7

украинец

преди 9 години

До Анонимен--------Русия, чрез своите протежета, се опитва да освободи първо съзнанието на българите от евроатлантическите ценности, а в последствие убедени сме и България от членството в ЕС и НАТО. Все повече се правят опити за насаждане на образа на Бащицата Путин, който се грижи за интересите на своите поданици и трябва да служи за пример на българските политици. Не след дълго, ако не се вземат крути мерки, ще чуем, че Дядо Путин ще освободи България от членството й в ЕС и НАТО.Това не е шега, а реална зплаха.

6

Слава на Украина

преди 9 години

До анализ-------Още една важна и много символична равносметка. Народният съд, над който е само Божият съд, произнесе смъртна присъда за Комунистическата партия на Украйна. За пръв път през последните 96 години в украинския парламент няма да има комунисти. Поздравявам ви за това! Украинците нанесоха решаващ удар по политическата пета колона!

5

Слава на Украина

преди 9 години

До Анонимен---------Я скажу тебе, Русь,Все зовут тебя Русью Московской.Ты не бойся, не трусьДа избавься от банды кремлвской!Ну не будешь же тыГод питаться китайской лапшою!Перестань содержатьТот бордель, что зовтся Москвою!Посмотри на себя.Твои сла бедны и убоги.И, как прежде, твоиДве беды дураки да дороги.Разгони дураков,Что сидят за кремлвской стеною!Чуть поменьше воруй - И пролягут дороги страною!Я прошу тебя, Русь!Русь Толстого, Есенина, Блока!Отзови своих псов С украинского Юго-Востока!Ты у самой черты,Ты у края над пропастью стала!Е

4

анализ

преди 9 години

От тук на татък започват политическите и икономически неприятности за Украйна-със всеки ден ще обедняват все повече освен КРАДЯЩИТЕ/ще има бум на бонбоните и криза на въглища

3

Анонимен

преди 9 години

Яценюк очаква да остане премиер на Украйна А аз очаквам фашиста и ционистка марионетка Яц да бъде обесен на Майдана от украинския народ много скоро.

2

Анонимен

преди 9 години

TOVA SA DIVAZI,KOITO IMAT PO-MALKO AKAL I OT NASHITE MAVRI.OKRAINA E EDNA KLOAKA,V KOIATO SE IZHOGDAT S NUGDA I BEZ NUGDA VSICKI EVROGEIOVE.VREME E PUTIN DA GI LISHI OT PRAVOTO DA GIVEEIAT.

1

Анонимен

преди 9 години

Това сукалче как ще оцеле идната година?