28

муспи

преди 9 години

При демокрацията не важи сталинското "важно е кой брои" след като броене няма а си пишат цифри каквито са си наумили. "Кои" също няма значение, защото цялата писмена работа в империята е в еврейски ръце. Така че защо да не се пуска тема за пазар на гласове, да има с какво да си чеше езиците раята?

27

Анонимен

преди 9 години

До BerlinS ZIGANI I KRIMINALNO PROIAVENI V BALGARIA,A SLED TOVA ZAMINALI DAKRADAT V EVROPA NE GELAIA DORI DA SI GI SLOGA NA ONAIA MI RABOTA.

26

Анонимен

преди 9 години

Така си е,но лошото е,че пазара продължава и в народното събрание.Засега само им гледаме сеира,но до един-два месеца не ми се мисли какво може да стане.

25

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 31 За мутрите ,мутрите , за тях говорим . За ония, дето са на снимките с Илия Павлов, с Пашата, с Каратиста ,с Телето. За мутрите дето са на снимките на коктеилите ,на СИК и ВИС. За мутрите с Цигарената фабрика до морето , За мутрите ,на които Славчо Христов ,ей така от сърце даде банката на една ,,уж,,любимата на сърцето на друга мутра. За тях става дума.

24

Анонимен

преди 9 години

До до 19 Яяя, че той и Сидеров,казва това . Ами сега? Кой луд ,кой умен и ентилигентен2

23

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 9, Za BSP mutrite li govorish?- zashtoto drugi nqma.

22

Анонимен

преди 9 години

До Berlin Какви субсидии ,бе умнико ? Досега сме дали повече, отколкото сме взели. Сигурно си станал истински германец и ходиш и се радваш на ГЕЙ ПАРАДА.Ако си такъв, по добре хвърляй паспорта . Тук сме други.

21

Анонимен

преди 9 години

До гражданин/ GERB sa edinstvenata partiq koqto ne kupuvaha glassove, taka che ne hvurlqte greshna predstava.

20

гражданин

преди 9 години

Нещата са доста по зле дори от описаното, примерно в нашия град на изборите полицията беше гарант на купените гласове.Силните на деня в нашия район ГЕРБ директно си отиват с полицай в катуна и пазарлъка става пред него, като гаранция понеже *** много шмекеруват и продават понякога и на 2 партии същите гласове.Иначе и другите партии купуваха яко ама без гаранция от полицията.По принцип сме *** град и не знам дали имаше изобщо реални не купени гласове тука.

19

Шаран -БГ

преди 9 години

Разбира се, че е нужна основна промяна на Избирателния закон и то в съответствие със Кожнституцията!! Неграмотните не трябва да се допускат до урните,"нашите" хора от партиите трябва да са много по малко и да са ясни предварително в предизборното надлъгване, ОКОНЧАТЕЛНО да се премахне гласуването в други страни на хора с български паспорти: те не плащат данъци на тази държава по Конституция и НЯМАТ думата /ГЛАС/ по управленшието на страната и парите смъкнати от моя гръб !!!!!

18

анонимен

преди 9 години

този се прави,че е открил америка,отдавна изборите се превърнаха за бизнес и затова най голяма е партията на тези който не са гласували,което е отрицателен вот за мафията.

17

ИСТ

преди 9 години

Ако минималната заплата и пенсия са поне 700 лева, никой няма да си продава гласа, а и никой няма да купува глас по 500 лева. Бедността поражда корупция, затова народа е държан беден. Бедният човек знае, че който и да спечели изборите, пак ще си остана беден. По добре да вземе 40-50 лева и да се напие от мъка.

16

Анонимен

преди 9 години

Трябват радикални промени и то с крумови закони... какво е това хванали го да продава гласове и 6 месеца пробаци, за да може за метските избори да е навън пак. Първо закон за отседналост при правото на вот - две години живееш в БГ през последните 2 и тогаво можеш да гласуваш. Забрана на етическите и религиозните партии, и не глоби а затвор. Продаваш или копуваш глас - имаме си точки за държавна измяна, ами да почнат да ги съдят вече. Унищожиха цаля нация тия лакоми псевдо политици. Напролет ще..

15

Берлин

преди 9 години

Навън е борба. В БГ само си седиш, блееш и чакаш да те стрижат. :)))

14

до 19

преди 9 години

На вас все другите са виновни.Едва ли не българите в чужбина ви избират парламента.И ти се бориш в България?В какво се състои твоята борба,би ли ни описал,че нещо не мога да си я представя.Управниците си ги избирате сами.Каква ти е борбата за нормални доходи,за нормални пенсии,за достъпно здравеопазване,за престъпността,за улиците,за непочистените пътища,за бедните,за съсипаната икономика,за кокошка няма прошка,за милиони-закони.......има още мнооооого,''борецо''

13

безпартиен

преди 9 години

По избирателни списъци има 6900000 избиратели.При преброяването има 6900000 граждани.Малолетните и непълнолетните без право на глас са 1 млн.Как става така,че 6.9 млн.минус 1 млн. пак е равно на 6.9 млн?И това са честни избори?Сталин още го е казал,че не е важно народа как ще гласува.Важно е кой и как ще брои.

12

до София

преди 9 години

Каква Народна Република България те гони,ти май не знаеш къде живееш а имаш притенции за многознайко.

11

Berlin

преди 9 години

В България не е хубаво, затова съм тук. Искам да гласувам, защото не ми е през ***, но един твой съратник ми забранява. Паспорта още не съм го сдал, но се писах шваба. "Огромните ви вноски" са много по-малко от това, което ви пращаме, писах вече - прочети малко по въпроса, а не говори наизуст. А за краденето от еврофондовете питай вашите политици. Българи крадат евросубсидиите, а не немци. И да, излесте от ЕС, моля! Поне данъците ни да се наливат тук, а не да потъват в черната дупка БГ.

10

Берлин до София

преди 9 години

Поинтересувай се малко колко плаща България и колко получава, а не говори наизуст. "България е най-големият нетен бенефициент за следващите 7 години, т.е. ние най-много получаваме спрямо това, което внасяме в ЕС". Аз наричам това "храни куче да те лае". Освен това искам България да излезе от ЕС. Нямаме нужда от пиявици и *** като вас.

9

София

преди 9 години

До BerlinКви евросубсидии,кви 5 лева,ние плащаме толкова голяма годишна вноска на скапания евросъюз,че без него щяхме да сме си по-добре!СЪВСЕМ ПРАВИЛНО Е ДА НЕ ГЛАСУВАТ НЕГРАМОТНИ ХОРА И ТАКИВА,КОИТО НЕ СА ЖИВЕЛИ ПОСТОЯННО ПОНЕ 5 ГОДИНИ В НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!