17

Анонимен

преди 9 години

Да ама българите не живеят в Унгария, Полша, Чехия, Словакия, Латвия, Естония ами в България. Като е толкова добре с ЕС и НАТО защо в България мизерията е толкова голяма от 25 години и не може да става и дума за нормалния и спокоен живот при "бай Тошо". В Дубай, Саудитска Арабия, в Австралия, Монако също живеят добре, но какво общо има това с мизерията, бедността, отчаянието, черния живтот, липсата на перспектива, престъпността, мафията, проституцията, наркоманията в евроатлантическа България.

16

до Бай Тошо

преди 9 години

Бай Тошо,Мизерията за която говориш е само в БГ и не ЕС и НАТО са ти виновни за мизерията в задния двор!Погледни Унгария, Полша, Чехия, Словакия, Латвия, Естония. Какво им е лошото на тях? И те бяха там където бяхме ние! Сега са много пред нас! И те минха по същия път, но се развиха! Тук демокрация никога не е имало! Тук е пост-комунизъм. Затова е такова дережето! Конците се дърпат от пребоядисани комунисти. Докато има хора над закона така ще бъде! Правосъдие, Правосъдие, Правосъдие!!!!

15

Бай Тошо

преди 9 години

При бай Тошо животът беше спокоен, нямаше престъпност, а работа, жилище, къща на село, образование, здравеопазване, почивка на море, руска "Лада" имаше за всеки. Нямаше просяци и бедни, немислимо беше някой да се кахъри как ще живее утре и как ще си плаща сметките за парното и тока. Това разбира се не беше заслуга на бай Тошо а на системата. Системата имаше и много лоши недостатъци, но в сравнените с мизерията сега в ЕС и НАТО системата беше просто златна.

14

Анонимен

преди 9 години

До С...Почерка ти е уникален... Както и езика.

13

до 19

преди 9 години

Неграмотните комунисти - вън от форума. От вас полза няма.

12

SS

преди 9 години

па да си се трепят, трябва ли да ни занимват с хамериканските дивотии!....Ние си имаме други грижи, тези стрелбички са си техен проблем. Те там всички се барат големи стрелци и специалисти

11

Анонимен

преди 9 години

Не ни трябва да ходим към САЩ. Те нямат нашия манталитет и култура. Можем да следваме западна Европа, но не и САЩ ... прекалено крайни са.

10

Анонимен

преди 9 години

Номер 10 е напълно прав, ама кой да помни, пък и е къде по-лесно да се каже "едно време нямаше такива неща..."

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 9Абе шиле, първо не знаеш какво е имало и какво не при Бай Тошо, защото това което със сигурност имаше е скриване на всякаква информация. Второ, при разлика населението 40 пъти даваш ли си сметка, че за да е същата честотата на явлението, в БГ трябва да са 40 пъти по-малко убийствата. Предполагам не си вярваш на сериозно, че са 40 пъти по-малко.

8

Леле че народ

преди 9 години

До Новинар Ми че тука 2 се изтрепаха във Варна в катастрофа Ние тука се затриваме все едно сме на война

7

до 9

преди 9 години

Колкото и странно да звучи на някои, най-голямото масово убийство в България е извършено по време на комунизма. През 1973 година, навръх Коледа, в общежитие в Студентския град младеж убива 11 студенти и ранява 5-има. Комунистическата пропаганда не разгласява случая и ограничава информацията за случилото се до кратко съобщение в партийния орган Работническо дело.

6

Анонимен

преди 9 години

do 1При Бай Тошо нямаше нито един такъв случай. Сещай се за скапаната ти демокрация у на наложена ни от американците до какво води в крайна сметка.

5

Анонимен

преди 9 години

не всички мюсюлмани са терористи но всички терористи са мюсюлмани !!! - факт!!!!!!'!!!..............ТAКA РЕЧЕ ГОСПОДИН МИРОТВОРЕЦ СЪС КУХAТA СИ ЛЕЙКA

4

Анонимен

преди 9 години

Един съвсем обикновен ден в САЩ.

3

да бъдем точни!

преди 9 години

Не им щем американската демокрация. Америка е болна държава. Трябва ампутация.

2

Някой

преди 9 години

Брей... как този път не е се споменава терористичен акт на ИС незнам :D

1

Анонимен

преди 9 години

Изпращя населението. Само недейте да използвате класово партийния подход при оценяване и коментар на случката