17

край

преди 9 години

Смяната на зимни и летни гуми я въведоха с годините търговците на гуми в България и гумаджииниците защото ТОВА ИМ Е ИЗГОДНО. Потребителите обаче да вземат да четат повечко. 99 % от колите не са болиди от формула и вие не сте състезатели дори и тези които си мислят че са - пак не са. В днешния ден много хора които имат измини и летни гуми ще са с летните. Ако бяха с всесезонни днешния ден за тях щеше да е без риск.

16

Сократис

преди 9 години

Гумите са всесезонни и специални-високопроходими,понятия летни и зимни са заблуждаващи и младото поколение се зарибява и мисли,че като сложи "зимни" гуми и може да кара в дъжд и сняг както при сухо време...това е заблуда и като нямате опита на нас-старите,поне не спорете защото ставате смешни.Карайте си "зимните" гуми а утре като измислят "дневни" и "нощни" гуми си ги сменяйте сутрин и вечер :)) Толкова сте елемементарни и така лесно се подвеждате по реклами,че не мислите с главите си :)

15

край

преди 9 години

лакардията че няма "всесезонна гума" явно не я знаят повечето големи производители за това ги правят. Малко са по-скъпи, но са оптимални за коли под 200 к.с. и ако не живеете в Смолян Говедарци или Чепеларе. Естетсвено това черните хора от гумаджииницата няма да ви го кажат защото ги прави излишни.

14

край

преди 9 години

слагайте ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ на реномирани производители и карайте разумно. 90% от хората карат до 30 хил км. годишно и с зимно-летни гуми не могат да износят а каучука им остарява. Реално не ги изхвърлят и само си мислят че имат зимни гуми. Всесезонната гума е за климат като нашия -държи се по-добре на мокро от зимната и за три години ще е износена. С всесезнната гума сте в риск по-малко и няма досадното висене по гумаджииниците.

13

До 6 и останалите

преди 9 години

Батко има един лаф - колкото повече вярвате на куатрото, толкова по-голям трактор ще ви дърпа. Камо ли обуто с некви сликове, щото няма 500лв/бр зимна...

12

S16

преди 9 години

Пхахах абе вие добре ли сте естествено че има разлика между лятна и зимна, във зимната се слагат по-малко сажди за да втвърди по-малко каучука, отделно и самите грайфери са по нацепени за да има по-голям шанс да стигне до асфалта и да има повече сцепление..

11

Анонимен

преди 9 години

А ако нямате зимни гуми, ползвайте бодлива тел.

10

ФАШИСТ

преди 9 години

най-хубавите гуми са регенерат (вулканизираните ) и вериги не ви трябват - знам го от опит вече 40 години - дугото е ала бала . ПОЗДРАВ от МУСАЛА !

9

BMW racing

преди 9 години

взривявай задницата на БМВ-то по всички завои в софия!!!

8

1

преди 9 години

във фейсклюка още никой не ми е написал честит първи сняг следователно не вярвам някъде да вали ...

7

Анонимен

преди 9 години

Заради тези "шофьорчета",които смятат че няма зимни гуми стават проблемите през зимата!

6

Няма такова

преди 9 години

животно "зимна гума". Това са приказки за наивници. Даже в закона за движение по пътищата няма такова понятие. Има гума с трайфер и гума с износен графер. Това е положението. Хеле пък в България, която е южна страна и просто от само себе си се изключва такова положение-"зимна" автомобилна гума. Не пълнете гушите на автоджамбазите! Смехория! Ха, ха

5

Анонимен

преди 9 години

КЪДЕ ПИШЕ ЧЕ ИМА ЗИМНИ ГУМИ? ИМА ГУМИ С ИЗНОСЕН ГРАЙФЕР И ТАКИВА НА КОИТО ГРАЙФЕРА Е ДЪЛБОК. НЯКОИ ЩЕ МЕ ОПОНИРАТ ЧЕ ЗИМНАТА ГУМА БИЛА ОТ МЕК КАУЧУК А ЛЕТНАТА С ТВЪРД. ДА ЗА БАЛАМИТЕ ИМА И ИЗВЪНЗЕМЕН КАУЧУК КОЙТО Е ОТ МАРС. КАУЧУКА Е ЕДИН И СЪЩИ САМО ТЕХНОЛОГИЯТА И ВЕЩЕСТВАТА КОИТО СЕ ПРИБАВЯТ КЪМ НЕГО СА РАЗЛИЧНИ. А И ЦЕНИТЕ СА БУЛГАРИСТАНСКИ. В ГЕРМАНИЯ СИ КУПИХ ОТ МАГАЗИНА ГУМИ ЗА 25 ЕВРО 14 ЦОЛОВИ . СЪЩИТЕ ГУМИ В *** ГИ ГЛЕДАМ 75 ЛВ. ИЛИ НАД 35 ЕВРО. ЕВАЛА ВИ НА МУТРЕТАТА .

4

Анонимен

преди 9 години

Карам Ауди-Куатро само с летни гуми през всички сезони, и нямам вашите пробеми :)

3

Анонимен

преди 9 години

дaси свирил нa 22,24

2

Анонимен

преди 9 години

тaкъв недорaзвит идивид кaто теб ни съм чул ни съм видял

1

Циганин

преди 9 години

Смених си летните гуми преди седмица -на зимни -Nokian /гумите са добри -правени за зимни условия във Финландия и Русия / - като започнат да падат темперетурите под 4 С -ТО Е ВРЕМЕ ЗА СМЕНЯВАНЕ .