8

Анонимен

преди 9 години

Обработката с реагенти е престъпление, може да не ви харесва, но автомобилите гният без значение къде са произведени, тази химия попада във всяка цепнатинка на калниците и си върши работата. Подметките на обувките се ронят, тази вода после отива в реки, посеви, продукция, а вие плюете марките... Няма как да впрегнем хората да чистят с лопати пък и в Бг е популярно да си направиш къща за милиони и да не направиш път дотам, понеже той не е твой- манталитет, какво да се прави...

7

Рачо

преди 9 години

Спокойно, общината е поръчала от новите руски снегорини "земя-въздух".

6

Hahaha

преди 9 години

Abe P L E M E, kak moje da ste bedni i kradeni, da vi biqt otgore neprekusnato po kratunite i vie otnovo da se karate mejdu vaz si!

5

КуРти

преди 9 години

Дишай и не се напрягай излишно! Ще те разочаровам, не позна, карам германски автомобили, НЕгниещи и доста добре шумоизолирани и бензинови, а ремонтите.............за тях си има сервизи, аз с такива дейности не си губя времето, не си вади изводи за останалите по себе си.

4

до Курти

преди 9 години

А ти вероятно си механик-водач на канцерогенен френски дизел,който управляваш със шлемофон и за да не ти паднат зъбите от вибрацийте го изкарваш един път в годината! През останалото време го ремонтираш или не можеш да го запалиш през зимата!

3

Гошко

преди 9 години

Явно слабоумните янки се заиграват с ХАРПа щото тук е над 10 гр в шведскоИ атлантите така си играли навремето та станали курбан!

2

Анонимен

преди 9 години

КАКВО ЗАЛЕДЕЯВАНЕ ВИ ГОНИ? ЗА ДА СЕ ЗАЛЕДИ ВИ ТРЯБВАТ МИНУСУВИ ТЕМПЕРАТУРИ. ПРИ 2 ГРАДУСА НАД НУЛАТА НЯМА КАК ДА СЕ ЗАЛЕДИ.

1

КуРти

преди 9 години

Ей сърце нямате, съобразявайте се, че има хора каращи опел и разни японски душегубки, до пролетта ще им останат само двигателите. :D