114

За жабетата

преди 9 години

ЕНП и Баце Б. га турихте пръста на социалистите и спряхте еврофондовете ви беше гот.Не очаквайте сега те да ви прегръщат и цаливат. Въпреки че те (социалистите де) не са гнушливи.Жал ми е за реформаторите. Колко са реформатори те си знаят.:-)

113

135

преди 9 години

До Анонимен 122Не е луд който яде баницата, нали знаеш кой е лудия? А като избираме нашите политици като на конкурс за мачовци, ЕС ли е виновен?

112

Анонимен

преди 9 години

Този "европеец" не би се появил в никоя друга държава,освен в България, да дава акъл или заповеди!Но ние сме бедна колониална държава,така че у нас всичко може!Така е когато сме " послушни"-ще ни тъпчат и отгоре на това ще плащаме за това!

111

Анонимен

преди 9 години

На туй му викам аз, независимост, демокрация и власт на народа, ха ха ха ха....

110

Анонимен

преди 9 години

Ясно, шефът на ЕНП и еврогейците ще правят правителството на България и ще управляват България, защото сигурно си мислят, че българският народ е избрал тях на изборите. Лъжат се! Всъщност, никой не е питал българския народ дали иска да е в ЕС и НАТО. Айде, ако им стиска сега да направят един референдум. Резултатите ще ги изненадат доста неприятно. Еврогейци, да ви загине жалкото подобие на съюз, дано! Жалки сте! Пари не давате, ама акъл по много и безплатно. Плюя на вашия Еврогейзерски съюз.

109

Винету

преди 9 години

До Българчето с потури. Ами като не може Боко, да направят другите правителство, да видим докъде ще стигнат. Ти виждаш ли нещо читаво на хоризонта или просто така си плямпаш, за да се правиш на интересен.

108

правда

преди 9 години

Е това е съверенна държава...."шефа на ЕНП казва какво правителство да има". Вие чакайте да се решават българските проблеми. Борисов си каза " ....е да плача ли сега".... Всичко се решава от ЕС и САЩ а те си гледат лични интереси...а българите били бедни?.....Кой му дреме......

107

Политко Лапачев

преди 9 години

Това което става е картина на родните политическа простотия,безотговорност и алчност .Всички партийки искат кокалче,само , че после никой да не ги пита като са го яли,дали са го заработили . Всички искат власт ,ама никой да не им държи сметка как я употребяват Всички партии искат България да се възстанови и да стане модерна държава ,само че друг да дърпа каиша ,а те да критикуват и да търсят кусури Браво български политици ,ПОКЛОН ПРЕД ВАШЕТО БЕЗОЧИЕ !

106

избирател-безпартиен

преди 9 години

Е сега какво излезе-единствения Б. Борисов мисли за държавата . Другите партии нали иска широка коалиция в полза на избирателите , какво стана- нищо но от сърце. При следващи избори ще гласувам само за ГЕРБ . Те са отговорна партия , а не мижитурки.

105

65382

преди 9 години

До Хммвикаш за РБ , или ББЦ ттцттцтцтцтц едва ли щом останалите не могат да надскочат егоистичните си интереси - АТАКА и само АТАКА

104

Тариката

преди 9 години

До ииИии това от коя партийна централа идва ии!!!?

103

Смехотерапия

преди 9 години

БСП - се прави на ощипана мома и се сърди, искат да са опозиция!!! ДПС - никой не ги иска и се държали високомерно с тях , ама без тях не можело! РБ - безброй искания и липса на единна позиция, предпоследно искали да управляват ама и НПФ да участвал! НПФ те пък искали да управляват ама само с участието на експерти , сиреч при провал да не носят политическата отговорност! ББЦ - всичко приемат ама главатаря им го няма и те не знаят на кой свят са! Атака - циркове без край! АБВ искат БСП!

102

ии

преди 9 години

Разликита между политика и охранителя видяхте ли е?Охранител за политик не става...научил едно нещо от Тодор Живков (рязането на лентички) и си мисли че това е управление!!!

101

Пълен провал

преди 9 години

Орташката работа винаги води до провал!

100

Хмм

преди 9 години

До любопитенКой нормален човек ще гласува за атака не знам! Провеждай си тези пъртийни анкети другаде!

99

До шоп

преди 9 години

Не случайно има една приказка "дървен шоп".Отвсякъде си си дървен,щом не си разбрал какво представлява твоя идол.Заради такива като теб сега сме на това дередже.

98

Кокала

преди 9 години

До ПародияТе ли не искат , ах те ли не искат..., как го искат кокала ако знаеш! Ама Боко не им го дава и те за това реват сега, искат ГОЛЯМА мръвка

97

Анонимен

преди 9 години

Както исказах мнение преди месец, направо да дойдат посленниците на всички други държави и да си назначат тяхно правителство. Нямаме нужда от тези 240 хрантутника, щом България няма думата и само изпълняваме чужда воля.

96

Анонимен

преди 9 години

До всички,гласували за ГЕРБ:-видяхте ли сега колко сте прости?

95

любопитен

преди 9 години

бихте ли гласували за АТАКА на нови предсрочни избори да +не -