65

Анонимен

преди 9 години

Пред Миков и цялата останала *** на партиите и всичките им псевдо лидери предпочитам Борисов. Той в момента е единствения сериозен политик. Плямпайте си каквото искате тук, но накрая ще излезе, че българският народ не е толкова ***, че му даде двойно предимство пред останалите партии. Лошето е, че не беше по-голямо предимството....до сега да имахме работещ кабинет.

64

Анонимен

преди 9 години

Ми то мандата ще свърши докато се разберат

63

...

преди 9 години

Цял месец от ГЕРБ разиграват театър.А итината е,че Борисов иска да управлява с турците.Гербери да ви е честито ДПС!

62

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ спечелиха изборите и те ще управляват. Никой няма право да протестира. БСП, АТАКА, ПФ и АБВ трябва да се забранят, защото получават средства от комунистическа Русия и работят срещу България.

61

Веселка

преди 9 години

Ама то тоя мач сме го играле веке ......, а и се знаеше и без преговори, че тва се иска .... само гласове без права!!! Тиквун с кого е делил баницата до сега ...., а и сега почва изяждането на дупетати, где с пари, где с компромати и изнудвания ...... абе мафиотска му работа!!! А и "БОСТАН-а" си е готов отдавна и си е сигурация от где да го гледаш!!!

60

Иван

преди 9 години

Борисов бил пуснал ДПС да си разиграват коня. *** хора, вие май наистина не сте нард или наред ли сте не знам. Обърках се. Помагайте.

59

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ спечелиха ГЕРБ трябва да упревляват, който иска той да ги подкрепя. Ако няма подкрепа кабинета пада и се отива на нови избори. Толкова е просто като две и две четири. РБ, ПФ и всякакви такива разиграват държавата цял месец. Като ви е толкова черен борисов не го подкрепяйте и толкос. На никой не му се става министър щото ББ иска работа и то яка тва не е като в парламента в 9:30 почваме към 2-3 на обяд свършваме - някъв си пожарникар ш на юрка. а

58

Alisa

преди 9 години

Борисов и Плевнелиев са в самолет. Плевнелиев казва: Ако хвърля тези 100 лв. ще направя един човек щаслив. Бойко казва: Аз ще хвърля 5 банкноти от 20 лв и ще направя 5 човека щасливи. Пилотът въздиша и казва на втория пилот: Виж ги тия, не осъзнават, че ако хвърля 2-*** *** ще направя 7 млн. българи щасливи.

57

ммм

преди 9 години

Тъжна мутра!

56

Бай Иван

преди 9 години

Ако ГЕРБ върне мандата, Патриотичен фронт ще отиде при ДПС, БСП, АБВ, Атака и ББЦ. Тогава ще ви дам едни патриоти и националисти, ще си ги заврете на майната.

55

pepel ot red rozi

преди 9 години

lubov nasila ne stava, efendilar!

54

муспи

преди 9 години

Фенове на хайдушкото движение, не е нужно непременно калашници защото те ще ни избият с бомбени килими на турски самолети. При такова неравенство на силите се воюва с несвързани помежду си групи, предлагащи изобилие от битов тероризъм. Това е стрелби с въздушни пушки в очите, начупени бръснарски ножчета в сандвичите на еврейски деца, безброй непонятни катастрофи - автомобилни, влакови, самолетни и където се прецени че могат да се ударят окупаторите. И най важното - никаква жалост към тези жиди!

53

муспи

преди 9 години

До 61, 64 - златни ви уста!!!

52

Анонимен

преди 9 години

ДА НАПРАВИМ ОТ ТИКВАТА ФЕНЕР,НУЖНО Е САМО ЕДНО НОЖЧЕ,АЗ МРАЗЯ ХЕЛОУИН

51

ГЕРБер

преди 9 години

До До ужaсен 61Ние членовете нa Герб ще ви неутрaлизирaме. Ще излезем срещу вaс с едни огромни зрели тикви и с ножици в ръкa и вие ще се уплaшите и избягaте.Герб смели сме.Победa.

50

до 66

преди 9 години

Борисов няма никакви топки, той просто е един страхливец и полуграмотен шут, който както беше казано, взима играта на всичко коз, само ако има 4 валета и 2 деветки.Сега му мъчно, че хората вече го разбраха какъв е и че не може да се пъчи с ножицата както преди 5 години.Няма ги и медиите на Делянчо, които 8 години надуваха балона Борисов.

49

Анонимен

преди 9 години

И какво стана сега , всички уж милееха за държавата , а само Борисов има топки да управлява . Големи партии , голямо няма нищо . Сега наистина стана ясно кой кой е .

48

Богдан

преди 9 години

Дали ще са 84 или 107 какво значение има,нали до 121 им трябва още..какво са е хванали да преговарят и назландисват,писнаха на всички.

47

Идеалист

преди 9 години

Прозовавам всички привърженици на РБ да се противопоставят на правителство начело с мутрата Буда. Ако влезете в колаборация с тези чалгаджии това ще е края на ПБ. Нови избори с масово гласуване и по малко купени гласове!

46

Анонимен

преди 9 години

Искам предсрочни избори, докато политиците се разорят от купуването им. Пък след това може да се проведат и едни почти честни избори.