28

Бойкот

преди 9 години

Още помня как Искров обеща ,че на 9 юли в 9 часа КТБ щяла да отвори.Тоя трябваше отдавна да си е подал оставката и живота.Може от цялата тази работа да излезе нещо хубаво-един път да се обеденим и да извършим метеж.Стига сме слушали политици,финансисти,прокурори,журналисти,социолози просто е Гражданска война

27

ДОБРЕ ЗАМИСЛЕНА

преди 9 години

ПРИКАНВАМ ДА РАЗСЛЕДВАТ КОЛКО ПРИБРА БОКО ОТ БАНКЯ ОТ ДАЛАВЕРАТА С КТБ ПО ВРЕМЕ НА НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ, КОГАТО ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПАРИ БЯХА В КТБ НА МИНИМАЛНА ЛИХВА, А ЧАСТНИТЕ ПАРИ - НА ВИСОКА. ПОМНИТЕ ГО НАЛИ? ТОГАВА КТБ РАЗДАВАШЕ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ С ДОСТА ПО-ВИСОКИ ЛИХВИ ЗА КРЕДИТ. И КЪДЕ ОТИВАШЕ РАЗЛИКАТА? ДА КАЖЕ БОКО. И ПАЗЕТЕ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ДА НЕ СВЪРШИ КАТО МИШО БИРАТА. А ДРУГАТА ВРЪТКА С ЛОШИТЕ КРЕДИТОРИ И ДЕПОЗИТАРИТЕ,КОЯТО ЩЕ ЗАВЪРШИ С 0% ЗАГУБА И ЗА ЕДНИТЕ И ЗА ДРУГИТЕ.АФЕРАТА Е ТВЪРДЕ

26

Дали е истина ?

преди 9 години

4,2 милиарда лева са сташно много пари. Не е нормално за имоти , дейност на Бареков и др.разни да ги похарчиш ! Руснаците купиха БУЛГАРТАБАК за 200мил.лв ! Нещо много е гнила цялата работа. Смятам, че трябва да се потърсят други одитори и "търсачи" на дългове.

25

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Банката...отличник е източена -окрадена до...дупка.Останали са само...кратерите,както в Долни Лом,на взривеният барутен цех.Оздравяването на...банката е заложено в програмата на Боковото правителство.Все едно Боко да съживи...мъртвец.Парите ще ги плащаме всички ние и са за сметка на пенсии,социални програми и мижави заплати.А бе тези хептен ни взеха за...балъци.Докато няма линчувани управници,съдии,прокурори и банкери,няма да се...оправим.

24

Demos

преди 9 години

Не, напълно реална си е. Това са откраднатите пари от Бойко Борисов, Цветан Василев и Делян Пеевски. Ще ги плащате вие ***, които отново избрахте да дойде на власт посоченото престъпно трио!!! Това нашето не е народ, а тъпо, гладно и пропаднало стадо от ***!!!

23

Анонимен

преди 9 години

Трябва вече да се надигнем и да избием всички крадливи олигарси ПОГОЛОВНО И БРУТАЛНО.

22

2

преди 9 години

откога "дупка"е банков термин

21

Омръзна ми

преди 9 години

Омръзна ми от мръсни далавери.Омръзна ми от корумпирани държавни чиновници"слуги нанарода"служещи само на собствените интереси.Омръзна ми от долна проба демагогиязаливаща ни от продажни медии.Омръзна ми да няма виновни и да не се търси пълна -законова,материална и морална отговорност от никого за далаверите.Чувствам,че не самона мен ми е омръзнало.Рано или късно(по-добре рано) заспалият народ ще се събуди и тогава ще стане страшно.Ще хвърчат глави,покрай сухото ще гори и суровото!Нужно е!

20

60082

преди 9 години

Като ви мързи да си припомните какво се случи с най-богатата и уредена страна от Източна Европа - Словения и "обезкостяването" на нейната банкова система, като отказвате да си припомните какво се случи с "подстригването" на банковите влогове в Кипър, Гърция и т.н., като отказвате да си припомните за банковия колапс на Унгария преди радикалната намеса на Виктор Орбан, сега ще ви свалят, не две от овчите ви кожи, а точно 20, като в добрите времена на Третия райх, когато сателитна България беше обрана така от германските си съюзници, както и турските "поробители" не я бяха обирали. Ето това се сл

19

alexandar

преди 9 години

Тук има хора които просто са празноглави. Сащ русия били фалирали банката. при 13% покритие на кредитите вече само на един абсолютен *** може да не сети че говорим за пирамида. А който си мисли че тази банка ако се спаси ще я чака опашка от вложители го сьветвам да се прегледа

18

Одитор Пеевски

преди 9 години

БНБ да изпрати тези одитори със същите методики във всички други банки !!! Искам резултатите по проверките на другите банки по тази методика и от тези хора да бъдат публикувани за да се променят или методиките на БНБ, или КПМГ България ООД да си докажат техните методологии ??? После Европейските Прокурори и Банковите власти на Европа да кажат кое е верното...Некой трябва да подлежи под отговорност а не да се прави политика и нови закони и България да плаща за харчовете на Цв.Василев, Пеевски .

17

Анонимен

преди 9 години

Парадоска с КТБ е, че е банката е "подпомагала" политици и от опозицията и от управляващите. КТБ е плащала и за протести и за контрапротести, даже и ваньо със семейството си е бил храненик там. Затова всички дружно плачат за прекрасната банка, която зли сили са катурнали.

16

макето

преди 9 години

хи хи хи фонда за обезпечаване на гарантираните влогове е във вид на ДЦК с никакво покритиефонда не мое да плати и по 5 лв от гарантираните

15

11

преди 9 години

Всички изглеждат загрижени за една бандитска банка.Защо? А знаете ли как обикновеният българин тегли кредити? Трябват му поне двама гаранти/ако той спре да плаща,хакват другите/, или залага имота си на безценица, или друг вид обезпечение - във всички случаи банката е застрахована.А сега тарикатите - били те политици, интелектуалци и не знам какви още, докато са имали висока,нелогична лихва на влоговете са си мълчали, и сега всички ние трябва да им върнем парите.Просто арестувайте виновните и ги

14

Анонимен

преди 9 години

Ако съм спечелил с честен труд 200 хиляди евро и загубя половината от тях заради шепа бандити ще последва саморазправа.

13

Анонимен

преди 9 години

Никъде по света не се е случавало такова чудо - банка която не е работила три месеца да не фалира. Иначе няма нищо против за заспиване да слушам сладките приказки на хърсев как ще спасява банката вадейки я от блатото подобно на един барон сладкодумец.

12

Анонимен

преди 9 години

КТБ е частна банка и на никой не трябва да му пука. Важен е въпросът, къде са парите от фонда за защита на влоговете?

11

Бо

преди 9 години

Взе да ми писва вече от празни приказки на професори, банкери и други обикновени - какво оздравяване, какво спасяване на КТБ - и за кокошките стана ясно, че банката е тотално дискредитирана, във формален фалит и какъвто и да е инвеститор няма да налее 4-5 млд. уж да я спасява. Ликвидация, връщане на влоговете до 100000 EUR до 20 дни и точка. Егати държавата!

10

Искам да знам

преди 9 години

От къде на къде държавата ще спасява КТБ. Нали си има закон за банките защо не се действа по него. Ако още малко продължат да бистрят КТБ дупката може да стане 10 милиарда, да започнат да изчезват кредитни досиета, шефове на БНБ и т.н. Ако БНБ не е упражнявала контрол до сега или си е затваряла очите нарочно да си носи последвствията. Били подведени - от миналата години в икономическите форуми се коментира КТБ.

9

Анонимен

преди 9 години

САЩ - ЦРУ ограбиха КТБ за плащат на Фашистите в Украйна.. Както Ограбиха Кадафи и Либия - Либия притежаваше 20% от Уникредит.. Ограбиха ги..