22

Анонимен

преди 9 години

При тази среща Бойко трябва да сложи на масата изстудена шльоковица за другаря Ви Миков...за да вървят "по-смислено" преговорите*)))

21

Анонимен

преди 9 години

Gerb imali nekakvi 18 to4ki. 18-tata ot tiah glasi: Промяна в Изборния кодекс, включително въвеждане на задължително гласуване след обществен дебат.i kvo ste organizirat edin debat da ibat i kat svrsi debata ste promeniat zakona i zadalzitelno vseki treba da glasuva.aba tia ocet piat li pri diaria ili kliopat kompot ot slivi razmesen s toplo presno koze mliako be?

20

Анонимен

преди 9 години

ot tia dvamata edno Mirisov moe samo da se sastavi s koeto da pratat na bania saiuzat Bostan

19

Анонимен

преди 9 години

Ако Герб не успее да състави правителство - БСП в коалиция с ДПС и Бардаков ще успеят ... и това ще бъде КРАЙ за герб !

18

Анонимен

преди 9 години

Още по отговорно ще е да дръпнете завесата пред БСП-театрото ви свърши,аравидерчи,туто финито,бай-бай.Пиеската ви я знаем.Гледали сме и фима за Остап Бендер.

17

Хопо зиция

преди 9 години

Преговори Борисов-Миков все пак ще има, но БСП остава опозиция--------------------------------------------Дрън, дрън, с пълни уста и джобове не може да си опозиция.

16

Българин

преди 9 години

"Да си в опозиция също е отговорно, смята лидерът на левицата"Това не означава ,че ще организирате протести ,както това правиха цяла година ГЕРБ и "младите и красиви" представители на РБ ? Докажете на тези "властитутки" ,че България е над тяснопартийните и егоистични претенции.

15

анонимен

преди 9 години

Стига сте плямпали глупости.Поогледайте се около себе си и вижте вашите хора,какво представляват и тогава се хилете ехидно на враговете си .БСП още преди изборите заяви че ще бъде опозиция и затова ама въобще не си даде зор на тези избори -ако не сте го знаели сега разбрахте ли го.Единствения който с цената на всичко иска властта в тази държава е любимеца ви Борисов-той е способен държавата да срине само и само властта да е в ръчичките му и това е ясно вече на всички.Сега му гледайте сеира.

14

Бивш член на БСП

преди 9 години

Един нормален и трезвен лидер на политическа партияще се старае да избягва медиите. След този погром на изборите какво можеш да кажеш , че някой да ти повярва. БСП трябва да се саморазпусне и на нейно място да се образува социалдемократическа партия с хора до 35 г. Другото е бавна агония и накрая политическа смърт.

13

Анонимен

преди 9 години

Миков, изчисти от БСП агентите на КGБ, и всички ще са зад теб, ще си първа политическа сила,но с тези агенти ще изчезнеш в небитието!

12

Анонимен

преди 9 години

След тази съкрушителна загуба на изборите, изходът е един - БСП да мине през чистилището !Там разни сиви кардинали тип Дъбови Кютуци, ритници и да гледат кокала от разстояние .

11

Анонимен

преди 9 години

БСП в прегръдката на ГЕРБ = сигурна смърт за БСП !

10

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Ей , този не е изтрезнял и не е разбрал, че още не е председател на народното събрание.Абе стар мушмол и пияница от всякъде.Ако някой му направи забележка за разкопчана риза,сако или изхлузен чорап,, си е удоволствие,, за тъпо *** ,, или баш мурафетлък,,Да му го наовчилара в червените бузки.

9

отец Чапай

преди 9 години

Да канонизираме др.Миков за светец.Вижте ореола на върха на кубето му.Скоро около главата му ще блесне и инфрачервена петолъчка.Той е Месията.

8

Анонимен

преди 9 години

Време е да оборудваме "бетонната чиния" на Бузлуджа с Руски ракетен двигател,да натоварим айдуците от БСП и ги телепортираме на Луната.

7

Аз

преди 9 години

Господарите в Брюксел, Анкара и Тел Авив нареждат политическия пъзел!Вие само ще се изплезите на стабилността в името на евро-аталантическите ни приоритети!За кого гласувахте да ви питам?За милиардери и милионериЗа ВЕИ-олигарсиЗа банкериЗа всякакви фирмаджии, далаверджии и тарикатиЗа мутри, осъдени убийции и други еталони на престъпносттаЗа мафиотиКакво се каратеЕдин луд каза: ''Лоша черта е на народа, ама какво да правим, такива сме, всеки се спясява по отделно''Като мишки и ***

6

Марк Твен

преди 9 години

Новата приказка за деца: ''Изгубил се весел Мишо в нашия БОСТАН''

5

покаял се

преди 9 години

Другари и другарки.Станах религиозен.Нарушихме всички божи заповеди.Да се покаем и върнем откраднатите милиарди в хазната за народа,защото според светото Евангелие,на оня свят ще врим в червен катран и червен дявол ще ни...преди това.

4

Мунчо от село

преди 9 години

Кой те пита или ти иска мнението.Марш у твое село на Дунава да си ловиш раците и каракудите.

3

бай Иван

преди 9 години

Миков заявил " Едва ли БСП ще приеме да участва в управлението на страната"...И все пак в подтекста се разбира,че ако ги поканят- ще участват.Че как иначе да се откажат от голямата лапаница продължила вече четвърт век.Апетита идвал с яденето.Не в управлението а Лустрация и съд за виновните за разрухата на България.