14

Анонимен

преди 9 години

Голямото дране пак се почна!

13

:))

преди 9 години

А защо не кажат, че от 25.07.2014г вече не трябва да се плаща сградна инсталация? " Промяната е залегнала в европейската директива 83 от 2011 г. за правата на потребителите, която на 25 юли 2014 г. е включена и в българския Закон за защита на потребителите. Това съобщи адвокат Димитър Греков, който е председател на УС на Сдружението за правна помощ на потребителите. "

12

Анонимен

преди 9 години

От това, което разбрах за новия начин излиза, че ще плащаме повече през сезона преди изравнителната сметка, в сравнение с предишния начин, ще плащаме повече предварително, за сметка на март и април и както и че пак няма разумен начин за промяна на сметките при напускане на едно жилище, което остава необитаемо и ползване на друго жилище, което е било преди това необитаемо. Отделно ще плащаме повече и заради промяната на цената на парното. Накратко - новия начин е доста по-несправедлив от стария

11

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 2Алоооо, ама заплатите ни като в Централна Африка! Като станат като в Европа съм съгласна да плащам и сметки като в Европа.

10

Анонимен

преди 9 години

Хайде, народе! Кражбата почна! Гответе се пак за огромни сметки и локуми с които да ги оправдават. Зимата беше топла, сметките са огромни, зимата беше студена, сметките пак са огромни. С две думи системата е така направена, че винаги да ни дерат. Стара, нова, по-нова формула, все тая!

9

Анонимен

преди 9 години

До СиганинАло, при гадния соц никой не си сваляше радиаторите. При гадния соц хората нямаха проблем с плащането на сметките за ток, вода и топло.

8

Анонимен

преди 9 години

OBRAZUVANETO NA ZENITE V BALGARIA TRIABVA DA STAVA NA IKONOMICESKA OSNOVA.TRIABVA DA SE PRESTANE DA SE MISLI ZA SOZIALNATA ZENA, KOIATO SE PLASHTA.KOITO RABOTI DOBRE SHTE POLUCAVA PARI I STE SI PLASHTA ZENATA ZA HRANATA I ZA PARNOTO.KOITO NE RABOTI SHTE STOI NA STUDENO.

7

Анонимен

преди 9 години

До РMNOGO P-MALKO RABOTISH V BALGRIA--MNOGO PO-MALKO POLUCAVASH.

6

Сиганин

преди 9 години

Нова формула?! колко да е нова, щом е правена от комунисти ще бъдат по-високи това е ясно!

5

Анонимен

преди 9 години

вaльо пaрното дaги плaти

4

Анонимен

преди 9 години

о да със сигурност ще има големи изненади, особено с новата методика за смятане.(Тоз който обясни логически, математически и икономически формулата на Топлоfuckация за изчисляване на сметките ще бъде първият Българин с Нобелова награда!

3

Анонимен

преди 9 години

Крадците от топлофикация да знаят, започнат ли бунтовете за цената на тока, те са следващите. Както им е накипяло на хората ......до не си мислят, че ще им се размине!

2

Р

преди 9 години

До Анонимен: То и заплатите в България са много далече от европейските, не мислиш ли ?

1

Анонимен

преди 9 години

ZENATA NA PARNOTO V BALGARIA E VSE OSHTE DALECE OT EVROPEISKIAT STANDART.ZENATA TRIABVA DA SE UVELICI ZNACITELNO,ZA DA MOGE DA SE PRAVIAT I SERIOZNI INVESTIZII I OBNOVIVANE NAINFRASRUKTURATA I PRENOSNATA MREGA,TAKA SHTE SE NAMALIAT ZAGUBITE I SHTE SE POLUCI KACESTVEN PRODUKT,ADEKVATEN NA ZENATA,ZA KOIATO SME ZAPLATILI.