17

Слава на Украина

преди 9 години

До АнонименНикога не сравняваъте Украина с България.В Украина *** ги возят в контейнери за ***,а тук се возят в мерседеси.Украина е с напреднало селско стопанство-втора в света след САЩ по добив на пшеница,БГ е трагедия във всичко.Да живее свободна Украина !

16

Слава на Украина

преди 9 години

До АнонименОще една важна и много символична равносметка. Народният съд, над който е само Божият съд, произнесе смъртна присъда за Комунистическата партия на Украйна. За пръв път през последните 96 години в украинския парламент няма да има комунисти. Поздравявам ви за това! Украинците нанесоха решаващ удар по политическата пета колона!

15

Анонимен

преди 9 години

След толкова приветствия, похвали и изказване на подкрепа ще плати ли ЕС газта и още 25 милярда евро за възстановявяне на Украйна?Щото трябват пари не съчувствие?!

14

повторение

преди 9 години

Всичкото това Европа го е играла и с фашистка Германия .

13

Анонимен

преди 9 години

ЕС приветства вота във фашистка украйна. Още една крачка напред към фашизма, заветната цел на на някои западни демократи.

12

ПРОСТО ИСТИНАТА

преди 9 години

До До 6"Човешката глупост и Вселената са безкрайни. Всъщност за второто не съм сигурен" Алберт Айнщайн Мисля, че това отговаря на въпроса ти приятелю.

11

До 6

преди 9 години

Я ако обичаш малко да ми обясниш от КАКВО Е СВОБОДЕН ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ???? Боже, да те подслушват, да ти нареждат, да те задължават да правиш действия в твой ущърб, да ти затварят устата (цензура на всички разни СМИ), да те ограбват с *** военни бюджети, да ти насаждат нетрадиционни ценности и извращения....и ти това наричаш СВОБОДА? Вярно е че глупоста по хората ходи, ама чак пък толкоз???????

10

Червонец към 2

преди 9 години

Преди три дни журналисти попитаха Путин дали е съгласен със заявлението на Вячеслав Володин.Руският президент отговори следното: -За мен Русия е целият ми живот. Аз нито за секунда не мога да си се представя извън Русия. Аз чувствам връзка с нея и никога не бих могъл да живея не в Русия. Но, разбира се, Русия ще мине и без такива като мен. Русия има много хора.Самият Путин не се смята за незаменим и по това коренно се различава от Хитлер.

9

До 7

преди 9 години

Абе, не разбираш ли, че колкото е "по-висока" рублата, толкова по-лесно си пълни бюджета бе умнико. Да се смееш на държава, която почти няма дългове и с едни от най-големите златни запаси е направо малоумно. Мислиш ли, че Путин не е предвидил тоя ход на краварите? Най-малкото него можеш да обвиниш в необмислени постъпки. Айде изчакай малко и ша видим!

8

Ванга

преди 9 години

Съжалявам, но това е началото на края на тази укруина, каквато беше 23 години. Е, ще се разпадне на съставните си части, какво толкоз. Ще почнат разборките, кой кого ще ограби, кой кого ще разтреля. Боже, като че ли гледам България през 90-те години. Само ние дето не бяхме толкова ***, че да се изпотрепем. Само мутрите се испотрепаха.А в укруината им викат "олигарси".От един дол дренки де.Свалиха едни, поставиха други. Ей, гордейте се, има по-*** народ от нас.

7

Анонимен

преди 9 години

И аз така се радвах като тия преди малко повече от 7 години като влязохме в ЕС. Сега кат ги гледам и тия, че по наш път вървят що ли не ми е толкоз радостно. И те като нас си мислят, че за 3-4 години ще се оправят, а всъщност Запада си гледа само интереса.

6

Цирк

преди 9 години

Путиновата рубла превзе нов връх-42,233 путинови рубли за ЕДИН АМЕРИКАНСКИ ДОЛАР.Джуджето стана за кодош.

5

Братя Украинци,

преди 9 години

Добре дошли в СВОБОДНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ И НАТО.

4

Съгласен

преди 9 години

О, сега поздравленията, догодина - анатемосването! Не е хубаво, ама ми е кеф като си представя какво ги очаква тия с неопределените полове. Укропите такива ще им ги забъркат, свят ще им се завие. Хак да им е, да си ги гледат, поддържат, хрантутят. Не знам откъде ще вземат пари само? Или на наш гръб? И ние ще си трайкаме....както винаги.

3

СЛАВА УКРАIНI

преди 9 години

УСМИХНАТИ УКРАИНЦИ.СЛАВА ВАМ.

2

Анонимен

преди 9 години

Нито едни избори в Украйна досега не са били съпътствани с такова множество на криминални и летални случаи.

1

Анонимен

преди 9 години

Кои приветстваш бе Рапоной, в Украйна, които избиват собственния си народ деца, жени и мирни граждани. В ада ще горите психопати от еврогейската ***, малко ви остава и ще ви пометем един път, завинаги. АНАТЕМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!