10

diavolcheto

преди 9 години

Да-а-а-а, пак не минахме без традиционните плюнки! Ами за таланта няма възраст, няма смърт! Ще пее, Лили, докато може. И нека пее, защото на сцената на българската поп музика едно 95% от " продукцията " е шкарт. И не, не се облича като 15 годишна. Облеколото й е модерно, но й отива. Лили е класа, тя прекрасно знае какво да облече, кога, как. Единствената музикална перла, която в днешното безвремие и пошлост прави музика, прави изкуство Пей, Лили, пей! Само ЕДИН решава дали и кога да спреш! Не тълпата!

9

Анонимен

преди 9 години

Някои хора просто не знаят кога е време да спрат! Моите уважения, ама вече става смешна!

8

Класика

преди 9 години

Божествен глас

7

Коледата

преди 9 години

Въх, навръх!

6

дърта пърхуда е тая

преди 9 години

Готин клуб, често ходя!

5

Анонимен

преди 9 години

Отврат.

4

Рамзес II

преди 9 години

Добра е, още от времето я слушам

3

Анонимен

преди 9 години

До абвСамо дето всеки уважаващ себе си певец знае кога да спре. И Тина Търнър има глас и Алла Погачова също, ама жените знаеха кога е време да спрат. А нейното е все едно 50 годишен да продължава да играе професионален футбол. Всеки в един момент трябва да спре и да използва уменията си за да обучи другите. Така, че вместо да става смешна с опитите си да се облича като 15 годишна, по-добре е да направи една школа и да предаде знанията си на младите.

2

М

преди 9 години

Господа-редактори от днес.бг, имахте нещо против първите няколко коментара ли, та бяха изтрити??? Нямаше нищо нецензурно или обидно в тях. Хайде без цензура, моля!!!!

1

абв

преди 9 години

До Анонимендо 1 -тези шеги много се изтъркаха, но нейния талант и глас - не!