22

Луд

преди 9 години

Ужасени били ,а не са ли ужасени когато демократизират други държави. А и между другото,ако някой ми посочи поне един президент на САЩ който да не е проливал кръв ще взема да стана нормален.

21

Анонимен

преди 9 години

USA SA UGASENI VCERA V BALGARIA UMRIAHA 10 COVEKA OT GLAD---PROSTO DA NE POVIARVASH.

20

Анонимен

преди 9 години

"Псаки" е единица за глупост по SI. Едно Псаки е равно на глупостта на 1 трилион ББ сумирано за 100 години!

19

Анонимен

преди 9 години

Заглавието е грешно! Натам пише:"Ужасени сме от информацията"А от реалните съвития в Донбас дето Киевската хунта изтребва собственото си население - не са, защото информацията е поднесена по по-неужасяващ начин!Тия кравари са големи лицемери!

18

Атанасов

преди 9 години

Тия какво ли няма да измислят, за да оправдаят действията си в Сирия и свалянето на Асад.Турците го казаха направо, че искат САЩ да се намеси и да свали Асад, за да им помагат.Защо не бяха ужасени при избиването на палестинци от Израел?! А когато те мятат бомби не са ужасени?!Кой реши, че самолетите са сирийски, а не други?Псаки-то гледала в ютуб, а пък аз гледах как турски войници и идил-ци си говорят и се поздравяват приятелски ... и какво.Аман от демагогия!

17

стратег

преди 9 години

Игри на война. Пари, власт, банки, евреи.. човешкия живот няма цена. В тая партия шах, не се търси победител. Важното е да се контролират всички фигури и всеки ход да носи приходи, пешки за жертване колкото щеш...

16

Анонимен

преди 9 години

Когато терористите убиват мълчите, щото сами сте ги създали, а когато Суверено правителство се брани се сещата уж за цивилни, не сме слепи, убийци кръвопийци такива, Господ бог да ви накаже

15

Анонимен

преди 9 години

Терористите се крият сред мирни граждани---------Ето го и отговора на въпроса защо са ударили там. Може и да е грешка, а може и да са имали данни, че 30% от хората там са фиктивни бежанци, а всъщност са от ИД. При такава ситуация се случват такива работи. Цивилните го отнасят и от двете страни. Първо се стреля, после се мисли. А и човек като води война 3 години и се озлобява. За някои режими обикновения човек не означава нищо. Едва ли нарочно са го направили все пак. Кой знае какво е станало?

14

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

До Отново лъжиA най-смешното е ,че от ниските цени на петрола първия бушон който е пред фалит е френската компания Тотал.А ИДИЛ продава всичкия си петрол в Турция много изгодно !

13

Адекватен

преди 9 години

Поредното лицемерно исказване на американците.Те вече напълно прекалиха с дебелоочието си.Погнусен съм от тях.Зорлем ще ме направят русофил--почти са успяли.

12

Спондж Боб

преди 9 години

Тоя текст е съобразен с интелекта на средния американец, дами и господа. За "местната" публика ще се наложи да го пообработите малко, че пропагандата ви отвсякъде лъщи!

11

Анонимен

преди 9 години

Много интересно предаване имаше по една телевизия как се правят новините на CNN. Ей големи артисти , 3-4 лелки , полковници от Пентагона, ЦРУ и ФБР. Непоклатими на постовете си от 30 години.

10

Немога да повярвам

преди 9 години

*** и двуличниците са тия американци....От *** във Виетнам още се раждат деца без ръце и крака,а от бомбите с обеднен уран в Сърбия,заболелите от рак са се увиличили на 60%......и сега били ужасени....ТОВА Е ВЪРХОВЕН ЦИНИЗЪМ......

9

Анонимен

преди 9 години

сащ биле ужасени,не бяха ужасени когато в украина украинските воиски разтрелваха мирното население във автомобилите им при опит да напуснат областа, *** казваха че се води борба с терористи,значи за едните може за другите не може

8

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

Доброжелателната и мироопазваща американска армия всеки ден атакува цивилни цели ако по случайност утрепят някой водач със семейството му го пускат в медиите като заслуга на разузнаването !

7

Отново лъжи

преди 9 години

Щатите се споразуяха със Саудитска Арабия да намали цената на петрола и газта, за да бъде уязвена Русия. В резултат на това, в Ирак се появиха джихадистите и спечелиха огромни територии, финансово улеснени от Саудитска Арабия. Вместо да изпишат вежди, извадиха очите. Появи се нов, страшен враг на Щатите в резултат на необмислените действия на Щатската олигархия. На всички е ясно, че джихадистите убиват, а не Сирийците. Загубиха в Афганистан, искат такъв в Ирак и Сирия.

6

Анонимен

преди 9 години

Уникални сте....даже сте по-плоски от *** бе,демократчета..........

5

Снимката е от

преди 9 години

"Да разлаеш кучетата 2 ".

4

Анонимен

преди 9 години

Псаки не можеше да потвърди подробностите за бомбардировката, но подчерта

3

Хой

преди 9 години

Все по плоска пропаганда!Като сте такива илюминати какво ви пука за хорското мнениеДавай с ХАРПа депопулация!Използвайте джамиите за ориентир! Така ли се прави НСР бе зубъри