25

Анонимен

преди 9 години

В УЕФА явно бачкат само лепилари и неадекватни.

24

До анонимен

преди 9 години

Развяло се е не албанското знаме а знаме с територия на Велика Албания включващо територии на съседни държави!!! Ако се развее българско знаме с граници на Велика България от времето на Симеон съвсем правилно трябва да се свали.

23

Dan

преди 9 години

Ама разбира се иначе каk ще кажат направо дайте 200000 евро и ще си затвориме очите, щото си е чист рекет, ама е - хванали са му цаката, а Би Би Си се напъват документални филми със скрита камера да правят, на Славков лека му пръст и на още някакви африканци май бяха....смееееех!

22

Ai

преди 9 години

УЕФА са клоуни като Руснаците.

21

точно

преди 9 години

най-после да се съглася с някой коментар-шиптароците са единствените които имат респект към нас, нищо че при последната ни война яко сме ги намляли.Познавам много албанци и всички са на мнение, че Македония е била и е Българска земя, има защо да ги мразят те маймунодонците народ ли са въобще, обърнати срещу нас се дупят на сърби и турци, генетично простовати там турците в миналото изтрепват няколко поколения интелигенция и вече всичко е гени там, дори изучените им хора са без маниери и глуповати

20

ШибиРиби

преди 9 години

По *** народ от албанците са сигурно един два *** народа. А по хлъзгава плоскост от европейската футболна централа е сигурно само мафията... пък то май футболната централа е и централа на мафията.

19

Циганин

преди 9 години

Тези от УЕФА първо себе си да накажат заради пропуска да сложат в една група Сърбия с Албания,а след това Албания .

18

Анонимен

преди 9 години

До SorosХаха а ако българското знаме се развее на терена в БЕЛГРАД И ГО СВАЛЯТ И СКЪСАТ ?ТОЯ ВАРИАНТ НЕ ТИ ЛИ МИНАВА ПРЕЗ УМА РУБЛАДЖИЙО!

17

tarbuh

преди 9 години

Нещо не мога да ви разбера. Сърбите ВИНАГИ са ни забивали нож в гърба, а ги защитавате. 40 минути викаха "Убий, убий шиптъра", организацията и тя беше лоша. Това не е ли расизъм?За един *** по-надолу - 1/3 от албанците са християни, голям част православни. Те са единствените на Балканите, с които нямаме проблеми, а освен това самите те казват, че горяните в Албания са българи, не македонци.

16

Soros

преди 9 години

Ха ха все едно на мач във националният отбор на България да се развее турското знаме със надпис България е наша!!!Ние ще стоим и ще ръкопляскаме ли? Даже трябваше да изгорят знамето на Албанците на терена.

15

Българин

преди 9 години

Кое му е "леко странното" на наказанията, че не можах да разбера?1.Дронът с албанското знаме НЕ СЕ Е ПРИЗЕМИЛ на терена - ясно се вижда на видеото.Сърбинът сваля знамето още в летежна фаза.2.Отговорност за случващото се по трибуните и на терена носят ДОМАКИНИТЕ !

14

рамбо

преди 9 години

за всички е ясно че провокацията бе замислена от албанците, даже братът на министър председателя им беше единият от арестуваните. А кого наказаха по-тежко? Сърбите.. Не е справедливо, но още от времето на Юговойната по традиция албанците винаги бяха "добрите" престъпници, а сърбите "лошите".

13

смях

преди 9 години

провокацията е на шиптърите---ама те са наши песове-крастави!!!

12

Анонимен

преди 9 години

Двете страни са в необявана война и не трябва да са най-малко в 1 група. Изваждане от футбола за 2 години беше най-добрия вариант и за двете и докато нямат мирен договор не трябва да играят заедно.

11

АЗ

преди 9 години

ХАХАХА МНОГО ЯКО СА ГИ ПОРЯЗАЛИ (АЛБАНЦИТЕ)

10

Анонимен

преди 9 години

Предстои мач и Албания - Сърбия.

9

Анонимен

преди 9 години

Егати 'соломоновската' простотия! Вместо да изхвърлят Албания заради расистките и националистическите изцепки, те наказват и двата отбора с отнемане на точки, което е изцяло и единствено в угода на Португалия и Дания

8

сельо

преди 9 години

СРБЕ НА ВРБЕ ОЛЕ ОЛЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

7

майорски

преди 9 години

До 4абе то ясно че Руснаците и Путин са виновни за всичко ....ама с какво да ги санкционираш тези ...те всичко си имат !

6

войнствен атеист

преди 9 години

Предвид мюслимската-пещерняшка ориентация на албанците, хич не съм изненадан. Предвид балканската локация и на двете страни, още по-малко.УЕФА трябва да си променят правилата и да направят изключение за мачове, където и двете страни са от Манга... опа, Балканския полуостров. Направо да устройват масов бой между двата ***, и който победи - печели мача.