БАЛЕСТИЧНА РАКЕТА БУЛАВА ,КОЯТП ПОРАЗИ ЦЕЛТА НА РАЗСТОЯНИЕ 9000КМ. РАКЕТАТА Е БЕЗ АНАЛОГ В СВЕТА ТЯ Е ПРАКТИЧЕСКИ НЕУЛОВИМА ОТ ПРОТИВОРАКЕТНА ОТБРАНА ,ЗАЩОТО Е С МЕНЯЩА СЕ ПО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТА ТРЕАКТОРИЯ ,РАКЕТАТА БЕШЕ ИЗСТРЕЛЯНА ОТ ПОДВОДНИЦАТА ЮРИИ ДОЛГОРУКИ В БАРЕНЦОВО МОРЕ

3

ДА ЖИВЕЕ ТАДЖИКИСТАН

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Къде видя пък ти Русия, къде видя Индия, да не питам за Бразилия?!Хората говорят за Пътя на коприната, той за Русия си плямпа!Много прости хора има...

2

Янукович

преди 9 години

Преди пътя на коприната вземете оправете условията на труд на миньорите!Другарки и другари "капиталисти" от компартията.Докато се возите на позлатените си "ферарита" всяка година хиляди китайски миньори измират в мините с нечовешки условия на труд!

1

Анонимен

преди 9 години

и ще го направи!