13

До Омбудсмана

преди 9 години

Г-н Омбудсман, самосезирайте се за нарушаване на правото на нормален живот за всеки човек. Пълен абсурд е средната температура да е под 2 градуса вече 3 дни, а някой да реши, че не настъпил момента. но пък цяло лято плащах парно за сградната инсталация, за която ще платя и през октомвври при ледени радиатори. Защо всички мълчат - медии, министерства на здравеопазването, на социалната политика. Що за безумно съждение, че топлофикация стриктно се придържала.... към какво, към традиционното си грабителство. Това е геноцид - здравен и социално-финансов. Утре обаче със сигурност парното в Народното

12

Стефания

преди 9 години

Това със спирането на радиаторите е най-меката кражба. Над 10% от живущите във всеки блок не плащат сметки от години, топллят се на пълна мощност и обжалват някакви псевдо дела без никакъв ефект. Има блокове с над 100 000 лв дългове. Умишлена система за стимулиране на *** и отслабване на държавността!

11

анонимен

преди 9 години

До 3 и 6. Пич, знаеш ли през къде ни е за твойта имунна система.Като ти е топло,не значи че на нас също ни е.Никой не те кара да си пускаш винтилите.Ела да видиш у нас къв студ е - в стара панелка,северно изложение.

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 6Изпотяваш се ........ ама кажи за чесъна и как понася жена ти тази СМРАД!

9

Жоре парнаджията

преди 9 години

Парно ще има за всички.

8

Hahaha

преди 9 години

Tazi novina zvuchi kato: Monopola shte pusne malko kqr, na obedinenite pod neqsniq smisal na dumata "Sofianci" hahahahahaha

7

от 3 и 6

преди 9 години

до 8МОЙ, само едно те съветвам- взимай си редовно витамина С от аптеките и онeзи другите хапове разтворимите( не им знам името) и бъди винаги здрав!"Show Must Go On" вече няма заради това, че нямаше имунна система един гений !!! Впрочем Имуннната система можеш да я унищошиш само с антибиотици!

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 3Готин оди се прегледай на лекар, или си объркал държавата. Като ти е топло отивай на село в еднофамилен куптор.

5

Анонимен

преди 9 години

Бързат да почнат рекета над хората, че закъсняха много тая година с топлото време.

4

Анонимен

преди 9 години

до 5Няма за к'во да те лъжа. Не съм взимал от 15 години лекарства срещу настиване, гнойни ангини. Не знам какво е това антибиотик от толкова време. А ти ако искаш ми вярвай. Само още едно да те светна: антибиотика и всички други лекарства срещу настинка и грип изнежват имунната система. Аз не ги ползвам- зачервява ми се гърлото, боли ме, чувствам се отпаднал, но заспивам вечерта и посред нощ се изпотявам в леглото и се събуждам. На другата сутрин ми няма нищо. Ако искаш вярвай!

3

ada

преди 9 години

Хубава историйка разказа номер 3. Все едно на някой му пука. :D

2

Анонимен

преди 9 години

К'во парно, бе изнежени скапаняци. 10 градуса е навън. Знаете ли защо не съм се разболявал вече може би 15 години? Защото обичам студа и пускам отопление ако падне под нулата само. Калил съм се един вид и ако настина понякога, вечерта се изпотявам в леглото докато спя- тоест ми избива настинката и на сутринта съм нов здрав човек. В апартамент заобиколен от други апартаменти няма как да си пусна парното, ако не падне навън под нулата.А при 10 градуса в стаята се спи разкошно, без да се задръстваш

1

Анонимен

преди 9 години

Аз парното си го пускам когато си искам а шушляците да чакат Хасан да им го пусне когато му е кеф. Евтино и чисто (2 лв на м2 в най-студенте месеци вкл. готвене и топла вода).Прелест.