18

Анонимен

преди 9 години

ТЕ са на всеки километър.

17

Анонимен

преди 9 години

kvo sabranie be .demokraciata e za bedniacite i tehnia glas ,a tia tam sa bogatashite s vlasta s koeto vi manipolirat i zablyjdavat lajat i mamiat ograbvat i obrichat na mizeria i smart .

16

Анонимен

преди 9 години

протестерите дали ще се сетят да ги приветстват като излезнат за обща снимка?а дано ама надали

15

Анонимен

преди 9 години

за онколекарствата у нас не е виновен никой друг освен...тия които направиха така щото всички да се лекуват с ефтино т.е.всички управлявали до сега за да стигне до всеки, като плащат пенсинерите по един лев,другите осигурени по 3лв.е нЕма да стане,успешното лечение струва пАри и то много пари затова дойде ли до главата се спасявай както можеш,направо ми става лошо като се сетя обаче суровата истина е тази и болни от рак умират в целия свят,така че не е нужно тук точно да се лее подобна злоба

14

Анонимен

преди 9 години

а случайно да си чул че го е лекувал тукашен професор,и не само той ходи до Истанбул/доколкото знам е ходил в Париж/и по-добре плюй в пазва че това не пита кой си и що си ей хора политиката си е политика но ирония към тежко болни хора не трябва да има

13

vesko02

преди 9 години

Доставиха ли ограда за сградата на парламента да пази депутатите от народната любов.

12

Ton40

преди 9 години

Как Цецка бре - в нея има още много жизнени сокове - може и да роди даже .

11

Анонимен

преди 9 години

Па дай боже да има поне някаква положителна промяна, ама се съмнявам.

10

избирател

преди 9 години

Изборите минаха и заминаха отдавна, дано скоро опарламента да започва работа.Много работа има за вършене и нашите избранници трябва да започват от единия край да я вършат. Ние сме им гласували доверие и те ще работят както се очаква от тях.Успех и спорна работа.

9

балгарин

преди 9 години

Успешно начало и спорна работа на нашите избранници.Ние сме с вас и ви подкрепяме.

8

Demos

преди 9 години

Проклети да са тези ***, които лапат пари в парламента от простия български народ!!! Дано никои от тях не доживее откриването на новият парламент!!!

7

Орто

преди 9 години

Пак ще има един единствен, достоен, който ще ги разпилее със силата на истината в думите си и за пореден път ще даде повод на цяла България да се замисли къде и какво става!

6

либерал

преди 9 години

Да пожелаем успешен старт на новия ни парламент.Макар и с позакъсняло начало, нашите депутати имат много работа за вършене. Дано да им спори работата, по 5 закона на ден да приемат.Успех.

5

до 1

преди 9 години

Комунистите не са проблем,проблем са тъпанарите,дето ги търпят!

4

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Стеффчо ги умее тези...работи.Може да открива...всичко,артист от класа.Само че кой и къде ще работят през това време за да...преживеят,не го интересува.Партията -майка се е погрижила за него;другите трева да...пасат.

3

гражданин

преди 9 години

Ами браво, то ние вече забравихме че е имало избори, които уж бяха и спешни. Не можеше ли да изчакат да мине Нова ГОдина и тогава да свикват парламента?Досега чакаха, сега ще бързат.

2

макето

преди 9 години

за пръвото заседание разбраме а последното га ке е предлагам началото на другио месец

1

Анонимен

преди 9 години

Гаден комунист е тоя, няма да тръгне на добре