29

Анонимен

преди 9 години

to samo imeto bre ,kvo shte stabilizirash ,q se ogledai palna razryha,i mizeria .a sofia nee balgaria kon s kapaci....

28

Анонимен

преди 9 години

13, специално за теб - проблемът ни е, че магистралите, които построи са ПО-МАЛКО отколкото построи Станишев, но хвалбите - поне 60 пъти повече. Че въпросните магистрали се разпаднаха - "Люлин" беше основно ремонтирана 7 МЕСЕЦА след рязането на лентичката, между Пловдив и Бургас от една година насам има КОЛОВОЗИ по шосето... Стига с магистралите, да кажем за ремонта - ПОД 1500 км.ремонтирани, като НИКОЕ друго правителство не е падало под 5000 км. И толкова - работа в икономиката - нито грам.

27

Анонимен

преди 9 години

Зависи от коя страна ще се минава по Лъвов мост за три минути. Ако е по Сливница - може, но ако е през кръговото, в което е сложен светофар, а трамваят го цепи напряко - едва ли.

26

Анонимен

преди 9 години

samo nemoga da se seta v kakvo pomaga ,vsi4ko napraveno ot GERB se rushi oshte na sledvashtat godina i vsi4ko e lesh ,zaplati afrikanski pensiii lesh kakvo e pomognal

25

Кратун

преди 9 години

Хората идват работа да вършат, Борисов ги води по кръстовища и ги вози на метро. Като че ли идват от вдън гори африкански и си нямат такива неща

24

Българ

преди 9 години

Борисов и другите около него гледат да се докопат до властта и парите.

23

Винету

преди 9 години

До 17. Като ги слушам другите лидери, дето имат останалите 60 %, колко еднопосочно говорят, направо ум да ти зайде. Приказката за орел, рак и щука не важи за тях, защото трябва да се разшири с още няколко чудати животни.

22

тома неверни

преди 9 години

Борисов полага огромни усилия да стабилизира страната-СЛЕД КАТО ПОЛОЖИ МНОГО,ДА Я ДЕСТАБИЛИЗИРА.....

21

Анонимен

преди 9 години

Парите може да са назаем, но комисионните са кеш ! Някои общинари станаха милионери в пъти.

20

do 19

преди 9 години

Противоречиш си! Хем бил получил мандат, хем бил обикновен депутат. Не е обикновен депутат, защото мандата е при него в момента! Дол е председателя на европейската народна партия към която принадлежи и ГЕРБ и немските ЦДУ у други десни формации. Кой иска да присъства на тази среща? Станишев ли? Дето ще го гонят след 2 месеца от поста му в ЕП или Доган. Не само си неграмотен, ами и ***! Ама реви си. Явно само на това си свикнал.

19

Анонимен

преди 9 години

Добре бе народе, по цял ден пишете в интернет, толкова ли е трудно да напишете в "Гугъл" "Финансиране на ремонта на Лъвов мост" и да видите как непрекъснато ви манипулират. Стойността на обекта е над 26 млн. лева, осигурени от общинския бюджет и КРЕДИТ от Европейската банка !!! Разбрахте ли КРЕДИТ , европейски но назаем ! Който аз и вие ще връщаме , защото нашата кметица така прави всички ремонти в София, с пари назаем.

18

do 19

преди 9 години

Просто не се излагай и замълчи. Или ако имаш да казваш нещо смислено базирано на факти ги кажи, че да го чуем всички.

17

До 14

преди 9 години

В "качеството" си на лидер на партията купила най-много гласове. Мандат може и да е получил, но правилтество не е съставил, той е най-обикновен депутат.Иначе е ясно кои са неграмотниците в тази държава. Кой ше гласува за Боко мутрата освен неграмотните.

16

Анонимен

преди 9 години

Бойко ги е ловил престъпниците на Лъвов мост с голи ръце :D

15

Анонимен

преди 9 години

Той може много гласове да е получил, ама няма дори 50%, което означава, че трябва да се вслуша в лидерите събрали останалите 60% от изборите, защото те взети заедно имат много повече гласове от него.

14

Анонимен

преди 9 години

Хм съмнявам се точно за стабилност да полага усилия , може би просто за власт и възможност за грабене , за рязане на лентички и т.н. Ако доживеем ще видим !?

13

Анонимен

преди 9 години

Дол ли? Ми тия са от един Дол дренки....

12

do 9

преди 9 години

В качеството си на лидер на партията спечелила най-много гласове на изборите!!! ДВОЙНО ПОВЕЧЕ от гласовете на втората партия. В качеството си на човека, който е получил мандат ПО КОНСТИТУЦИЯ да създаде правителство след изборите. Ако не успее, тогава следващият който ще прави опити ще бъде лидерът на БСП и на ДПС. Аман от неграмотници като теб в тази държава.

11

Анонимен

преди 9 години

До ден днешен не разбирам какъв им е проблема на някои хора с Борисов?! Че спаси България от фалит ли, че построи половината магистрала за 3 години ли, че намалиха разходите на държавата ли? България е една бедна и неорганизирана държава, която не може да се оправи с един замах, понеже материала и е гнил!!! Трябва да си отиде старото поколение. Но до тогава трябва да се работи над основните параметри на държавата и това направи Борисов. Защо не ревете срещу Станишев, Доган, "царя" и кликата му?

10

Анонимен

преди 9 години

Някога - КПСС... Сега - ЕНП... А ние си имаме независими политици... Повечето не с топки, а с цици...