78

Анонимен

преди 9 години

До глупаците възхваляващи Буда. Толкова хора не харесват и мразят Буда и те всички ли са "червени"?Буда е пътник *** и то е ясно! Не напразно го наричат "***"! Утре като се вдигне народа и *** избяга трабва да се намерят тези които го възхваляваха и се накажат строго@

77

до Иван 88

преди 9 години

Ванчо, колко взимаш да пишеш да включиш и мен. Можем до делкаме ако ти е малко. Марчо.

76

Аз

преди 9 години

Някой може ли да каже кога ще се гласува правителството!!

75

Анонимен

преди 9 години

Напишете в гугъл текста : " Колосалната афера Къде изчезна световното злато? " и ще разберете кой -може би -управлява нашия несменяем от 25 години "политически елит" и защо един наш президент много обича един "братски" президент!И защо нашите политици от всички партии на "прехода"- т.н."Ликвидаторски блок"- са така влюбени в братята американци! И някой да не се сеща къде са парите ни от фалирпалите ни банки и т.н. "пирамиди"? Но-важното е да има демокрация!!!

74

ЕХООО...

преди 9 години

Вече видяхме веднъж на дело каква подкрепа оказа ДПС на правителство на малцинството на Филип Димитров, когато реши да настъпи мафията, нали ? Как си я представяте, ГЕРБ да притисне чрез реформи ДС мафията зад ДПС с парламентарната "подкрепа" на ДПС и на нейните останали клонинги ? Казват, че умният се учел от грешките на другите, а глупакът - от своите грешки. А Бойко нас, избирателите за *** ли ни взема ?

73

Мирянин от 218

преди 9 години

Бойко;имам кураж за коалиция с РБ,защото обещаха да представят удостоверения за съдимост.

72

anonimen

преди 9 години

Тази държава има само задна скорост.Бйко-примиер,Лъбо Пенев треньор на Националите по футбол.Резултата 20 крачки назад и една напред.

71

Анонимен

преди 9 години

много червени *** тука ве ...много червена антибългарска *** психически объркани хора в това днес.бг бе... *** лудницата! Ама така е ..качествените хора избягаха! Само да добавя ..избягаха на ЗАПАД а не на ИЗТОК а в България останах онези на който живота им беше РАЙ преди 89та и майките им и бащите им ги учиха НИКОГА ДА НЕ РАБОТЯТ и че партията ще дава до край! На ви сега ...добре дошли в реалност.. вече си личи кой е син на партиен секретар и кой не! Като онзи по доло , кухия!

70

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 88Ако ти си *** то тогава и аз съм комунист!

69

ГАТАНКА

преди 9 години

"Бивш президент и бивш премиер кътат над 180 млн. лева в КТБ, треперят да не изгорят""Засега той все още сдържа нервите си и не прави публични изказвания по темата за КТБ, за разлика от колегата му, който се изявява като публичен защитник на мажоритарния собственик на банката и се предлага за неин оздравител"*** и Гоце ИЗГОРЯХА!!

68

Анонимен

преди 9 години

До Анонименабе .. защо си мислиш , че съм от на Тиквата бандата? Защо?! Ти или имаш абсолютно минимални познания по математика или си просто един комунист и *** и бащати са национални предатели с чин най - малко лейтенант от ДС! Това е! Скапняк продажен!

67

Анонимен

преди 9 години

До Те точно това искат!Вижда се чи от хората на банкянскта Тиква.Простено ти е!Не си виновен че родителите ти са кухи.

66

Те точно това искат!

преди 9 години

на изборите си пролича , че на повече от половината народ в България не му пука какво се случва в България ..е това само по себе си значи , че си заслужаваме съдбата! И който ми каже, че изборите са от без значение значи е маняк на конспиративните теории ! Само да вметна ..ако бяхме гласували всички Българи сега БКП , ДПС, АТАКА, ББЦ и РБ нямаше да са в парламента и никога нямаше да има такъв проблем ! Простта математика - Българите са в пъти повече ! Защо не гласува!?

65

Анонимен

преди 9 години

ТЕЗИ КОИТО НЕ СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЩЕ ПАТИМЕ ЗАРАДИ ТЕЗИ КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ. ЕТО ТОВА Е ДЕМОХРАЦИЯТА ДРУГАРКИ ДРУГАРИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА. ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ХАРЕСВАЛИ ВИ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ ОТ СЕДЕНКИТЕ? Е ЩОМ ВИ ХАРЕСВА ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В СЪЩИЯТ ДУХ. РАЗБИРАМ ГИ САМО ТЕЗИ КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ДА ЗАПАЗЯТ БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО СИ. ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ ДА НЕ ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ТАКИВА КАТО ЛУДИЯТ И ДА ИМ ОТНЕМАТ НЕЗАКОННО ПРИДОБИТИТЕ БОГАТСТВА. НО ЗА ДРУГИТЕ НЯМАМ НИКАКВА ПРЕДСТАВА ЗАЩО ГЛАСУВАТ.

64

Анонимен

преди 9 години

Даваи избори до дупка Боико какво им се церемони6,на реформатори на догановци,пак сме с теб.Избори до дупка и товае..

63

81

преди 9 години

Вуте си запалил къщата та да изгори на Нане ........... плевнята.Ето това са тъпите ***.

62

Анонимен

преди 9 години

2009 година тъпите *** гласуваха за Тиквата с ЕДНИЧКАТА мисъл да "прецакат" богатите.Тъпият *** така и не озсъзна че НЯМА КАК да си добе когато съседа ти е зле.Цената ще я плащате ВИЕ, децата ви и внуците ви!

61

Анонимен

преди 9 години

ПарлаМЕНТА в момента е 100% отрацение на некачественият матриал.Събери трима *** на едно мястои им дай "едни пари' да си разделят а после им гледай сеира.А в момета в НС не са трима а цели седем.Сеира ще е голям.Щетите също.

60

Буда Тиквов Борисов

преди 9 години

Реших да обърна внимание на публиката . Накратко. Ще направя правителство и ще го предложа на Пиздю точно на 5 ноември. Друг е въпроса, дали НС ще го гласува на 6 ноември. По време на изборите казах, че ще приема мандат от Пиздю само ако СИК има 121 депутати. Нещата се затегнаха и свалих бройката на 110-115 . Като за последно казах, че ще правя правителство дори и 100 депутати да имам. Днес съм готов с 84 депутати да правя правителство. Ще го направя, друг изход нямам. Главната причина за това е, че на 18 септември т.г. Сретен Йосич излезе от затвора.

59

ЦИЛИВАЙТЕ СЕ

преди 9 години

Току що и Радан и Кунева казаха ......ТЦЪ!!!!!!!!!!!!!Сал един Б О С Т А Н остана ...... Честито и горчиво за влюбените!!! ЦИЛИВАЙТЕ СЕ....