21

пуки

преди 9 години

Преди известно време, човек, приличащ на Адолф Хитлер се кандидатира за президент на Египет. Не е избран. Защо да ен допуснем, че решените да правят ЧетвъртиРайх не са създали ИД, за тази цел, а Исляма е средство, за набиране на вярващи бойци, които даже и не мислят какво правят? Джихад е нацистка идеология. Танерницзите са всички, които шефовете посочат...както и тук ...всеки неудобен на властта бе и е враг на народа....нищо ново. Възможно е ИД да са наемници араби и др., но кукловодите кои са?

20

пуки

преди 9 години

А, откъде си сигурен, че именно ветерани на Рьомел не са създали ИД? След втората световна, много видни нацисти са се заселили в Арабските страни, дори преди края и. Откъде си сигурен, че те не са създали ИД, след като и Джихад е взета като идеология от нацистки трактати, но е вкаран и Исляма, за да се използуват и вярващи в това? Да не забравяме, че МайнКампф и Джихад са сродни и нищо чудно да се ръководи това скрито и от нацистки лидери. Защо не и от двойник на самият Адолф?

19

читател

преди 9 години

Жалко, че ги няма ветераните на Рьомел, 2-3 роти биха прочистили терена за седмица.И то така, че повече няма да си спомнят ислямисти ли са или будисти.Може и руснаци, ветерани от Афганистан.Но няма желание, очевидно.

18

Анонимен

преди 9 години

Не ревете толкова .Запада си е създал чистилище . Които иска да мре за алелуя да заминава във ИДИЛ. Така си чистят собствените страни от всевъзможни психопати. Как иначе 16 годишни ще пътуват свободно със самолети от цял свят до Сирия или Ирак. Те граничните им власти изобщо не знаят че от Лондон за Дамаск патуват някакви подозрителни типове по на 20.г и изобщо не могат да ги арестуват още на летището. Глупост,страшна армия сбиртак от 20,30 хиляди изперкали ненормалника .

17

Юстиниян

преди 9 години

Само хан Тервел ги оправя тия.

16

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 15,така мислеше и Брежнев, когато нахлу в Афганинстан през 1979 г., но да искаш, да можеш, да знаеш и да го направиш са различни неща. Запиши доброволец и участвай, а един добър ден, ако изобщо има такъв, може да споделиш подвизите си на всеослушание...Плановете в нечия глава или на картата винаги са много различни от действителността. Ще цитирам Пратчет: "Всяка една война в човешката история винаги завършва с абсолютно един и същи резултат: гарвани - 1000 точки, хора - 0 точки."

15

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да става все е за пари, а оттам и властта да се разпореждаш с живота на другите. Мъжете са тирани по природа, просто не им личи, докато не се докопат до властта. А когато са ниско интелигентни и/или физически непривлекателни стават още по-лоши.

14

Анонимен

преди 9 години

Мисля, че ако американците поемат ангажимент да не се намесват, две руски въздушнопреносими дивизии - дваждий краснознаменые, дваждий ордена Ленина "Кантемировская" и "Таманская", ще я натаманят ИДИЛ за 10 тина дни.

13

читател

преди 9 години

Нужен е много силен антибиотик за тази инфекция.Или просто болните да се ликвидират.Иначе ние сме обект на ликвидация.Всички, без разлика.

12

Анонимен

преди 9 години

Страшна приказка за лека нощ. Ама дали е така. ЦРУ пикчърс представя. ......

11

Анонимен

преди 9 години

много е земния ***

10

Анонимен

преди 9 години

Демокрацията не е лъжичка за мусюлманска устичка. Демокрацията противоречи на ислямския закон за живота

9

Анонимен

преди 9 години

Религиите нямат нищо общо с вярата в създателя. Религиите са средство за човешка манипулация и надмощие. Аз мисля че това изчадие което е измислило религиите е от мъжки пол. Защо ? Защото и до днес най религиозните ислямски предразсъдъци счита само мъжа за човек, а жената е вещ с която мъжа разполага

8

един въпрос

преди 9 години

Ако Бог е Един, на кого са реобходими различните религии ? Със сигурност не на Бог ?

7

Timothy

преди 9 години

Религиите са най-голяма чума на човечеството.

6

KL

преди 9 години

Otkakto se pojavi IS otnoshenieto kam amerikancite i turcite v Evropa e prenebrejitelno i prezritelno.Ako USA do mesec ne se spravi,shte navaksva avtoritet s godini.Otdelno na isliama mu se *** maikata.Muculmanin e ravno na palash i ***-koi iska da priema isliama-religiata na pozora.....

5

Аз

преди 9 години

Ами за какъв ч.п ги създадоха, обучиха и финансираха САЩ? Сега да си берат грижата. Русия трябва само да даде оръжие на Башар Асад и той сам ще ги измете от Сирия а нататък да се оправят тия които ги създадоха. Който си мисли че тези наемници са бунтовници да погледне в нета снимките на Джон Маклейн с техните лидери и да прочете как Турската армия бомбандираше войските на Сирийската армия само преди месеци като по този начин помагаше точно на ИДИЛ.

4

ognyanz

преди 9 години

САЩ изпращаха оръжия на "умерените" ислямисти, за да се сражават с правителствените войски в Сирия, а след това те взеха, че се оказаха не дотам умерени. И сега доставката на оръжие от САЩза региона продължава, но кой го получава не е много сигурно. Ние обаче както винаги сме на страната на "големия брат".

3

Анонимен

преди 9 години

Братушката е права ! :)

2

KLO

преди 9 години

SAMO ATOMNA BOMBA S OGRANICEN PERIMETAR MOGE DA SPRE TEZI KUCETA OT USSIS.