38

сали

преди 9 години

Докато Великия Българин мислеше дали бате Сали ще бъде ли депутат или не ,пропусна прогнозите за времето и дали пътните служби са готови за зимата.И така докато мислим за турците ще изпуснем много реални неща от живота.Та после на когото му става или не става виновно е Депесето.

37

Анонимен

преди 9 години

Снег, вода, потопи, ако ще и вулкан да изригне все тая- ние си имаме вече наредени и готови да се трудят за себе си депутати!

36

Гого от Голо Бърдо

преди 9 години

И нашиот кмет така праи.За снего събира от нас, макар че продаде сичката мера и гората на турци за градини.От тези пари не можело да се рине снег,щото били в специален Фонд само за външни хора и били свършили. Аз не съм мирянин, щото нашата черква падна и сега никой не оди там, защото мястото е вампирясало.

35

Мирянин от 218

преди 9 години

Вчера нашио кмет мина и от хората на селото събра по 20 лева пенсиотерски, та като дойде тракторо, да мине и по улиците,за да идем да вземем лебо.Направете така и о градовете,а за шошата от шихорите.Иначе рендаторите не рачат.

34

Анонимен

преди 9 години

***, изненада ли ви първия сняг ?

33

Анонимен

преди 9 години

Не,не ЕС,а МОСВ и БЕХ и цял бюлюк кметове и областни.Само че,народът е роб и едва ли ще дръзне да ги съди.

32

Анонимен

преди 9 години

"коментар"2 показва ЯСНО какво придставлява този "сайт"

31

Анонимен

преди 9 години

До 49 Не става само с паре,сака и ду-***!

30

Анонимен

преди 9 години

ГОСПОД Е БЪЛГАРИН!!!

29

Анонимен

преди 9 години

да не би да се е очаквало нещо друго.просто вече няма държава.дано поне еболата не дойде при нас че ще ни довърши.

28

ПАРИ НЯМА

преди 9 години

Действайте!!! Държавата е обран бостан и всичко е на самотек както се вижда за пореден път! Сега ще призоват пак да пращаме СМС-и за по лев4е, понеже 240 шопара трябва да се гоят с парите за бедствия, аварии и поддръжка на инфраструктурата! От ЕС помощ не 4акайте - те отдавна са ни показали среден пръст, а даже ония дни са ни пратили нова сметка да додаваме милион4ета за бюджета ми....понеже трябва да хрантутим и гърците и тази зима и украинците! Циркът е пълен!!! Пари няма...действайте!!!

27

Монархист

преди 9 години

За кой ли път снегът ни изненада?!

26

Анонимен

преди 9 години

Принципно е хубаво да ни се напомня от време на време какво представляваме, много разлигавени и алчни станахме.....Иначе държавата е в кома и то не от днес....

25

Българин

преди 9 години

Виновен е Орешарски.Ще му спретнем една" протестна мрежа" от "млади и красиви" Дали да не ни "води" онова ,което се нарича президент 2

24

Леле че народ

преди 9 години

Кво стана евроинтегратори? Викате ,руска *** ,русия *** и т.н. а вашата българия ,къде е а Падна малко сняг,малко дъжд ,малко вятър и кво ,оказахте се с на*ран г*з Вижте си първо вашата *** с фекалии,после коментирайте Русия колко била зле Хапвайте манджи втора употреба и се радвайте,че сте европеици и членове на ЕС

23

emil.popov.35

преди 9 години

До masa, и що реши, че всички хора с 20 годишни коли са гомна бре, интеукте. И че колите им били кочини. Аман от недорасли и миризливи *** с интелект на колорадски бръмбари!

22

Анонимен

преди 9 години

...добре че първия сняг се случи в събота, иначе дупката в КТБ щеше да се удвои.

21

Анонимен

преди 9 години

Протестъри, евала ви прайм за правителството! Върши си работата, дума да няма!

20

masa

преди 9 години

Какво ревет бе, гледам новините и половина гомна горди собственици на 20 годишни бараки са с летни гуми, но реват че не им чистят! МНОГО СА НИСКИ ДАНЪЦИТЕ ЗА КОЛИ НАД 10 ГОДИНИ В БГ

19

Анонимен

преди 9 години

Бати Бойко е тъпируникално *** на длъж и шир!