74

хаха

преди 9 години

Голям смях е тази статия , не четете пропагандите ХОРАААА общувайте с хората от тези страни езика ни е близък и може спокойно да се разбирате с тях и буквата ни е КИРИЛИЦА

73

Анонимен

преди 9 години

Статия е на БТА! БЕЗ КОМЕНТАР ОТ ТАМ НАТАТЪК!

72

Анонимен

преди 9 години

ЛЕЛЕ, какви глупости, ама глупости!!!!!!!!!!има ли някой , който да е бил в Беларус?какви пак ги пишат???има ли кой да вярва!!!

71

юбералес

преди 9 години

Айдееееееееееееееее, и там ли се започва.

70

Слава на Украина

преди 9 години

До Анонимен-------В момента няма друга заплаха за стабилността и икономическия просперитет на българската държава освен русофилите.

69

Алекс

преди 9 години

Абе какво се пените кой харесва или мрази русия? Оправихте ли си проблемите в живота, че за руснаците се загрижихте? Ако толкова енергия влагахте в устройването на собственото си съществуване, България да е райска градина до сега.

68

ММД

преди 9 години

До АнонименЕвропейската и американската *** са по-големи и доста по-мръсни!

67

Анонимен

преди 9 години

ЧРЕЗ ИДИОТИЗМА НА ПОРЪЧКОВИ ЖУРНАЛИСТИ НА ХРАНИЛКА ПРИ СОРОС МОГАТ ДА СЕ ПОЯВЯТ И ТАКИВА *** МАТЕРИАЛИ,ЧУДНО Е ЗАЩО ИЗОБЩИО МОЖЕ НЯКОЙ ДА ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ НА ТАКОВА ИДИОТСКО МАТЕРИАЛЧЕ,ЧЕ ЩОМ НЯКО СИ НОСЕЛ НОСИЯ БИЛ(ПРОТИВ) РУСИЯ,ЗНАЧИ ПО ТАЗИ ЛОГИКА И ВСИЧКИ НАРОДИ В ЕС КОИТО ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ СИ НОСИИ И ФОЛКЛОР НА ДАДЕНАТА СТРАНА СА ПРОТИВ ТИРАНИЯТА НА БРЮКСЕЛ И СЕ БОРЯТ ПРОТИВ ЕС ,А *** ТАКА ЛИ Е *** ШУНДО НЕНОРМАЛНА

66

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

БРАВО !

65

Анонимен

преди 9 години

Белоруския и руския език са нещо като македонския и българския език. Едното е диалект на другото + 1-2 букви, които са измислили да заменят други 1-2 букви. Каква е разликата между шопски и македонски сравнени с български. Това дори Самарас го призна преди време, а макетата се поболяха от мъка.

64

42

преди 9 години

ТЪПОТИЯТА СЪЗДАЛА ДЪРЖАВАТА БЕЛАРУС, ПРИНАДЛЕЖИ НА СТАЛИН, ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ Е БИЛА ДА СМАЧКА РУСНАЦИТЕ В СССР. В БЕЛАРУС ЖИВЕЯТ РУСНАЦИ, КАКТО И В УКРАЙНА, НО ИМАТ НЯКОИ МЕСТНИ РАЗЛИЧИЯ В ТРАДИЦИИ И ЕЗИКА, КОИТО СА ПО- СКОРО НЕСЪЩЕСТВЕНИ, А ПЪК И РУСИЯ Е ДЪРЖАВА С ОГРОМНА ТЕРИТОРИЯ И ТОВА Е НОРМАЛНО. ЛЪЖАТА УКРАЙНА ПЪК БЕШЕ ЗАТВЪРДЕНА ОТ ХРУШЧОВ. А СЕГА ПЪК ЛЪЖИТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ДИКТАТОРИ СЕ ПОДДЪРЖА ОТ САЩ И ЗАПАДА, В ИМЕТО НА СОБСТВЕНИТЕ ИМ ИНТЕРЕСИ.

63

Анонимен

преди 9 години

Няма нищо лошо в това, многообразието даже е по-интересно.

62

Анонимен

преди 9 години

Средна заплата 400 евро че кое им е злето

61

процедурно питане

преди 9 години

Тия дали празнуват че Путин е болен от рак?И ние дали ще почиваме когато умре.

60

Анонимен

преди 9 години

До Анонименот кога истината е пропаганден материал, свалете си розовите очила и ще видите .точно на запад никой не дава пет пари, пропагандите са при вас да гласувате за юруш :)

59

Анонимен

преди 9 години

То остана ли някой уж "близък" на ръшата дето да не им тегли майната? Казакстан им казаха да лапат дебелия, Беларус отдавна се държи на страна, всички избори в Украйна показват сериозно пренебрежение и умраза, а в България ако не са *** с 50 лева бсп сигурно и 6% няма да хване.

58

неутрален

преди 9 години

Вчера много яко се изпърдях, приближени до Барак Обама веднага изразиха притеснение че това може да доведе до нова световна икономическа криза. Въпреки изразеното недоволство аз повторих като опонирах че това ще помогне за срещу монопола на руския газ и е полезно за националната ни сигурност.

57

Анонимен

преди 9 години

До даРазбрахме,но и никой не се събразява с нея

56

lol до щурофон

преди 9 години

Поредната новина от "сводките" на *** ли...като екипажа на Доналд Кук дето напуснал...ееех ще си останете пословични с историите от народния фолклор. Чапай и Петка не са ги измислили американците...

55

Анонимен

преди 9 години

Бре, Бре ...ЖЕЛЯЗНА ЛОГИКА ИМА В ТАЗИ СТАТИЯ :) :) :) Или както се казва да търсим под вола, теле.Хората си празнуват според обичаите, нещо напълно нормално във всяка една страна по света, обаче ПЛАТЕНИ МАНИПУЛАТОРИ се хващат за това и дават воля на НЕНОРМАЛНИТЕ си фантазии като им се привижда, че празнуването на някакви празници е едва ли не протест срещу Русия. БОЛНИ ХОРА сте, поне си признайте за кого работите, но със сигурност не и за България.